سلام
دنبال سایتی مثلمیگردم تا عکسهام رو اوونجا با کیفیت بالا آپلود کنم و به نمایش بزارم تا برای نشون دادن نمونه عکسهام کارم راحت بشه.....متاسفانه سایتی دویانت آرت ف....لتر هست....دنبال سایتی مطمئن میگردم............تشکرdeviantart.com
سلام
دنبال سایتی مثلمیگردم تا عکسهام رو اوونجا با کیفیت بالا آپلود کنم و به نمایش بزارم تا برای نشون دادن نمونه عکسهام کارم راحت بشه.....متاسفانه سایتی دویانت آرت ف....لتر هست....دنبال سایتی مطمئن میگردم............تشکرdeviantart.com
بله درسته....مثله اینکه بعضی صفحات فـــــ..لتر شدند (فـــــ....لتر هوشمند!) سایت خوبی هست محیط و امکاناتش رو میپسندم ولی باز هم نمیشه اطمینان کرد به برادرانمون در .... شاید فردا هوس کردند کل سایت رو مورد غضب قرار بدند.....اگر سایت دیگری سراغ دارید ممنون میشم بفرمایید (گرچه هر سایت خارجی به خاطر ماهیت اینچنینی که دارد در خطر غضب! هست)
١.دوربين هاي كراپ دار در چه مواردي عملكرد بهتري نسبت به فول فريم دارن ؟
٢.توي تاپيك canon 5d markiii يكي از مديران ( آقاي مبين فكر مي كنم ) فرمودن لنز هاي فول فريم توي دوربين هاي كراپ دار عملكرد و تصوير بهتري دارن . دليلش رو متوجه نشدم ، مي شه توضيح بديد ؟
سلام
١- دستيابي به عمق ميدان بيشتر (تقريبا)
٢- به خاطر كوچكتر بودن سنسور دوربينهاي كراپدار،از گوشه هاي تصوير لنزها (كه معمولا اپتيك ضعيفتري نسبت به مركز تصوير دارند )كمتر استفاده مي شود. البته موارد ديگري هم ميتواند بر تفاوت خروجي لنز نسبت به سنسور اثر بگذارند.مثلا چگالي پيكسل بالاتر در سنسور كراپدار ميتواند كيفيت خروجي تصوير را پايين بياورد.
پ ن: لطفا سوال خود را فقط در يك تاپيك بپرسيد.
توضيح مي ديد چرا چگالي پيكسلي بالا باعث افت كيفيت مي شود ؟
سلام
تا وقتی که آقای مبین علی جواب دقیق و علمی را بنویسند که ما هم بیاموزیم، خلاصه چیزی که من فهمیدم از این موضوع این است که :
کیفیت اپتیکی لنزها با دو مولفه Resolution , Contrast سنجیده می شود که در MFT Chart آن لنز مشخص است.
به زبان ساده اگر چگالی پیکسلی سنسور بالاتر از Resolution لنز باشد ما شاهد افت کیفیت خروجی یا ثبت دقیق تر خطاهای اپتیکی لنز توسط سنسور خواهیم بود.
مطالعه این سایت را پیشنهاد می کنم.
ویرایش توسط hkhaghani : Friday 25 October 2013 در ساعت 17:59
حمید رضا خاقانی
بالارفتن چگاپيكسلي به خودي خود باعث افت كيفيت تصويرنمي شود،من كه جايي چنين چيزي نخوانده ام. فكرميكنم بااثرگذاري روي برخي فاكتورها بطورغيرمستقيم باعث اين موضوع ميشود.بطورمثال ازلرزش دوربين بيشترتاثيرميپذيردكه اين باعث كمي بلورشدن تصويروازدست دادن شارپنس ميشود. گرچه همين مشكل را نيز من طبق شنيده هاي دوستان فروم وتوصيه هاي نيكون عرض ميكنم. وخودم با d800 هنوز چنين مشكلي را احساس نكرده ام وشايدهم براي من پيش نيامده است. وشايد مسئله اي كه اقاي hkhaghani فرمودندهم يكي ازعوامل باشد.
1سوالی واسم پیش اومده
یک لنز 70-200 اف 4 دسته دوم خریدم فکر میکنم به اندازه 24-105 شارپ نیست یا من این جور احساسی میکنم
دوم شارپ تر هست
سوال دوم ممکن هست شارپ بودن 70-200 اف 4 با هم فرق داشته باشن؟
چه عاملی شارپ بودن لنز کم یا زیاد میکنه؟