Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
واقعا فکر می کنید با دانستن دیافراگم و سرعت شاتر میشه عکسی شبیه عکس ایشون گرفت؟!. یعنی اینکه عکاس میترسه فردی بره با تنظیمات ایشون عکسی مانند عکسشون تهیه کنه
نمی دونم، اما این نظر شخصی منه: دیگه برای ماها وقتش رسیده که گیر دیافراگم و سرعت شاتر نباشیم.
بالاخره به جواب قطعی رسیدم. دوباره بهشون پیغام دادم و گفتم من با سریال اشتباه هر محصولی رو میزنم هیچ اخطاری دریافت نمیکنم و ادامه سوال...
امروز واحد پشتیانی نیکون ختم کلام گفت:فکر میکنم باید با نام کاربریتون وارد بشین.The only way to make sure that you are not purchasing a counterfeit is to buy from one of our authorized dealers. There is a link below with a list of authorized dealers.
Nikon Authorized Dealers
چون عکاسی چیزی فراتر از تنظیمات دوربین و حتی خود دوربین است. چون گیر کردن در ابزار و تنظیماتش باعث میشه درجا بزنیم. چون با داشتن ابزار عالی و کپی تنظیمات بزرگان به هیچ کجا نمی رسیم. چون ابزارگرایی آفت عکاسان تازه کار دیجیتال شده است. چون در همین فروم از بس گیر ابزار و دیافراگم و شاتر و پیکسل و نویز شماری بودیم، از فرط تکرار آنها، دیگه حرفی برای گفتن نداریم. وقتی شما اصول عکاسی را بدانید چه اهمیتی دارد که بدانید عکسی با دیافراگم 11 گرفته شده یا 8 ؟ مگه دوربینهای ما نورسنج ندارن؟ این همه امکانات و تکنیکها برای نورسنجی وجود دارد حالا چه اهمیتی داره که از تنظیمات عکسی با خبر شویم یا نه؟
اینکه از طریق اگزیف اطلاعاتی راجع به عکس و دوربین به دست بیاوریم خوبه اما این تفکر که همه رمز و راز عکس موفق، همچون جعبه سیاه، در اگزیف عکس هست و با دانستنش به آن دست پیدا می کنیم و تماشای عکسهای بدون اگزیف ما را از مطالب آموزشی پرباری محروم می کند، اشتباه است. انتشار عکس با اگزیف یا بدون آن حق عکاس است و به هزار و یک دلیل ممکن است آن را حذف کند یا نکند.
من هم با نظر جناب حمزه ای و جناب چگینی موافقم:
1 - حذف آگاهانه اگزیف، جلوی برخی سوءاستفاده های افراد سودجو رو می گیره تا نتوانند حاصل زحمات یک هنرمند را بنام خود ثبت کنند. هرچند با ابزارهای مختلف نیز اگزیف قلابی نیز می توان ساخت و ...
2 - کپی از اگزیف یک عکس خلاقانه و بکر لزوما" موفقیت ثبت اثر اصلی را منجر نخواهد شد!!! (چون فاقد عشق و هنر و استعداده)...
تنها نکته باقیمانده تشخیص اگزیف اصلی با اگزیف قلابی است که نمی دانم چطور کارشناسان اهل فن آنرا تمیز و تشحیص می دن؟!!
سلام
اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم، جوابتون توی این لینک هاست:
برای D5200:
کد HTML:http://imaging.nikon.com/lineup/dslr/d5200/features03.htm
برای D5100:
کد HTML:http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product/Digital-SLR-Cameras/25478/D5100.html
سلام دوست عزیز
نه نه
منظور من این نبود
اینو که همه دوربینا کمو بیش دارن
من تو مد منوال داشتم عکاسی میکردم
به گفته ی یکی از استادای عکاسی که قبلا این گزینه رو بم معرفی کرد من رفتم تو این مد و گزینه رو گزاشتم رو پرتره
همونجایی که میشه شارپنس و کنتراست رو تنظیم کرد این گزینه های پرتره و لندسکپ و اینا بودن...از اون گزینه ای که اینا توش بود میشد شاپرنس و کنراست رو کم و زیاد کرد و همچنین پرتره و لندسکپ و بقیه جریانات
دقیق متمئن نیستم اما فک کنم تو بخش فیلتر افکت بود(فکر کنم)
موفق و پایدار باشید