اگر دوربین تون SLR باشه، روی لنزتون یه دکمه باید باشه که بشه بصورت Manual Focus یا Auto Focus تنظیمش کرد. میتونید قبل از اینکه مثلاً شمع رو روشن کنید، روی فتیله اش، یک خودکار بصورت عمودی نگهدارید تا روی آن فوکِس کنید، سپس آنرا برداشته و آتش را روشن کنید.
برای ثبت آتش هم باید از سرعت شاتری با بازه ی زمانی حدوداً بین 1 تا 3 ثانیه (بسته به حجم نور آتش) استفاده کنید.
از اینکه دورینهای کامپکت را بتوان در مود Time Value استفاده کرد یا خیر، بی اطلاعم. اگر کامپکت دارید، نوعش رو اعلام کنید تا دیگر دوستان راهنمائی کنند.
بیشتر مشکل من در مورد از فوکوس خارج شدن شعلست تا سایر چیز ها ، عکس هایی که میگیرم اصلا شبیه به عکس هایی که دیدم نمیشه یعنی محوی نامطلوبی داره طوری که شعله واضح نیست و ... این کار رو یا سرعت های بالا هم انجام دادم که فریز شه ولی چون محیط تاریکه و باز ترین دیافراگم هم بالا هست نمیشه میشه کمی بیشتر کمک کنید؟
اصلاح :
بزارید واضح تر بگم
این عکس شعله ای هست که انتظارش رو دارم :
Flame_from_a_Burning_Candle.JPG
این اونی میشه که میگیرم
DSCF0340.JPG
نوع شعلش مهم نیست این دیتیلی که داره رو میخوام بیشتر
ویرایش توسط m4hd1r : Sunday 17 February 2013 در ساعت 00:51
با سلام، منم خوشحال مي شم بدونم با دوربين Canon SX20 چطور ميشه همچين عكسي از شعله گرفت ...
از دوستان اگه راهنمايي كنن ممنون ميشم
به نظرم بهترین راه استفاده از مود Manual دوربین و تنظیم دستی اپرچر و سرعت شاتر است. دوربین های شما این قابلیت را دارند.
اگر بخواهید شعله را فریز کنید که باید سرعت شاتر را زیاد کنید. اگر بخواهید فقط شعله در عکس معلوم باشد و بقیه تصویر سیاه باشد و شعله هم کوچک باشد به عمق میدان چندانی نیاز ندارید و می توانید اپرچر را باز کنید (هر چند در دوربین شما به دلیل سنسور کوچک، عمق میدان اصولاً زیاد است). من برای عکاسی از شعله شمع و دود ناشی از خاموش کردن آن از فاصله تقریباً 70 سانتیمتری عکاسی کرده ام یعنی در دامنه واید. بهترین کار تجربه کردن است. امتحان کنید خودتان تنظیم مناسب را به دست می آورید.
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 17 February 2013 در ساعت 15:04
سلام به همگی
سوال فوری !!
من 1 ساعت دیگه دارم میرم فروشگاه عتیقه فروش لوکس یکی از فامیلامون براش عکاسی کنم . (مرامی)
نمیدونم تنضیمات رو روی چی بزارم ؟ مثلا میخوام از یک سینی یا بشقاب یا گلدان عکس بگیرم . (البته بعد بازی کردن با iso و speed shutter دستم میاد !! )
حتما باید فلش بزنم ؟ البته اونجا نور و لاپ چل و مهتابی زیاده . 3 پایه ببرم حتما چون اگر خواسته باشم عکس ها طبیعی بشه باید بدونه فلش بگیرم !
canon 60d