نورپردازی پرتره در استودیو
این متن که زحمت آقای محبی هست رو مطاله کنید تمام این مطالب و خیلی چیزهای دیگر در اون اشاره شده...
نورپردازی پرتره در استودیو
این متن که زحمت آقای محبی هست رو مطاله کنید تمام این مطالب و خیلی چیزهای دیگر در اون اشاره شده...
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
به نظرم اومد که باید اینجا پرسش کنم
چرا من هر موقع عکسی رو آپلود میکنم ( کلا در اینترنت ) و با مرورگر ها میبینم low contrast تر از اون چیزی نشون داده میشه که من در کامپیوترم میبینم ؟
فقط در فایرفاکس نزدیک به اون چیزی که در سیستم میبینم دیده میشه اما در اوپرا و بقیه ، روشن تر و low contrast تر دیده میشه
ممنون
من همچنان این مشکل رو دارم
تنظیمات دوربین رو نگاه کردم روی SRGB بود . دو حالت بیشتر نداره SRGB و adobe RGB
تنظیمات رنگ فتوشاپ هم به این شکل هست :
اما باز وقتی که عکس ها رو در محیط اینترنت آپلود میکنم و با مرورگر ها میبینم کم رنگتر و low contrast تر از اون چیزی که در دوربین و محیط کامپیوتر میبینم دیده میشه
امیر نادری
سلام دوستان
وقتی از دو یا سه نفر عکس میگیرم - نقطه فوکوس کجا باید باشه؟ - روی صورت یه نفر که میزارم صورت دو نفر دیگه شارپ نمیشه - فقط همون یه نفر میشه
لطفا توضیح بدید باید چه جوری فوکوس کنم ؟
سلام
نمیدونم چرا هرچی تو قسمت جستجو بالای سایت تایپ میکنم هیچ نتیجه ای پیدا نمیکنه؟؟ "مجوز" رو جستجو کردم ولی هیچ عایدم نشد....ناچارا سوالم رو اینجا مطرح میکنم....
تصمیم دارم قبل از راه اندازی آتلیه یک سالی رو تو یه انبار تمیز تجهیزات بچینم و مشغول عکاسی از دوست و آشنا و دوستانشون بشم و کسب درآمدی هم بکنم....میخواستم بدونم از نظر قانونی این کار ایرادی داره؟
با توجه به اینکه قرار نیست تبلیغاتی بکنم و تابلویی بزنم و تنها قراره به دوستان و کسانی توسط اوونها معرفی شدن خدمات بدم و همه با علم به اینکه که من مجوز ندارم به من مراجعه میکنند.
میخواستم بدونم از نظر قانونی این کار ایرادی داره؟
نه نداره
پـوریـا ارشدی
دوستان رنگ بیوتی دیش چی باشه بهتره؟ جستجویی که کردم رنگ سفیدو نقره ای به غیر از اینکه یکم نور سرد و نرمال میکنه و همچنین کنتراست متفاوتی با هم دارن , زاویه تابش نور اونا هم فرق داره ! یعنی رنگ سفیدحدود 3 تا 4 برابر نور رو بیشتر پخش میکنه! (سفید 130 درجه و نقره ای 45 درجه در سایز 50 سانتی)نظرتون در مورد خرید چه رنگی هست؟ البته میشه با زنبوری یا پارچه دیفیوزر کنترشون کرد.اما در کل کدوم رنگ واسه پرتره بهتره؟