سلام
تا جايي كه ميدونم با افزايش ايزو، ميزان نويز تصوير هم افزايش پيدا ميكنه. بنابراين هميشه سعي ميشه تا جايي كه ممكنه از ايزوي پايينتر استفاده كرد.
حالا سوال من اينه كه چرا با افزايش ايزو، ميزان نويز افزايش پيدا ميكنه؟
ممنون
سلام
ممنون از توضیحتون. در مورد لنز که خوب بیشتر دوربین های کامپکت لنزاشون توی همین حدودند (اکثرا بین 3 تا 5 میلیمترند). مثلا:
666-Canon-Powershot-SX500-IS-5_1346419290.jpg
که توی حالت واید 4.3 میلیمتریه با f3.4. البته ضریب کراپ اینها حدود 5.58 هستش. بنابراین میشه 24 میلیمتر با f20 (تقریبا).
حقیقت مطلب نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم از اینجا مناسبتر پیدا نکردم در صورت صلاحدید مدیران انتقال یابد .
حذف عمدی اگزیف عکس چه معنی میتونه داشته باشه ؟
هادی . م
دوستان غیر از dpreview ، چه سایت معتبری برای بررسی دوربین و نمونه عکس های دوربین میشناسید؟
آیا imaging-resource معتبره؟
سلام دوستان
امروز داشتم با یه 550دی کانن از یه خانم عکس میگرفتم تو تنظیمات یه گزینه بود که توش گزینه های شارپنس و کنتراست و پرتره و لندسکپ و ...بودش
چون داشتم عکس پرتره میگرفتم روی پرتره تنظیم کردم این گزینه رو (اسم بخشی که از اون رفتم تو این گزینه هارو یادم نیستش)
تا این حد میدونم که تو دوربینای نیکون گزینه شارپنس و کنتراست و اینا هستش...اما میخواستم بدونم که بغیر از اینا ، گزینه هایی مثل پرتره و لندسکپ و اینا هم داره یا فقط کانن اینارو داره؟
ترجیها اگر دی 5100 یا دی 5200اینارو دارن یا نه به من اطلاع بدین.
امیدوارم که متوجه سوال و منظورم شده باشین
موفق و پایدار باشید
دوستان راهنمایی کردند ٬ فقط یک نکته ٬ توجه داشته باشید که f معادل فقط برای میزان عمق میدان معادل است ٬ برای میزان نور عبوری همان f/2 هست.
یعنی معادل فول فریم یک لنز ۴ میلیمتری با f/2 و ضریب کراپ ۶:
برای عمق میدان : یک لنز ۲۴ میلیمتر با f/12
برای نور عبوری : یک لنز ۲۴ میلیمتر با f/2
که چی بشه ؟ مدل دوربین فک نکنم اهمیت داشته باشه شاید حالا تنظیمات. به نظر شما این عمل خیلی تنگ نظرانه نیست . یعنی اینکه عکاس میترسه فردی بره با تنظیمات ایشون عکسی مانند عکسشون تهیه کنه یا اینکه مثلن تنظیمات ایشون به قدری سکرته که حاصل تلاش و زحمات چندین سالشونه و میترسن الگو برداری بشه ازش که به نظر من بازم دلیل نمیشه .فکر میکنم این عمل از اخلاق عکاسی به دوره .(به نظرم کم نیستند افرادی که فکر میکنن چیزی بلدن که سایرین ازش بی اطلاعن و تمام تلاششونو صرف میکنن که کسی متوجه نشه هم تو عکاسی و هم تو ادیت ). به نظر من این افراد فقط خودشون فکر میکنن که آدمای بزرگین ولی خیلی حقیرن.
ارادتمند همه هنرمندای گل سرزمینمون
هادی . م