خیلی خیلی خوش آمدید. در خدمتتان هستم و خیلی خوشحال میشوم که میزبان شما باشم.
عرض به حضور انور شما که اگر سری به چهارراه زند و خیابان داریوش (توحید) بزنید ، چند فروشگاه لوازم عکاسی را خواهید یافت . ابتدای خیابان داریوش از سمت چهارراه زند ، سمت راست ، فروشگاه عکس شهر (نام فروشگاه را مطمئن نیستم چرا که با یکی دیگر از اهالی همین صنف نامی شبیه به هم دارند) قرار دارد که لوازم عکاسی متنوعی دارد . رو به روی همین مغازه ، درون پاساژ صوت و تصویر ، فروشگاه دوربین کامران قرار دارد که میتوانم بگویم به مراتب بیشتر و کاملتر و تخصصی تر از سایر مغازه دار های این صنف کار میکند و احتمال خیلی زیاد اجناسی که مورد نیازتان هست را میابید.
چندین مغازه دیگر هم در خود خیابان داریوش هستند که کارشان دوربین و فروش لوازم است که یکی دوتای آنها تعمیرات دوربین را نیز انجام میدهند و ممکن است لوازم قدیمی تری که مد نظرتان هست را آنجا بیابید.
یک مغازه دیگر درون مرکز خرید اواسط خیابان داریوش هست که کلکسیون فوق العاده ای از دوربین ها و لوازم عکاسی قدیمی و آنالوگ دارد که اگر خریدی هم نداشتید ، دیدن ویترین آن نیز ارزش رفتن و سر زدن دارد!
مغازه ای دیگر نیز در خیابان زند هست ( فروشگاه دنیای دوربین، جنب سینما ایران ) که آنجا نیز علاوه بر لوازم متنوع عکاسی دیجیتال ، کلکسیونی از لنز های آنالوگ دارد و به احتمال خیلی زیاد انجا نیز میتوانید اجناس مورد نیازتان را تهیه فرمایید چرا که چندین بار به دنبال کالایی قدیمی گشته ام و آنجا یافت شده ! البته کمی دندانش گرد است!!
چندتایی مغازه دیگر نیز سراغ دارم که نقاط دیگری از شهر قرار دارند و به متمرکزی خیابان داریوش و خیابان زند نیست. اگر به پارک شهر و فلکه گاز نزدیک بودید میتوانید به فروشگاه دوربین لبخند مراجعه کنید که آدرس آن فلکه گاز ، جنب ورودی پاساژ انتظاری است.
به هر حال ، باز هم عرض میکنم که خوشحال میشوم در خدمتتان باشم. شماره ام را برایتان پیغام میکنم اگر امری بود درخدمتم.
چرا اینجا بخشی به نام فتومونتاژ نداریم؟
شایدم هست من خوب سرچ نکردم
منظور از بخش عکس - گرافیک همون فتو مونتاژ نیست؟
سلام دوستان
یه سوال آماتوری داشتم :دی
چرا همه عکاس ها وقتی میخوان عکس بگیرن از داخل اون چشمی میبینن؟
البته متوجه شدم که از سال 2012 به بعد دوربین های حرفه ای امکان این رو دارن که موقع عکاسی هم سوژه رو نشون بدن
حالا میخواستم بدونم کلاً آیا واقعاً فرق میکنه که از lcd ببینیم یا چشمی؟
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
به شرط اینکه دوربین روی 3 پایه باشه نور هم زیاد نباشهاما واسه عکاسی منظره ليو ويو بهتره چون سوژه حرکت سريعی نداره و ميتونيد از گريد ها برای کادر بندی بهتر استفاده کنيد
اما کلا عکاسی با ویزور معنی پیدا میکنه. دقت بالا و امکان کنترل همه چیز به این دلیل که در زمان نگاه از داخل ویزور دوربین با عکاس یک بذنه واحد رو تشکیل میدن
دوستان در عکاسی شب برای فریز کردن یک صحنه گل مردابی زیر نور ماه یا نور کم چراغهای اطراف٬ بهترین روش چیه که هم یک عکس با کیفیت و شارپ در بیاد هم در عکس نور لازم را داشته باشم( تاریک نشه). میخوام اون نور سفید قشنگی که روی برگها افتاده و قطرهای آب را نشوم بدم . به غیر از زیاد کردن ایزو راه دیگه ای هست ؟ ایزو باید خیلی زیاد بشه که بتونم عکس بگیرم که خیلی نویز پیدا میکنه .
هر کاری کردم نتونستم از نور طبیعی که روی اون برگها افتاده بود با کیفیتی که دلم میخواست عکس بگیرم (به خاطر حرکتشون ) . سرعت شاتر را کمی که زیاد تر میکنم تاریک میشه چون منبع نور فقط ماه و کمی نورهای اطرافه .
دوم اینکه کلا برای فریز کردن آدمها و اشیاء در حال حرکت در شب باید چی کار کنم که عکس تاریک نشه و کیفیتش را هم از دست نده به خاطر نویز .
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
سلامی دوباره
دوستان تنظیمات دوربین در عکس زیر برای خود عکس گرفته شده هستش و یا فقط برای خروجی تصویر در صفحه نمایش و یا تلوزیون؟
Capture.JPG