بهترین منبع اخود سایت مجیک لنترن است:
Magic Lantern | Home
در فروم عکاسی هم یک تاپیک در این خصوص هست که اگر جستجوکنید می یابید.
بهترین منبع اخود سایت مجیک لنترن است:
Magic Lantern | Home
در فروم عکاسی هم یک تاپیک در این خصوص هست که اگر جستجوکنید می یابید.
با سلام . قصد تهیه منابع آموزشی لایت روم رو دارم . سوالم اینه که برای استفاده از لایت روم نیازی هست که به فتوشاپ تسلط داشته باشیم؟ اگه نیازه در چه حدی؟ چون در حد آماتور با فتوشاپ آشنایی دارم . با تشکر
رضا آدینه
سلام
نه احتياجی نيست
لايت روم اکثر موارد مورد نياز شما رو داره + خيلی از پيچيدگی منو ها کم کرده
برای کسی که به فوتوشاپ مسلط نيست کار کردن باهاش راحته (من با فوتوشاپ و اي سی آر راحت ترم )
آقا فرق اکستنشن تیوب ماکرو با رینگ معکوس رو لطفا دوستان توضیح بدند
ممنون
اکستنشن تیوب در ساده ترین حالت یه لوله توخالیه که بین لنز و بدنه قرار میگیره و قابلیت ماکرو لنز رو بالا میبره ولی لنز معکوس یعنی برعکس کردن لنز (دهانه لنز در سمت مانت دوربین و المان انتهایی لنز در سمت سوژه قرار میگیره) اگه یه سرچ انجام بدید همه چی دستتون میاد (extension tube - reverse lens)
رضا آدینه
دوستان من این رو میدونم منظورم در عمل و نتیجه بود! البته تا جایی که میدونم اکستنشن تیوب بهتر عمل میکنه
نتیجتا اکستنشن تیوب نباید سایز دهانه های مختلف داشته باشه دیگه؟
و یه اکستنشن با 18-55 نتیجش چطوره؟
ضمنا تو حالت معکوس فاصله کمتر بزرگنمایی بیشتر ایجاد میکنه تو اکستنشن به چه ترتیبه؟ یعنی مثلا آیا 55-250 بزرگنمایی بیشتری ایجاد میکنه یا 18-55؟ ( این سوالم یه مقدار مسخرست! فکر کنم 18-55 ولی خب برای اطمینان گفتم از اطلاعات دوستان و اساتید استفاده کنم )
بله در اکستنشن تیوب محدودیتهایی که در لنز معکوس هست مثل فکوس و کنترل دیافراگم رو نداریم. تیوب ربطی به دهنه لنز نداره و به مانت لنز و دوربین باید اون رو تهیه کنید.
با 18-55 رو نمیدونم ولی فکر میکنم با این لنز بشه به بزرگنمایی 1:1 رسید منتها لنز رو باید خیلی به سوژه نزدیک کنید.
منظورتون رو درست متوجه نشدم. رابطه کلیش اینه که تو لنز معکوس هرچه لنز واید تر باشه بزرگنمایی بیشتره ولی در اکستنشن تیوب برعکسه هرچی فوکال بالاتر باشه بزرگنمایی بیشتر میشه ضمن اینکه اگر از لنزهایی با فوکال بالاتر استفاده کنید میتونید از سوژه بیشتر فاصله بگیرید. تقریبا همه تیوبهایی که توی بازار هستن به صورت سه تیکه ساخته شدن که به دلخواه میتونید اونا کوتاه یا بلند کنید. طول تیوبی که استفاده میکنید هر چقدر بلند تر باشه حداقل فاصله فکوستون کمتر و در نتیجه بزرگنماییتون بیشتر میشه. فقط یه نکته وجود داره اندازه تیوبی که استفاده میکنید نباید از فوکال لنز بیشتر باشه چون در این صورت لنز نمیتونه فکوس کنه.
ویرایش توسط mostafa_1366 : Sunday 4 January 2015 در ساعت 23:53
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
خیر ، همیشه اینطور نیست و هریک در زمان مناسب بهترین نتیجه را دارد گاهی اکستنشن تیوب بهتر است و گاهی معکوس.البته تا جایی که میدونم اکستنشن تیوب بهتر عمل میکنه
اکستنشن تیوب را با لنزهای تله پیشنهاد میکنم چراکه فاصله تا صوژه قابل قبول است اما با لنز 18-55 فاصله تا سوژه خیلی کم میشود.
سهیل جان ممنون میشم بیشتر توضیح بدی
ممنون از همگی