سپاس. از همین لینک اکانت میسازین و محصولتون وارد میکنین ولی نکته ای که هست من یک محصول ( لنز مم 50 ) با شماره سریال اشتباه وارد کردم و اتفاق خاصی نیفتاد. ( شاید همون اشتباهه هم درست بوده! ) من که دقیق متوجه آن چه گذشت نشد!
مهدی جان بعید میدونم بشه این موضوع پیگیری کرد
در خصوص جلوگيري از قرمزي چشم كه سهيل توضيح داد و با جستجو در اينترنت هم مي توانيد توضيحات مربوطه را بيابيد. سرعت عكس العمل مردمك چشم چند ثانيه نيست كه اگر اينطور بود بعد از وارد شدن از يك مكان نسبتاً روشن به يك مكان نسبتاً تاريك (يا برعكس) تا چند ثانيه قادر به ديدن چيزي نبوديم.
براي نوردهي: نورسنجي يا بر اساس نور دهي نقطه اي انجام مي شود (براي مثال در عكاسي پرتره بر اساس نور صورت سوژه) يا نورسنجي موضعي (براي ناحيه مشخص از عكس) يا ماتريسي (متوسطي از نور كل كادر). اگر بخواهيم براي كل كادر (شامل سوژه و پس زمينه) تورسنجي كنيم ممكن است پس زمينه قدري كم نور و سوژه قدري پر نور ثبت شوند (اين به شرطي است كه قدرت فلاش براي نوردهي پس زمينه كافي باشد). اين امر هيچ ارتباطي هم با دوبار فلاش زدن ندارد : اگر فلاش بار اول براي نوردهي سوژه و بار دوم براي نوردهي پس زمينه شليك شود، شليك دوم فلاش سوژه را اور اكسپوز مي كند (فلاش كه نمي تواند كاري كند كه سوژه در شليك دوم فلاش، نور نبيند).
سلام دوستان
محافظ دوربین Easy Cover Camera Case اگه بگیرم واقعا از ضربه جلوگیری میکنه ؟
ارزش داره 80 تومان بدم بخرم؟
سلام داریشو جان
ممنون از توضیحاتت
راجب مردمک چشم بگم که فکر کنم برداشت شما از چند ثانیه کمی بد بوده
منظور من از چن ثانیه یعنی 1 تا دو و نهایتا 3 ثانیه هستش
مثلا شما در یه اتاقی که هیچ نوری در آون وجود نداره هستین و بعد لامپ را روشن میکنید
بلافاصله بعد از وصل کردن جریان برق لامپ شما ب مدت یک تا دو ثانیه اشیا و اجسام و هر چیز دیگه ای که تو اتاق هستش رو ب شدت پر نور میبینین و هیچ درکی در اون دو ثانیه از اون اتاق ندارین و بعد از گذشت این زمان و تنگ شدن مردمک چشمتون میتونین تصویر خوب با نور خوب از اون اتاق داشته باشین
راجب دوبار فلاش زدن هم بگم که این تکنیک یه جوراییی شبیه اتو براکتینگ خودمونه و با زدن فلاش اول نوردهی مناسب برای سوژه رو داریم و بعد طبق تشخیص پردازنده دوربین نوردهی دوم برای پس زمینه بهینه میشه و بعد حاصل این دوبار فلاش زدن و اصلاحات پردازنده ی دوربین عکس نه اور اکسپوژر میشه و نه آندر اکسپوژر
بازم تکرار میکنم که من اصلا به حرفام پافشاری نمیکنم و این حرفامو از روی چیزیه که من خودم تست کردم و نتیجه رو اینطوری مشاهده کردم و چنین فرضیه ای رو تو ذهن خودم دارم.
اگر برخلاف حرفهای من شما نظری دارین بی زحمت با توضیح گشترده تر بیان کنین تا هم سهیل جان و هم من از این موضوع با خبر شیم و هم دیگر دوستان از این موضوع استفاده کنند
موفق و پایدار باشید
دوستان چند تا عکس انداختم و میخوام در انجمن قرار بدم تا اساتید ببنند و مشکلش رو بهم بگه و راهنمای کنن منو، آیا این تاپیک جای مناسبی هست برای قرار دادن عکس ها؟
سلام. عکس هایتان را در تاپیک "لطفاً نظر دهید!" در آدرس زیر قرار دهید:
http://forum.akkasee.com/f132/t192.html
ضمناً حداکثر عرض عکس بایستی 750 پیکسل، حداکثر ارتفاع 1200 پیکسل و حداکثر حجم فایل آن 300 کیلوبایت باشد.
ارادت
تصاویرتان را در این تاپیک قرار دهید : لینک
پ.ن : با پست جناب چگینی عزیز همزمان شد .
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .
سلام
اگه یه دوربین داشته باشیم با ضریب کراپ سنسور 6، و لنز 4mm با f2،
معادل 35 میلیمتری لنز این دوربین میشه 24mm با f2 یا 24mm با f12؟
ممنون