اين دوستانی که تو زمينه حيات وحش کار ميکنن پولی هم از اين بابت در ميآرن؟مخصوصاً در ايران که براحتی نمونه های خارجی رو بدون خريد لايسنس چاپ ميکنن
چون اين سبک تجهيزات خيلی گرونی احتياج داره که فکر نکم کسی به عنوان تفريح بتونه اينقدر هزينه کنه ، برام سؤاله بدونم اين تو اين سبک چطوری ميشه کار کرد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
خوب اول ببینیم عکاسان حرفه ای حیات وحش در دنیا چگونه کسب درآمد میکنند:
۱-چاپ و فروش عکس به افراد حقیقی
۲-واگذاری امتیاز عکس برای چاپ در کتابها، مجلات و....
۳-برگزاری دوره های آموزشی
۴-نشر کتاب و جلوه های آموزشی
۵-شرکت در مسابقات و دریافت جوایز
افرادی که در ایران به صورت حرفه ای عکاسی حیات وحش می کنند از انگشتان یک دست هم کمتر است و به علت نبود حق کپی رایت گزینه ۱ منتفی است. گزینه ۲ هم آنقدر دردسر و درگیری دارد که اگر از خیرش بگذارند بهتر است. برای گزینه ۳ هم در ایران باید آنقدر قیمت را پایین بگیرند که تعداد افراد شرکت کننده به حد نصاب برسد. در مورد گزینه ۴ هم درآمد کفاف هزینه ها را نمی دهد. و گزینه ۵ هم تقریبا در ایران بیمعناست یا اصلا ارزش ریالی جوایز ارزش فکر کردن را ندارد. حالا مشقات و هزینه های سفرهای عکاسی حیات وحش را در نظر بگیرید که مجبورید در زمان های خاص سال در گوشه گوشه ایران باشید، اگر محل عکاسی به تمدن نزدیک باشد و بخوانید مکان شب ماندن فراهم کنید و نزدیک نباشد (برای از دست ندادن نور مطلوب عکاسی) شب را در چادر یا ماشین سر کنید و ...
من اما تور که امسال سال کم سفری را داشتم از اول امسال ۶ سفر عکاسی داشتم (سفرهای قم را هم منها کردم) و در مجموع حدود ۱۱۰۰۰ کیلومتر با وسیله شخصی رانندگی کردم. حالا حساب کنید برای عکاسی مثل سید بابک موسوی که چندین برابر این سفر عکاسی داشته است وضعیت به چه صورت است.
حالا برای شما یک عکاس حرفه ای نام آشنای خارجی را مثال می زنم به نام الن مورفی:
تعرفه فروش عکس:
www.alanmurphyphotography.com
این هم دوره های اموزشیش که می ببینید تا پایان ۲۰۱۴ همگی فروخته شده:
و این هم قیمت یک دوره آموزشی به عنوان نمونه:
پس می ببینید که قابل مقایسه نیستند.
ویرایش توسط Pooyan : Tuesday 15 October 2013 در ساعت 21:14
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
یک مورد دیگه هم اضافه کنید که بعضی از عکاسان حیات وحش ، حرفه ی عکاسی اونها با شغلشون همخونی داره .....
به عنوان مثال آقای سید بابک موسوی که پرنده شناس هستند و در سازمان محیط زیست فعالیت میکنند و به این طریق تا حدی کارشون توجیه شده هست ......
من نظر من تو کشور ما بهترین حالت هم همین هست ....
ّ
مهدی
سلبام.
من یه wx70 خریدم.
دوتا سوال داشتم.
1- این دوربین عکسای پیاپی ش کجاس؟ توضیحاتش نوشته داره. ولی من پیدا نمیکنم.
2- عکساش چرا وقتی زوم میکنی آبرنگ مانند میشه؟ همه ی دوربین دیجیتالا اینجورین؟ دوربین گوشی که اینطوری نیس و به نظرم بهتره.
ممنون میشم از راهنماییتون. من کلی گشتم اینجا رو پیدا کردم تا سوالامو بپرسم. میخام عکاسی کنم و پیشرفت کنم تو این رشته. از کمکاتون ممنون
سونی تقریبا از 4 سال قبل که مگاپیکسل دوربین های کامپکتش رو از 12 بالاتر برد ، عکساشون آبرنگی شده حالا نمیدونم دلیلش همینه یا نه ؟
حدود 4 سال قبل یک W220 خریدم برای استفاده تو خونه ،بعد اون هم یک W510 یکی برامون هدیه آورد و همچنین یک W570 هم داییم خرید ، و یکی از دوستام هم یک دوربین کامپکت سونی خرید جالبه به جز W220 بقیه دوربینها دچار مشکل آبرنگی شدن عکس ها هستن ....
ولی دوربینی که 4 سال قبل خریدم یعنی W220 فوق العاده شارپ هست و کیفیت خیلی بالایی داره عکساش در حالی که قیمت پایینتری از بقیه هم داشت ....
نکته دیگه ای هم که دیدم اینه که W220 ساخت ژاپن بود اما ازون به بعد پشت دوربین هایی که گرفتم Made in Japan روشون حک نبود و ظاهرا مونتاژ چین هست ......
مهدی
جناب پويان ممنون از توضيحاتتون
واسم جالب بود بدونم آيا کسی ميتونه از اين طريق حتی پول ابزارش رو هم در بياره يا نه و خودم هم حدس ميزدم جواب منفی باشه مثل خيلی از هنرمندها و ورزشکار هايی که فقط به عشق هنرشون دارن ادامه ميدن
ابزار سبک های ديگه عکاسی رو ميشه برای کار های ديگه هم استفاده کرد اما يک لنز تله گرون قيمت رو فقط تو همين سبک ميشه استفاده کرد و شايد عکاسی ورزشی و هزينه همين لنز ممکنه از کل کيتی که يک عکاس ديگه باهاش پول در ميآره هم بيشتر باشه
اميدوارم اين کپی رايت تو ايران جدی تر گرفته بشه که خيلی از هنرمند ها بتونن از زحماتشون نتيجه بگيرن
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
این دوربینایی که من دیدم تو منوی دوربین یک قسمتی هست به نام Burst Setting که به فارسی مینویسه تنظیمات زنجیره ای که اگر در حالت Burst باشه عکاسی پیاپی فعال میشه به این شکل که تا وقتی که دست شما به روی شاتر فشار داده میشه دوربین عکس میگیره البته با توجه به بافر دوربین سرعت و تعداد عکس محدودیت داره ......
موفق باشید
مهدی
با سلام
بینهایت واسه دوربین از چه فاصله ای شروع میشه؟