وجود و یا کاربرد علامت بی نهایت روی لنز چی هست ؟ به عنوان مثال 50 mm خودم .
کسی میتونه توصیحی بده ؟
ویرایش توسط siosha : Tuesday 7 October 2014 در ساعت 01:42
خیر با 1.8 روی 50 میل تنها مورد شارپ سبیل بنده خواهد بود : D
از شوخی بگذریم بله همینطور است منتها در اون فوکال با روزنه 1.8 باید روی اشیای دورتر از 70 متر فکوس کنید تا 40 متری بلور میشه و از 40 متر به بعد شارپ است
برای عکس طبیعت از روزنه ی بالای 8 استفاده کنید و روی اشیای با فاصله مثلا بیشتر از 16 متر فکوس کنید حله
اگر واقعا نیاز به روزنه باز دارید باید لنز واید تهیه کنید
عمق میدان
درود
عملکرد دیافراگم و فوکوس به هم وابسته است!
مثلا اگر شما از F/1.8 بخواهید استفاده کنید و سوژه شما در فاصله 10 متری قرار بگیره تقریبا بین فواصل 8 تا 11 متر برای شما شارپ بوده و فوکوس در این قسمت انجام می شود!
اما برای افزایش عمق میدان در همین فاصله 10 متری باید دیافراگم را ببنید. بعنوان مثال اگر در همین فاصله دیافراگم به F/2.8 افزایش یابد، بازه فوکوس و عمق میدان شما از فاصله 8 تا 12 متر خواهد بود! (4 متر در برابر 3 متر در حالت قبل که در واقع همان عمق میدان است)
برای مناظر بدلیل اینکه اغلب سعی در این است که عمق میدان بیشتر باشد، معمولا از دیافراگم های بالا مثل 8 تا 11 و شاید در مواردی هم بیشتر استفاده می شود! ولی برای لنز 50 کنون که F/5.6 بیشتری شارپی تصویر را دارد، شخصا ترجیح می دهم در این دیاف عکس بگیریم تا از حداکثر شارپی لنز استفاده شود.
حالا ممکنه شما در مواردی اقدام به استفاده از F/1.8 در عکاسی منظره هم بکنید ولی باید دقت داشته باشید اجسامی که کمی جلوتر و یا عقب تر از فضای کم عمق میدان هستند خارج از فوکوس بوده و محو می شوند.
اگر در عکاس های نجومی دقت کنید مشاهده می فرمایید که اکثر عکس هایی که از آسمان ثبت شده است در F های پایین هستند و نکته مهم این هست که فوکوس این تصاویر در بینهایت می باشند ولی محوی خاصی در آسمان یکدست وجود ندارد! مگر اینکه یک منظره زمینی در تصویر باشد.
ارادتمند
دوست عزیز تو لینک زیر میتونید بهترین کیفیت تو فواصل کانونی مختلف لنزتونا با توجه به عدد دیافراگم بدست بیارین
هرچه تصویر به ابی مایل بشه کیفیت در اون شرایط بهتره
Lens review data: Digital Photography Review