با سلام
چگونه ميتوان غلظت رنگ در دوربين را پائين اورد؟
canon 600 دارم ، تصاوير ثبت شده قابل قبول هستند اما عكس گرفته شده چند پرده پر رنگ تر از سوژه هست
سرعت شاتر را پائين اوردم و تصوير و رنگ تصوير گرفته شده چند پرده باز تر شد و به رنگهاي سوژه شبيه تر شد ، اما به موازات ان عكس خيلي روشن ميشود و جزئيات هم پايين مي ايد
ايا در منوي دوربين تنظيم خاصي وجود دارد كه بتوان غلظت رنگ را پائين تر اورد؟
با تشكر
سلام
تو منو به picture style برین اونجا میتونین شارپنس و عمق رنگ و ... رو تنظیم کنید یا از گزینه های پیش فرضی که هست استفاده کنید
ببخشید خیلی وقته که دوربین کانن نداشتم دقیق تر نمیتونم توضیح بدم ولی هر چی هست تو picture style هست و از اونجا انجام میشه.
در ضمن ارتباطی با سرعت شاتر نداره.
جلال پارسا
سلام دوستان عزیز
من به تازگی یه نیکون 5300 با لنز 18-140 یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدین
فوکوس چند نقطه ای که میگن چیه؟
وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه رو تا نصفه نگه میدارم فوکوس میکنه و یه مربع کوچیک قرمز رنگ میاره ، این دقیقا کارش چیه و چطور باید استفاده بکنم ازش
ممنون و تشکر
گفتیم یه دوربین برای عکس گرفتن از محصولات بگیریم با کیفیت خوب، این طور که پیداست کلا مکافاته
جلال پارسا
خواهش میکنم دوست عزیز
بله هر جا که روشن شد یعنی رو اون نقطه فوکوس انجام شده چون در حالت عادی و اتو انتخاب نقطه فوکوس در اختیار دوربینه و دوربین هرجا رو که نزدیکتر و کنتراست بیشتر داشته باشه رو برا فوکوس انتخاب میکنه
شما میتونین از نقطه فوکوس مرکز یا از نقاط محدود تر استفاده کنید.
جلال پارسا
5300 نمیدونم ولی رو دی 7100 با نگهداشتن دکمه مد فوکوس سمت چپ پایین کنار لنز و چرخوندن فرمان اصلی قابل تغییربه به 1 یا 9 و 21نقطه ای و...بود و با جهت ها محل نقطه فوکوس قابل تغییر بود.
این لینک هم بصورت تصویری کمکتون میکنه:https://www.youtube.com/watch?v=03soV1LxwYQ
جلال پارسا