سلام.
دوستان داشتم تاپیک های دوربین های مدیوم فرمت رو نگاه میکردم( کنجکاویه دیگه!) دیدم مثلا نوشته شده فلان دوربین به همراه بک دیجیتال.. معرفی شده. منظور از بک دیجیتال چی هست ؟! مثل اینکه یه چیزی هست به پشت این دوربین ها وصل میشه ! چه کنیم تا حالا مدیوم فرمت از نزدیک ندیدیم . .!
این بکی که گفته میشه در واقع محفظه قرار گیری فیلم است. برخی دوربین های مدیوم فرمت این قابلیت رو دارند که بکشون (چیزی شبیه به یک قوطی است) عوض میشه مثلا بکی برای فیلم رول بکی برای عکس 3در4 بک تخت و . . . یا فرض کنید 2 تا بک دارید تو یکیش نگاتیو و توی یکیش اسلاید قرار میدهید و یا سیاه و سفید و رنگی و تصمیم میگیرید این عکس رو با نگاتیو بگیرید بعدیش رو رو اسلاد ثبت کنید. بدون درد سر و راحت میتونید بک رو عوض کنید....دوستان داشتم تاپیک های دوربین های مدیوم فرمت رو نگاه میکردم( کنجکاویه دیگه!) دیدم مثلا نوشته شده فلان دوربین به همراه بک دیجیتال.. معرفی شده. منظور از بک دیجیتال چی هست ؟! مثل اینکه یه چیزی هست به پشت این دوربین ها وصل میشه ! چه کنیم تا حالا مدیوم فرمت از نزدیک ندیدیم . .!
برخی مدویم فرمت ها مثل مامیا RZ67 این قابلیت رو دارند که بک دیجیتال که براشون ساخته شده رو هم ساپورت کنن. برخی دیگه باید قطعه رابط بین بادی و بک رو هم عوض کرد . البته بک دیجیتال به نظر من دوره اش گذشته . . . . از نظر مگا پیکسل و قیمت . . .
رضای عزیز،
در مورد این جمله هر چه فکر کردم، نتوانستم منظورت را درک کنم. دوره-شان گدشته؟؟
اصولا Medium Format و Large Format ها به هیچ عنوان قابل مقایسه یا دورین های 35مم نیستند... هر format مزایا و معایب خاص خودش را دارد و تصور من این است که هر کدام جایگاه خودشان زا دازند. :)
دوستان 1 ببخشید اگه سوالم اماتوری و غیر حرفه ای هست
1 - فیلمبرداری کردن با دوربین دیجیتال ( دوربینهای به جز حرفه ای) مثل کامپکت باعث صدمه به دوربین میشه باعث افت کیفیت ccd یا cmos میشه
2 - دوربینم قابلیت فیلمبرداری fullhd داره مموری کلاس 4 جواب میده یا باید کلاس 10 یا 6 باشه میخوام 16 گیگ بگیرم
استفاده از سنسور به هر صورتی روی کیفیت اون تاثیر میگذاره. در اس ال آرها به دلیل بزرگی سنسور و مشکلات انتقال حرارت و به دلیل اینکه بطور معمول از ویوفایندر استفاده میشود این اثر بیشتر است. در مورد کامپکتهایی که ویوفایندر اپتیک ندارند اصولا فرقی بین وقتی که دوربین روشن است و یا وقتی که فیلم میگیرد نیست. چون در هر دو صورت سنسور فعال است.
مموری مناسب فیلم برداری هم بستگی به دوربین و اینکه چه نوع حافظهای برای آن پیشنهاد شده دارد. اصطلاح فول فریم به اندازه تصویر مربوط میشه نه حجم فیلم. دوربین فیلم فول اچ دی را میتواند به هر اندازه ای کمپرس کند و روی حافظه ذخیره کند. در مورد کامپکتها به دلیل اینکه کیفیت فیلم پایین ست معمولا نویز ریداکشن و کمپرس بیشتر است در این حالت فیلم را با بیت ریت کمتری ذخیره میکنند. این به این معنی است که ممکن است روی مموری کلاس 4 هم مشکلی نداشته باشید. من پیشنهاد میکنم در زمان خرید مموری دوربین را همراه ببرید و به شرط تست خرید کنید.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.