با این دو جمله قرمزتون به شدت موافقم. البته ناگفته نمونه که اگه آدم دوربینشو بشناسه واقعا خیلی سریعتر و بهتر عکس میگیره. من الان با دیدن یه فیلم آموزشی از دوربینم تازه فهمیدم که این دوربین هم یه چراغ راهنما برای تایید صحت فوکوس دستی داره و هم یه نمودار برای اینکه تو حالت منوال بگه سرعت شاتر رو درست انتخاب کردیم یا نه. البته کم کاری از من بوده که اینارو یاد نگرفتم اما خب الان خیلی خوشحالم که بلدم
سلام
من یه دوربین sony rx100 دارم که طبق گفته خود سونی میتونه با 10fps عکاسی کنه.
ولی من با هر تنظیماتی که میزارمش تو حالت spd priority cont حداکثر 8 تا عکس میگیره و بعد سرعت عکس گرفتن به شدت میاد پایین و در حالت cont shooting هم 12 تا میگیره و بعد همونجوری میشه.
اصلا هم فرقی نداره ایزو دیاف شاتر اسپید فوکوس و حتی رزولوشن چی باشه.
به نظرتون مشکل کجاست؟
مموری هم یه ترنسند SDHC کلاس 10 هست.
ممنون
مشکلی وجود نداره ٬ این چیزی که گفتید کاملا نرمال هست.
طبق گفته خود سونی حداکثر سرعت عکاسی این دوربین ۱۰ فریم بر ثانیه است.
در این ریویو هم اشاره شده که در حالت Speed Priority continuous این دوربین ۱۰ فرم بر ثانیه عکس می گیره ٬ و بعد از ۱۲ فریم بافر پر می شود و بعد از آن سرعت عکاسی به ۲.۵ فریم بر ثانیه کاهش می یابد که باید چند لحظه منتظر باشید تا دوباره بافر خالی بشه تا بتوانید با سرعت ۱۰ فریم بر ثانیه عکاسی کنید.
پس این مشکل مربوط به محدودیت ظرفیت بافر این دوربین است.
خیلی ممنون.الان موبایل ها هم عکاسی پیاپی نامحدود دارن و من فکر نمیکردم محدودیت اونم تا این حد داشته باشه!
راستش الان تایم گرفتم و تو هر دو حالت بعد از پر شدن بافر سرعت به 0.66 فریم بر ثانیه (هر 3 ثانیه 2 شات) کاهش پیدا میکنه و نه 2.5 فریم.
حالا که تا اینجا اومدم یه سوال دیگه هم بپرسم.
من تقریبا 9 ماهی میشه به عکاسی علاقه مند شدم و 6 ماهی هم میشه این دوربین رو گرفتم.
تا به حال به صورت تفریحی عکاسی میکردم، بیشتر هم وقتی میرفتم کوه و البته با مطالعه ای که داشتم یه سری اصول اولیه عکاسی رو یاد گرفتم.
از این دوربین هم فوق العاده راضی ام ولی خوب به هر حال یه سری محدودیت ها دارن کامپکت ها و نمیشه برای عکاسی نیمه حرفه ای ازشون استفاده کرد.
به نظرتون این رو بفروشم یه dslr یا میرورلس تو همین محدوده قیمت بگیرم؟ولی خوب اینم بگم با اندازه اونها خیلی مشکل دارم.
این رو تو جیب شلوار لی هم میشه گذاشت و همه جا برد.
موبایلها چون فایل خام ذخیره نمی کنند و کلا مگاپیکسل پایین تری هم دارند ٬ ظرفیت ذخیره سازی تعداد عکس بیشتری دارند. فکر می کنم گوشی های هوشمند از رم دستگاه به عنوان بافر استفاده می کنند و چون گوشی های جدید عموما ۱ یا ۲ گیگ رم دارند مشکلی از این بابت ندارند .
دقیقا نمی دونم چرا سرعت شما به 0.66 فریم بر ثانیه میرسه ولی ممکنه به خاطر سرعت کارتتون باشه ٬ چون زمان تخلیه بافر دوربین به سرعت کارت بستگی داره ولی قاعدتا نباید تا این حد تاثیر گذار باشه! با یک کارت حافظه پرسرعت امتحان کنید شاید به همان سرعت برسید.
مهمترین مشکل dslr اندازه و وزنش هست ٬ پس باید با آگاهی کامل اقدام به خرید کنید ٬ تا بعدا پشیمون نشید ٬ بعضی ها بعد از عزیمت به dslr از عکاسی زده شده اند یا خیلی کمتر از قبل عکاسی می کنند ٬ در صورتی که باید برعکسش رخ می داد ٬ دلیلش همین قضیه بوده که بدون آگاهی کامل و در نظر گرفتم معایب اقدام به کوچ به dslr کرده اند.
دوربین های بدون آیینه تا حدودی مشکل را حل کرده اند ولی باز هم تفاوت اندازه آنها با کامپکتها خیلی زیاده و دیگه در جیب جا نمی شوند.
موضوع مهمتر اینه که اگر کسی می خواهد به dslr یا بدون آینه کوچ کند باید واقعا در مورد عکاسی جدی باشد ٬ باید وقت و هزینه بگذارد . نقطه قوت این دوربین ها تنظیمات کامل و مهمتر از همه توانایی استفاده از لنزهای گوناگون هست پس اگر کسی اقدام به خرید آنها می کنند باید از این توانایی ها بهره ببرد وگر نه اگر قرار است با لنز کیت و به صورت اتومات عکاسی کند٬ کامپکت های با کیفیت بسیار گزینه بهتری هستند.
پس پاسخ سوال شما ٬ پیش خود شماست ٬ آیا می توانید با اندازه و وزن dslr کنار بیایید؟ یا در صورت خرید وقت و هزینه کافی برای استفاده از توانایی های دوربینتان خواهید گذاشت؟(مثل خرید لنزهای مختلف ٬ مطالعه بیشتر در زمینه عکاسی و ...)
این را هم در نظر بگیرید که دوربین کنونی شما یک کامپکت بسیار با کیفیت هست و توانایی های زیادی داره ٬ ممکن است همین دوربین بتواند نیاز شما را برآورده کند.
در نهایت برای کسی که واقعا در مورد عکاسی جدیست و با مشکلات و هزینه های dslr ها و یا بدون آینه ها می تواند کنار بیاید ٬ رفتن به سمت آنها کار معقولی است.
ویرایش توسط Kane : Monday 14 October 2013 در ساعت 16:45 دلیل: املا
با سلام
دوستان واسه یه فرد مبتدی که تازه بخواد شروع کنه - لنز 15-85 خوبه؟
البته میدونم که لنز خیلی خوبیه - منظورم اینه که لنز تقریبا همه فن حریفی هستش؟ واسه کارهای : عکاسی از طبیعت - پرتره - شخصی و گاهی هم ماکرو
دوربین هم 60D
با سپاس
مسعود بیرامی
Jhowan photography
اصولا چیزی به نام لنز همه فن حریف وجود ندارد. با توجه به آماتور بودن شما، بلی لنز 85-15 از لنز های خوب کنون میباشد که بازه خوبی از واید تا تله متوسط را به شما میدهد که جوابگوی نیازتان است. این لنز در رده لنزهای Walk around قرار می گیرد.
با عرض پوزش ، با جناب بیرامی همزمان شدم.
ویرایش توسط MohammadH : Tuesday 15 October 2013 در ساعت 16:22
اگر با قیمت مشکلی ناشته باشید بله چرا که نه ،یک لنز همه کاره هست .
اما به نظر من روی لنز Sigma 17-70 F/2.8-4 جدید سیگما که وجه تمایز اسمی اون با مدل های قبلی این لنز با مارک C مشخص میشه هم تحقیق کنید ....
یک لنز فوق العاده هست که تازه وارد بازار ایران شده......
Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM 2012
مهدی