رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوستان.آیا المان جلویی لنز 18-135 به تنهایی یافت می شود؟حدود قیمت چقدر خواهد بود؟
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
درسته . اما منم چون خودم به عکاسی از رعد و برق خیلی علاقه دارم به همین مشکلات برخوردم . کمی از زمین فاصله بگیرد. تا با شات طولانی عکس خراب نشه . یا اینکه اگر خیلی اصرار دارید که شهر را هم نشون بدید بعد مجبورید کمی از نور اون را در ادیت کم کنید .
دو اینکه بسته به نوع رعد و برق . بعضی مواقع در فواصل بسیار کم پشت سر هم رعد هایی بین ابرها زده میشه که خود رگه رعد را شما نمی بینید مگر هر از گاهی و تنها به صورت یک نور پشت ابر خودش را نشون میده . حتی اگر هم بتونید این وسط رعدی شکار کنید خیلی زیبا نمیشه به خصوص در شات طولانی یک آسمان بسیار نورانی و گاها با ته مایه زرد و نارنجی خواهید داشت و شاید یک یا دو رعد کم رنگ.
اگر حالت رعد و برقتون به این صورت هست پیشنهاد میکنم . دوربین را بذارید روی مود اتوماتیک و همون اتومایک را تنظیم کنید که هر دفعه مثلا ۲ یا ۳ ثانیه نوردهی کنه بعد دوباره شات بعد . یعنی به صورت اتوماتیک خودش (بسته به تنظیمی که انجام میدید) یه تعدا شات چند ثانیه ای کوتاه پشت سر هم میزنه . اینطوری آسمان تیره و قشنگی داره و شانس شکار رعد هم بالا میره .
از اونجایی که دوربین روی سه پایه هست و ثابت . اگر خیلی دلتون خواست بعد میتونید این عکسها را با هم دیگه میکس کنید و یک آسمان پر رعد داشته باشید که من به شخصه دوست ندارم این کار را . چون مصنوعی میشه .
شاد باشید و سلامت
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
دوستان من چطوری میتونم خود عکس را از سایت ۵۰۰ اینجا عکس بذارم یه سوال در مورد ایدیت این عکسی دارم که لینکش را گذاشتم :
http://500px.com/photo/35241372
این سبک ادیت چطوری انجام شده ؟ خیلی ازش خوشم میاد . برای یه سری از عکاسها جالب میشه .
ممون
فکر میکنم برای شروع اینجا بد نباشه:
تکنیک Hdri
و اگه علاقه مندین به صورت حرفه ای وارد این تکنیک بشین کلاسهای سایت واقعا عالیه خصوصا که در صورت وجود مشکل اساتید هستند جواب بدن:
مدرسه آنلاین عکاسی - آموزش عکاسی
یا حق
فرآیند HDR باید با شناخت نوردهی درست و درک تنالیته متناسب انجام شود. در این مورد کتابهایی هست که توضیح داده شده در آن این فرایند .
دوربین باید قفل باشد . براکتینگ را باید فعال کنید و بهتر است بر روی 2 استاپ نوردهی پایین تر از نوردهی منطقه مورد نظر شروع کنید.
کمی تمرین می خواهد .
اما نکته مورد نظر در عکسی که شما گذاشته اید این است که وقتی که این عکسها ( معمولن 8 بیتی ) در نرم افزار با هم ترکیب می شوند ( Merg ) در هر کانال تبدیل به یک عکس 32 بیتی می شوند که بعدا باید با Tone Mapping تبدیل به عکس 16 و 8 بیتی شوند .
همین فرایند تن مپینگ است که آن جلوه ای که شما پسند کرده اید را ایجاد می کند ، چون باعث ایجاد دامنه کنتراست و روشنایی عمیق تری در عکس می شود.