فوکوس نامناسب، سرعت شاتر کم، کثیفی لنز یا فیلتر، عمق میدان نامناسب و ... می تواند دلیل شارپ نشدن همه یا بخش هائی از عکس باشد. در صورت امکان از دوربین روی سه پایه استفاده کنید، فوکوس را روی چشم (ترجیحاً چشم نزدیکتر به دوربین) تنظیم کنید و برای جلوگیری از لرزش دوربین ، شاتر را توسط ریموت (یا تایمر خود دوربین) فعال کنید.
این که کدام یک از نقاط بایستی برای فوکوس اسفاده شود را شما باید انتخاب کنید و آنرا به عهده دوربین نگذارید! فقط یکی از نقاط را انتخاب کنبد- نقطه ای که روی چشم قراردارد- Mode فوکوس را روی One Shot قرار دهید. Mode عکاسی را هم ترجیحاً روی Av تنظیم کنید (و نه Mode های پیش فرض دوربیت مانند Portrait).
ویرایش توسط Dariush Chegini : Thursday 6 September 2012 در ساعت 15:21
دستمال رو که من شستم البته اولش زبر میشه بعد باید کم ورزش بدی مثل اولش نمیشه اما خوبه. نچلونیدش!دستمال میکرو فایبر وقتی چند بار استفاده شد و کثیف شد میشه شست و دوباره استفاده کرد ؟ اگه اره با چی؟
یه سری سافت باکس واسه هاتشو هست که مثلا 4 عدد اسپیدلایت میشه توش گذاشت و استفاده کرد. وقتی مثلا 4 تا هاتشو با گاید نامبر 60 براریم داخلش مجموع قدرت نور اون چقدر میشه؟ قدرتش که زیاد میشه , ژول اونها جمع میشه؟ مثلا اگه هرکدومشون 82 ژول باشه میشه 4×82 ژول ؟
گاید نامبرشون چطور؟ اونم میشه 4 × 60 ؟
4 تا فلاش 100 ژول مثلا کنار هم هستند: اگر دوتاش رو بردارییم مثل اینه که یک فلاش 400 ژول داشتی و قدرتش رو گذاشتی روی 1/2. بله جمع میشه .
گاید نامبر اصولا فاکتوری است که بر اساس فاصله تعریف مشه اما در این موردی که فرمودید بله . نکته فقط اینجاست که هر بار دوبرار شدن نور "یک" استاپ افزایش نور به شما میدهد. یعنی 4 برابر شدن تعدا فلاش ها = دو استاپ نور بیشتر
1 ----> 2 = 1 استاپ
2 ----> 4 = 1 استاپ
2 ----> 3 مساوی نیست با یک استاپ
به نظرم اومد که باید اینجا پرسش کنم
چرا من هر موقع عکسی رو آپلود میکنم ( کلا در اینترنت ) و با مرورگر ها میبینم low contrast تر از اون چیزی نشون داده میشه که من در کامپیوترم میبینم ؟
فقط در فایرفاکس نزدیک به اون چیزی که در سیستم میبینم دیده میشه اما در اوپرا و بقیه ، روشن تر و low contrast تر دیده میشه
ممنون
امیر نادری
سلام امیر جان
فضای رنگی دوربین شما تنظیم نیست اگر میخواهید عکسها را در اینترنت به اشتراک بگذارید باید از فضای رنگی استاندارد SRGB استفاده کنید دوستان کنونی بهتر میتوانند در رابطه با منوی دوربین کمکتان کنند باید فضای رنگی دوربین را SRGB بگذارید همچنین فضای رنگی فوتوشاپ باید SRGB باشد.
همانطور که عرض کردم نمیتوانم درمورد دوربین راهنمایی کنم و باید کنونی ها کمکتان کنن اما در مورد فوتوشاپ با من تماس بگیر تا برات توضیح بدم.