درود
لنز من 15-85 هست و یک سوال برام در موردش به وجود اومده
وقتی رو به پایین هست و فوکال بالاتر از 30.سنگینی قسمت جلویی لنز باعث میشه فوکال باز بشه و تا مرز 70 برسه.ولی وقتی روی 85 هست و رو به بالا میگیرم این مشکل وجود نداره (لنز جمع نمیشه) ولی روی فوکال 70 مثل مورد رو به پایین.حالا لنز جمع میشه.یک لقی کوچک هم داره.
میخواستم بدونم این ها مشکلی برای لنز هست و یا به صورت فابریک همین طوره
ممنون
درود بر شما دوست عزیز..
بنده هم دقیقا همین مشکل رو داشتم و مطرح کردم.. اساتید فرمودند که هیچ اشکالی نداره و همه 15-85 ها اینجوری هستند چرا که اجزای تشکیل دهنده این لنز بسیار خوب , سنگین هستند و به این خاطر این مشکل پیش میاد .. در کل لنزتون مشکلی نداره ولی من هنوز موندم که چجوری باید با این موضوع کنار بیام و این به ظاهر نقیصه رو به چه شکل برطرف و یا حداقل کنترل کنم..
من این موارد را در کتابچه راهنما خواندم. در مد M که کاربرد ندارد مگر اینکه ISO را در حالت Auto قرار داده باشید.
با فرض اینکه نور سنج روی حالت Evaluative metering باشد نورسنج دایره وسط کادر را معیار سنجش نور قرار میدهد، حال شما نورسنج را روی هر منطقه از کادر قرار داده و نور را اندازه گیری می کنید(با کلید *) سپس اگر جهت لنز را برای فوکوس تغییر جهت دهید به محض عمل فوکوس نورسنج مجددا بکار افتاده و یکی از متغیر اتوماتیک مثل شاتر، ایزو، دیافراگم را تغییر می دهد برای اینکه این اتفاق نیفتد در همان مرحله قبل که نورسنجی کردید دکمه AE Lock که با * مشخص شده را نگه میدارید سپس لنز روی نقطه فوکوس برده فوکوس می کنید با این کار نورسنج قبلی شما منظور خواهد شد. البته در بیشتر مواقع نقطه فوکوس ما همان منطقه نور سنجی ما نیز هست که نیاز به چنین کاری نخواهیم داشت.
حمید رضا خاقانی
سلام دوستان. سوالی از خدمت شما داشتم.
مشکل من با لنز و دوربینم است. دوربین 500دی و لنز 15-85
از وقتی که با این لنز عکاسی میکنم، بیشتر عکسهایم به این صورت است:
IMG_9062_cr.jpg
هر چند این طور عکسهایی هم گرفتهام:
IMG_8981.jpg
دوستانی که این لنز را دارند، چند درصد عکسهایشان به صورت تقریباً خارج از فکوس ثبت میشود؟
حتی وقتی روی یک سوژه دوبار نیمشاتر میزنم، میزان فکوس ممکن است بسیار تغییر کند. به خاطر همین اکثراً مجبورم، چند بار نیمشاتر بگیرم و وقتی، تغییری در وضعیت لنز ایجاد نشد، شاتر را کامل فشار دهم. در نور کاملاً کافی، این مشکل کمتر بروز میکند.
سلام
سوالی درباره bridge CS6 دارم.
در metadata و فقط در camera data فونت (font) اگزیفت خیلی درشت است.چگونه می توانم تغییر دهم؟
با تشکر
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
برای این که کمتر با فکوس مشکل داشته باشید باید از f_stop های بالاتر استفاده کنید.
به نقل از ویکیپدیا:
The speed of the AF system is highly dependent on the maximum aperture offered by the lens. F-stops of around f/2 to f/2.8 are generally considered optimal in terms of focusing speed and accuracy. Faster lenses than this (e.g.: f/1.4 or f/1.8) typically have very low depth of field, meaning that it takes longer to achieve correct focus, despite the increased amount of light.هر چقدر aperture شما باز تر می شه فوکوس اتوماتیک دیرتر و با دقت کمتر انجام میشه.
Most consumer camera systems will only autofocus reliably with lenses that have a maximum aperture of at least f/5.6, while professional models can often cope with lenses that have a maximum aperture of f/8, which is particularly useful for lenses used in conjunction with teleconverters.
حسینی
دوست عزیز این مشکل شما از فوکوس نیست .سلام دوستان. سوالی از خدمت شما داشتم.
مشکل من با لنز و دوربینم است. دوربین 500دی و لنز 15-85
از وقتی که با این لنز عکاسی میکنم، بیشتر عکسهایم به این صورت است:
بیشتر به دلیل استفاده از سرعت شاتر پایین میباشد و یا حرکت سوژه این مشکل به وجود میاید .
اگر به تنظیمات دوربین خود دقیقا توجه کنید .
عکس بالایی با سرعت شاتر 60/1 ثانیه ثبت شده .
درحالی که درعکس پایینی با سرعت شاتر 400/1 ثانیه ثبت شده .
با استفاده از سه پایه و نور مناسب همین ثبت را دوباره امتحان کنید .
Nikon D600