مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دوربین یا لنز شما دارای خطای فوکوس است ( بک فوکوس یا فرانت فوکوس ) رفع این مشکل چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد که تعمیرگاه مرکزی دوربین خیلی سریع این مشکل را رفع میکند
از این تاپیک استفاده کنید
با سلام یه سوال در مورد این وسیله که به نظر روی لنز سوار میشه و باعث میشه لنز وایدتر بشه داشتم.
hama.co.uk | Image: 00044336 Hama Wide-Angle Lens for DSLR/SLR, HTMC, 0.7x
اگر از دوستان کسی اطلاعاتی در این مورد داره چه از لحاظ کیفیت ثبت تصاویر توسط این اپتیک و یا قیمت و اینکه اصلا تو ایران میشه چنین چیزی رو پیدا کرد یا نه به من بده ممنون میشم دوستان کمک کنند.
سلام دوستان
چندتا سوال دارم
1- من برای گرفتن پرتره و فوکوس روی چشم دچار مشکل شدم. یعنی نمیدانم چطور می شود روی چشم ها دقیق فوکوس کرد( به علت تازه کار بودن )
قبل از پرسیدن سوال جستجو کردم و به همین تاپیک رسیدم و صفحه 306 ولی جواب درستی دربافت نکردم
2- تصاویری که می گیرم زیاد شارپ نیست یعنی اون کیفیتی که باید داشته باشه نداره
میدونم سوال خیلی کلی هست ولی اگه می شود چند فاکتور مهم برای گرفتن عکس های شارپ و با کیفیت را اعلام کنید ( به جز لنز که من هنوز از همان کیت خود دوربین استفاده میکنم)
دوربینم 600d
ممنون
Morteza Aghili
Canon 600d + 18-55 IS II
سلام بر شما
شاید این لینک کمک کنه
حمید رضا خاقانی
سلام دوست عزیز m0riiii
با 18-55 از چه فاصله ای پرتره می اندازید؟
تو چه فوکال لنتی؟
سرعت شاتر و دیاف؟
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
من معمولا این سه مرحله را انجام میدم :
1- نور سنجی بر اساس سوژه (مثلا صورت فرد) و قفل کردن نور سنج
2- فوکوس روی چشم سوژه : از فوکوس تک نقطه ای و نقطه وسط که از نوع کراس هست استفاده می کنم (در ضمن از قبل فوکوس نوع One Shot در دوربین انتخاب شده است.)
3-کادر بندی درحالی که دکمه شات را تا نیمه نگه داشتم تنظیم کادر بندی انجام می دهیم و آخر شات
البته همه این مراحل شاید به 5 ثانیه هم نرسه
حمید رضا خاقانی
جناب عقیلی بزرگترین مشکل کار شما ( ایراد) سرعت شاتر 1/4 است
برای این کار خود من بدون فلاش زیر 1/125 نمیام
با فلاش هم 1/250 - 1/200
بعد از این قصیه شما باید فوکوس رو روی تک نقطه بگزارید و با آن روی چشم سوژه فوکوس کنید.( اگر لازم شد دوباره کادر بندی کنید ، اما فوکوس عوض نشود)
با لنز شما دیاف 5.6 به بالا بهتر است - مثلا 8
فعلا باید برای تمرین جایی عکس بیاندازید که نور بیشنری دارد یا ایزو را بالا ببرید
موفق باشید
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت