تا جایی که من اطلاع دارم اینجا خلاف قوانینه .
تاپیک مخصوص این بحث هم داریم:
حد و مرز ویرایش کجاست؟
تا جایی که من اطلاع دارم اینجا خلاف قوانینه .
تاپیک مخصوص این بحث هم داریم:
حد و مرز ویرایش کجاست؟
سلام ...
در پی سنجش وینیت لنز canon 16-35II در سایت the-digital-picture.com بودم که متوجه موضوعی شدم !
به نظرم در هنگام بررسی وینیت 35-16 حتی با لنزهایی مانند 70-24، تصویر تست ، شاید تا حدود 2 استاپ روشن تر از تست 70-24 باشد . هدف من از تهیه همچنین لنزهایی، عکاسی در نور بسیار کم است . با توجه به اندازه دهنه این لنز ها ( اندازه خود المان جلویی و نه فیلتر بدنه لنز ) 70-24 باید نور بیشتر بگیرد و از انجایی که هر دوی اینها باید در f2.8 به یک میزان نور گیری کنند، ایا طراحی این لنز به این صورت است که اصولا نور بیشتری به سنسور می رساند و یا اینکه در تست وینیت به دلایل دیگری تصویر روشن تر نمایش داده می شود ؟
محمدهادی نوری
سلام - پیکسلهای سوخته در دوربین چگونه مشخص میگردد و تا چه حد مشکل ساز میباشد؟
قبلا در یکی از عکسهای متوجه چند تا نقطه سفید ستاره مانند ولی ریز شده بودم امروز درپوش لنز را گذاشتم و عکس گرفتم پس از بررسی در مانیتور کامپیوتر متوجه وجود تعدادی نقطه سفید و چند تا هم قرمز رنگ شدم آیا این همان پیکسلهای سوخته میباشد؟
محمدهادی نوری
با سلام
من ۲-۳ روزی هست برای دوربین کانن ۵۵۰ دی باطری گریپ خریدم که میتونه ۲ باطری لیتیومی و یا ۶ باطری قلمی بخوره.
من الان ۱ باطری لیتیومی دارم میخواستم بدونم قدرت ۶ باطری قلمی بیشتر از ۱ باطری لیتیومی هست یا برعکس یا اینکه فرقی نداره؟
ممنون بابت کمک شما
CANON 7D+CANON 550D+18-135 STM LENS+55-250 LENS+MANFROTTO 7301
امپرنوشته شده بر روی قلمی ها و لیتیوم ها را جمع بزنید هر کدام بالاتر بود، قوی تر هستند !
محمدهادی نوری
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
این نقاط، موسوم به Hot Pixel یا پیکسل سوخته است.
البته راه درست تر آن است که لنز را باز کنید، درپوش Mount دوربین را بگذارید، ویزور دوربین را با قطعه لاستیکی مخصوص آن (در صورت وجود) بپوشانید، سپس اقدام به شات زدن کنید.
در تعمیرگاه مرکزی این کار را برایتان انجام داده و سپس با اتصال بدنه به کامپیوتر خودشان (با کابل USB) از طریق نرم افزار مخصوص تعمیرات Canon یا Nikon یا ... اقدام به رفع نرم افزاری Hot Pixel میکنند. نرم افزار داخل دوربین را طوری تنظیم میکنند که آن پیکسل سوخته، با پیکسلهای مجاورش بازسازی (interpolation) شود. بعلت ریز بودن یک پیکسل، این بازسازی که از طریق درون-یابی انجام میشود، تاثیری در کیفیت عکس نخواهد داشت.
یک دوربین نو میتواند تا ۱۰ هات پیکسل یا بیشتر داشته باشد که طبیعی است.
محمدهادی نوری