o2rtrnlsgjjxmmd8h8gz.jpg
ممنون بابت جواب...
این کار رو کردم...نشد...
این عکس داخل درایو رم هست....فقط وقتی باز میکنم خالیه...
o2rtrnlsgjjxmmd8h8gz.jpg
ممنون بابت جواب...
این کار رو کردم...نشد...
این عکس داخل درایو رم هست....فقط وقتی باز میکنم خالیه...
با یک آنتی ویروس آپدیت شده ویروس کشی کن درس تمیشه احتمالا. یک راه ساده اینه که اطلاعات مموری را با یک سیستم عامل به جز ویندوز(مثلا مک) تخلیه کنی و بعد مموری رو فرمت کنی
به نظر دوستان با تجربه فروم :
آیا 7D ii که الان حدود 1 ماه از ورودش به ایران گذشته و از قیمت 7 ملیون به 6.800 و تا به امروز 6.300 رسیده ، تا اردیبهشت یا خرداد سال دیگه قیمتش به 5 ملیون کاهش پیدا میکنه ؟؟
دوست عزیز شرایط زیادی باید در نظر گرفته بشه از جمله:
* بدنه های معرفی شده توسط کنون تا اون زمان ( کنون که این چند وقته معلوم نیس چش شده... )
* قیمت ارز در سال آینده ( این یکی که اصلا مشخص نیست !! )
من یکی که زیاد برای کاهش قیمت صبر نمیکنم، چندبار برای کاهش قیمت بعضی دستگاه ها صبر کردم، تا اومدم بخرم دیدم چند مدل جدیدتر معرفی شده !
البته مقصر خودم بودم، زیادی صبر کردم !!
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
حقیقتش دوربین خودم رو فروختم برای ازتقاء (550D رو 700 رد کردم) ، و فعلاً 9 تومن برای بدنه جدید و لنز جمع کردم .
الویت عکاسی من :
1- خبری 2- پرتره 3- منظره
یه 50 1.4 دارم و به این ترکیب ها فکر میکنم :
6D + 70-200 2.8 Tamron
7D II + 50 +150 2.8 sigma
(برای رنج واید یه 18-55 هم هست)
درود
دوست عزیز این ویروس نیست... حافظه Write Protect شده به اصطلاح..
مموری دیگه به شکل اول برنمیگرده...رک بگم....مموریتون سوخت...
اگه عکس توی حافظه داشتین با نرم افزار های ریکاوری میتونید برگردونید..
ولی مموری دیگه قابل استفاده نیست... گاهی اوقات از طریق Low Level ّFormat میشه
فرمتش کرد...ولی فقط فرمت میشه و بعد از کپی کردن چند فایل دوباره به حالت مخرب برمیگرده...
این اتفاق هم به چند صورت میوفته...
اول اینکه اگه از کارت ریدر نا مرغوب استفاده کنید بعد از گذشت مدتی این اتفاق واسه حافظه میوفته..
دوم اینکه بر اثر ضربه به چیپ اصلی خیلی راحت آسیب وارد میشه و بازم حافظه به این صورت در میاد..
و سوم اینکه بر اثر شوک الکتریکی...نوسانات برق یا بد جا زدن حافظه به پورت این اتفاق میوفته...
که اکثرا هم این اتفاق روی حافظه های ارزون قیمت میوفته( بدلیل ضد شوک و ضربه نبودن حافظه های ارزون)
و معمولا حافظه ها از نوع SD , Micro SD هستن...خیلی کم پیش میاد که CF اینجوری بشه....
مموری های اصل مثل Sandisk , lexar, Toshiba .... کمترین آسیب رو میبینن...بدلیل ضد شوک و ضد ضربه بودن اکثر اونا..
موفق و پیروز...
اولویت اول شما کار خبری هست پس سرعت عکاسی پیاپی بالاتر ، فوکوس دقیق تر و بدنه مستحکم تر از واجبات است که در 7D داریم که البته در فول فریم های سطح بالا هم داریم که از بودجه شما خارج است
برای منظره هم قطعا فول فریم در اولویت است که البته در صورت خرید مجموعه اول لنز واید برای عکاسی منظره ندارید و باید یک لنز نرمال زوم ارزان قیمت بخرید.
در مورد 7DII هم الان چون تازه اومده قیمت کاذب است اما شرایط بازار رو اصلا نمیشه پیشبینی کرد.
پ.ن: لطفا بحث رو در تاپیک های مربوط به انتخاب DSLR ادامه بدید.
مهدی
سلام به همه ی دوستان
یه سوال دارم منتها یکم کلیه!
یسری تنظیمات میخواستم واسه عکس برداری از مراسماتی مثل تولد. یا عکاسی چهره یا کودک توی خونه یا اتاق ( بخاطر شرایط نوریش، مکان رو مثال زدم )
تنظیماتی ک باید روی دوربین اعمال بشه، شرایطی ک باید اونجا مهیا باشه، اصولی ک باید رعایت بشه و .... اینارو میخواستم بدونم
دوربین و لنز: Nikon D5200 / 18-140 mm