اول اینکه ممنو از نظرتان و ممنون از تذکرتان.یقینا اگر از بنده شناخت داشته باشید متوجه خواهید شد که بنده با هر نوع انتقادی موافقم و بخصوص اگر در مورد خودم باشد.پس سپاسگذارم....
مورد بعدی درباره زود عصبانی شدن.شاید اینطور باشد.
اما...
بنده توهینی به کسی نکردم و فقط تذکر دادم که با آرامش و دقت بهتر و بیشتر مطالب را مطالعه کنید ( که در کل چیز بدی نیست )
دوم اینکه تذکر دادم که اگر قرار است افکار خودمان را باز هم تکرار کنیم چه نیازی به پرسیدن ؟ بسیاری از دوستان یک سری اطلاعات ناقص و نادرست و اشتباه دارند که متاسفانه دایما آن را همه جا تکرار خواهند کرد.
سوم اینکه اگر بنده در جواب آن پست این را عرض نمی کردم باعث ترویج اشتباه بود.که بعدا استناد شود که بلکه دوربین زیر صفر کار نمی کنه فلان جا آقای فلانی هم این رو تایید کرده است که یان به شدت اشتباه است و باعث ترویج اشتباهات بیشتر می شود.
چهارم اینکه در هیچ کجای پست بنده حرفی از دمای صفر یا زیر صفر زده نشده بود اما دوست عزیزمان موضوع صفر یا زیر صفر را جلو کشیدند.
پنجم اینکه بنده عرض کرده بودم
بخصوص در هنگام عدم رعایت اصول دقیق که این دوست عزیزمان اگر به دنبال جواب درست و صحیح بودند باید در پست بعدی می پرسیدند که این اصولا دقیق چیست و چگونه است نه اینکه نتیجه گیری کنند که دمای زیر صفر جایز نیست.
و ششم اینکه از آن دوست عزیزمان و شما پوزش می خواهم اگر برداشت بدی از پست بنده شده است و احساس شده توهینی در کار بوده و یا درشت گویی انجام شده و یا خدای نکرده باعث دلخوری شده است.متاسفانه در دنیای انلاین و متن نمی شود احساسات را ضمیمه کرد و هرگز نمی توان آنگونه که انسان در آن زمان فکر میکرده را به درستی انتقال داد.پس بنده پوزش می خوام.اما حس بنده در زمان نوشتن آن پست اینگونه بود !؟