یک فیلمی بود به نام آخرین پیروزی . سیلوستراستالونه از دروازه بان اصلی تیم میپرسه موقع کرنر کجا باستم؟ اونم میگه تیر دوم
حالا شما هم : چشم نزدیک نفری که جلوتره
یک فیلمی بود به نام آخرین پیروزی . سیلوستراستالونه از دروازه بان اصلی تیم میپرسه موقع کرنر کجا باستم؟ اونم میگه تیر دوم
حالا شما هم : چشم نزدیک نفری که جلوتره
من تازه دارم کار با دوربینو یاد میگیرم (5100)
یه مشکلی که هست اینه که وقتی تو فضاهای باز و پر نور که مخیوام عکس بگیرم و از منظره یاب فوکوس رو دستی تنظیم میکنم اگه نوز زیاد باشه اشتباه میکنم و فک میکنم فوکوس درسته و وقتی عکس میگیرم متوجه میشم یه کم اشتباه کردم و بعضی اوقات عکس کمی تار میشه...البته از رو نمایشگر دستی ست میکنم معمولا مشکلی نیس...
میخواستم ببینم راه حلش چیه؟
من توی سایت عمق میدان آنلاین محاسبه کردم
و مشخصات دوربین و لنز و فاصله کانونی و دیاف رو دادم این رو حساب کرد بهم داد
Near limit 4.9 m
Far limit 5.1 m
Total 0.2 m
اصلا از این اعداد سر در نمیارم باید چه جوری به کار برد - مثلا نوشته near limit 4.9m این یعنی چی ؟ کجا به کار ببرم چیزی که حساب شده ؟
البته باید علاوه بر مشخصات دوربین و فاصله کانونی و اپرچر، فاصله فوکوس را هم به نرم افزار وارد کنید. یعنی عمق میدان شما 0.2 متر یا 20 سانتیمتر است و در فاصله بین 4.9 متری از دوربین تا 5.1 متری از دوربین همه چیز در فوکوس قرار دارد. یعنی اگر فاصله دوربین از نقطه فوکوس مثلاً چشم سوژه 5 متر باشد از 10 سانتیمتر جلوتر از چشم تا 10 سانتیمتر عقب تر از چشم همه چیز در فوکوس است.
نویز عدسی لنز چیه؟تو دوربینهای فوجی هس؟مث sl240???
چطور میشه براکتینگ خودکار دوربین رو تغییر داد ؟
مثلا چطور از روی مُد exposure بزاریم روی Saturation ؟
درود
تک المان ها و عدسی ها دارای نویز نیستند (نویز اصولا برای عدسی تعریف نمی شود) . اما در خصوص یک لنز که از قطعات مکانیکی نیز برخوردار است تعریف نویز وجود دارد ؛ بدین صورت که به صدای تولید شده هنگام جابجایی مکانیکی اجزای داخل لنز ، نویز گفته می شود .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
عدسی ها اعوجاج که دارن؟اگه دوربینی اینطوری باشه مشکلشون چیه؟