دوست عزیز به این لینک سری بزنید، تفاوت در فاصله های کانونی که مد نظر استاد شما بوده توضیح داده شده است.
آموزش عکاسی، آشنایی با فاصله کانونی و زاویه دید در لنزها
دوست عزیز به این لینک سری بزنید، تفاوت در فاصله های کانونی که مد نظر استاد شما بوده توضیح داده شده است.
آموزش عکاسی، آشنایی با فاصله کانونی و زاویه دید در لنزها
دوربین و لنز که انشاءالله داری. یه سوژه مثل یک درخت انتخاب کن. یک عکس با فاصله کانونی 20 تا 28، یک عکس با فاصله کانونی 50 و یک عکس با فاصله کانونی حدود 100 از درخت بگیر. همین. اولی میشه واید، دومی نرمال و سومی تله. عدد فاصله کانونی ها هم رو لنز نوشته شده است.
از دوستان کسی samyang 500mm f8 داره؟ اگر نمونه عکس تلسکوپی این لنز رو کسی داشته باشه خوشحال میشم ببینم
با توجه به قیمت فکر نمیکنم کیفیت مطلوبی داشته باشه ولی جای سوال شده برام!
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
مرسی سهیل جان سایت عالی بود کیفیت هم بنظر خوب میاد! قیمتش هم مناسبه!
فقط بین این دو نمونه چه تفاوتی وجود داره؟
فروشگاه پیکسل - Samyang 500mm MC IF f/8 Mirror
فروشگاه پیکسل - Samyang 500mm f/8 Preset IF MC
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
سلام
توی یکی از گروههای و.ایبری یه دوستی گفت که یکی از فاکتورهای تاثیر گذار در عمق مدان ضریب شکست و عبور نور هست!
و یکی از مشخصاتی که روی لنز (به صورت 1:2) درج میشه همین ضریب شکست و عبور نور هست!
مثلا در حالت 1:2 لنز نصف نور عبوری رو از خودش عبور میده و همین در عمق میدان تاثیر میزاره!!!!!!!!!!!!!
حقیقتا اینقدر با اطمینان این مطلب رو نوشته بود نتونستم به مخالفت بلند بشم...گفتم اول اطمینان حاصل کنم از صحت اطلاعاتم بعد....
دوستان
ضریب شکست و عبور نور دخلی به عمق میدان داره؟؟؟؟؟؟؟
و این عدد 1:2 همون بزرگنمایی و اندازه سوژه بر روی سنسور هست یا چیز دیگریه که من اطلاع ندارم؟؟
با تشکر
عمق میدان به چهار پارامتر بستگی دارد :
فاصله کانونی ، قطر دهانه موثر دیافراگم ، فاصله جسم و قطر مجاز دایره اغتشاش .
اما ،
به هر حال خود فاصله کانونی ، و کارکرد اصلی لنز به شکست نور ، و ضریب آن بستگی دارد ( وگرنه کانونی شدن رخ نمیداد ) ، اما در محاسبه عمق میدان ، ضریب شکست ارتباطی مستقیم ندارد ، و فرمول عمق میدان را با مواردی که گفتم اندازهگیری میکنند ...
1. از لنز تا نزدیکترین حالت کانونی =
مسافت فراکانونی * فاصله بین دوربین و موضوع
__________________________________________________ __
مسافت فراکانونی + فاصله بین دوربین و موضوع - فاصله کانونی لنز
2. از عدسی تا دورترین حد حالت کانونی =
مسافت فراکانونی * فاصله بین دوربین و موضوع
__________________________________________________ ____
مسافت فراکانونی - فاصله بین دوربین و موضوع - فاصله کانونی عدسی
کسی از اساتید قدیمی چیزی درباره لنزهای رادیو اکتیو میدونه؟یه جا میخوندم تو بعضی لنزهای قدیمی که تا قبل از سال 70 ساخته میشدن مواد رادیو اکتیو بکار رفته.میخواستم بدونم تشعشعاتشون تا چه حد میتونه خطرناک باشه؟
منبع
Radioactive lenses - Camerapedia
یه ویدئو هم تو یوتیوب از تست توسط دستگاه مخصوص
https://www.youtube.com/watch?v=Z2DyF3o7hQ4
یکی از دوستان تعداد زیادی لنز قدیمی دارن و از قضا تعدادی از اونا توی این فهرست هستن حالا نگران شدن که نکنه وجود این لنزها برای سلامتیشون ضرری داشته باشه.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105