در مد دستی، هدف از تغییر وضعیت مد نورسنجی چیه ؟
وقتی تنظیم دیافراگم و شاتر و ایزو همگی دستی باشه، دیگه تنظیم نورسنجی روی ماتریکس باشه یا سنتر چه تاثیری داره ؟
( چرا من نورسنجی رو نمی فهمم !!؟؟ )
در مد دستی، هدف از تغییر وضعیت مد نورسنجی چیه ؟
وقتی تنظیم دیافراگم و شاتر و ایزو همگی دستی باشه، دیگه تنظیم نورسنجی روی ماتریکس باشه یا سنتر چه تاثیری داره ؟
( چرا من نورسنجی رو نمی فهمم !!؟؟ )
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
شما چه تو تنظیمات دستی باشین چه اتوماتیک دوربین نورسنجی رو انجام میده و از طریق هیستوگرام و نمودار به به شما میگه که نور عکستون چطوره، حالا اگه رو حالت ماتریس باشه نورسنجی بر اساس کل تصویری هست که دوربین میبینه و هیستوگرام و نمودار نورسنج رو بر اساس نقاط تاریک و روشن کل تصویر تنظیم میکنه اما اگه رو حالت نقطه ای بذارین هیستوگرام فقط بر اساس همون نقطه مورد نظر نورسنجی میشه و به بقیه تصویر کاری نداره.
اگه اشتباه کردم اساتید تصحیح کنند.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
جلال پارسا
نورسنجی در مد دستی حداقل به شما کمک می کند که اشتباه نکنید.یعن میزان نوردهی زیاد و کم رو به شما هشدار می دهد.مد های نورسنجی هم برای دوربین مشخص می کنند که به طور مثال میزان نوردهی کل صحنه برای شما اولویت دارد یا یک ناحیه خاص.در کنار این auto ISO نیز در مد دستی قابل دسترس است یعنی شما دیاف و سرعت شاتر را مشخص می کنید و دوربین ISO را بر اساس این اطلاعات تنظیم می کند.یعنی با فعال بودن Auto ISO مد دستی زیاد هم دستی نیست.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوستان برای عکس هایی که منبع نور در روبروی عکاس قرار داره و اگر جسم یا سوژه ای کادر باشه ( غروب رو تصور کنید با منظره ای از سنگ یا دار و درخت ) ، بجز ثبت سه شاتی با استاپ های نوری متفاوت، راهی هست که بشه در یه شات هم نور غروب رو داشت هم از آندر اکسپوز شدن سایه ها جلوگیری کرد ؟
( خب با دانش من مسلماً نمیشه، گفتم شاید روشی اختراع شده باشه که من نمیدونم. )
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
بله نور پردازی سوژه با فلاش یا نور ثابت
راه دیگر فلیتر GND. مخصوص برای طلوع و غروب خورشید.
دوستان جایی هست که بشه دقت فوکوس لنز یا دوربینو بررسی کرد.
جلال پارسا
سلام دوستان
چرا وقتی صحبت لنز زوم هست از فاصله کانونی ولی دوربین و تلسکوپ از قدرت بزرگنمایی استفاده میشه؟ و لفظ بزرگنمایی در لنز زوم غلط و فقط مربوط به بزرگنمایی در لنز ماکرو هست
فرمول معادل سازی دارند؟ یعنی ۱۰۰*۲۰ چند م م میشه؟