سلام
در لنزهای جدید فیزوان سری LS (اشنایدر) شاتری وجود دارد که تا 600/1 می تواند سرعت داشته باشد.البته در خود دوربین هم شاتری وجود دارد که تا 125/1 سرعت دارد.
دو شاتر در یک سیستم جالب نیست.
سلام
در لنزهای جدید فیزوان سری LS (اشنایدر) شاتری وجود دارد که تا 600/1 می تواند سرعت داشته باشد.البته در خود دوربین هم شاتری وجود دارد که تا 125/1 سرعت دارد.
دو شاتر در یک سیستم جالب نیست.
دوستان من یک سوالی برام پیش اومده
منظور از دوربین فول فریم چی هست....من 50 دی دارم اما میگن فول فریم نیست اما مثلا 5 دی مارک 2 رو میگن فول فریم هست این فول فریم با دوربین من چه تفاوتی میکنه...و اینکه دوربین من که فول فریم نیست چی بهش میگن...ممنون میشم اگه توضیح بدید
آ ر ش ا سـکـو یـی
{ بـاوركـن كـه مـي تـوانـي آنـگـاه خـواهـي تـوانـسـت }
سلام، اينجا:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?p=111152
و اينجا پست 138
http://www.akkasee.com/forum/showthr...t=3933&page=43
به دوربينهايي كه سايز سنسورشان كوچكتر هست كراپدار مي گويند.
ویرایش توسط MehdiM : Monday 24 May 2010 در ساعت 23:14 دلیل: خط آخر
آیا نویز ریدکشن در دوربین های عکاسی canon در حالت raw هم عمل میکند و یا فقط در حالت jpg عمل میکند؟
تا آنجا که بنده در دوربینهای Canon دیدهام Noise Reduction روی فایلهای خام هم اعمال میشود. اطلاعات مربوط به NR در همان فایل CR2 ذخیره میشود. زمانی که فایل خام را در DPP باز میکنید، مقدار کاهش نویز را میتوانید ببینید، کموزیادش کنید یا کلاً غیر فعال کنید. این فرایند در فایلهای خام غیر تخریبی است (در اصل فایل خام اعمال نمیشود و به راحتی قابل برگشت است)
اگر همان فایل CR2 را در ACR باز کنید، فتوشاپ اطلاعات مربوط به NR را نمیخواند و پیشفرض خودش را اعمال میکند.
.
هنگام عکاسی از ستارگان در فوکال لنت18 رینگ فوکوس رو تا انتها به سمت بی نهایت می چرخانم ولی روی ستارگان فوکوس نمی کند. یعنی ستارگان در بی نهایت نیستند؟ یا لنز کیت من مشکل دارد؟
لنز ایرادی ندارد
برای عکاسی از ستارگان باید به اندازه ۱میلیمتر رینگ فکوس را برگردانید
ویرایش توسط rezakh : Wednesday 26 May 2010 در ساعت 18:02
سلام
چندی پیش دوستی درباره این عکس صحبتی کرد که من را به شک انداخت که آیا این عکس زیر شاخه پرتره به حساب می آید یا نه.میخواستم بپرسم می توان این عکس را در رسته عکسهای پرتره قرار داد یا خیر.
متشکرم