عمق میدان فرق میکند ، چون جناب کاظمی قطر دایره اغتشاش را فراموش کردند به فاکتورهای دیکر اضافهکنند.
عمق میدان فرق میکند ، چون جناب کاظمی قطر دایره اغتشاش را فراموش کردند به فاکتورهای دیکر اضافهکنند.
همانطور که جناب کوروش فرمودند، علاوه بر عدد اپرچر (N) ، فاصله کانونی (f) فاصله فوکوس (s)، عامل مهم دیگر دایره اغتشاش است (c) که در دوربین های فول فریم بزرگتر (0.03) از دوربین های کراپدار است (نیکون 0.02 و کانن 0.019)
عمق میدان از رابطه زیر محاسبه می شود:
d2a876d250b429e867db388ee003803e.png
که فاصله هایپرفوکال (H) هم از رابطه زیر محاسبه می شود:
c4e9780064012b8891ebc70edc5f3fb7.png
ویرایش توسط Dariush Chegini : Friday 14 August 2015 در ساعت 16:25
جناب کاظمی عزیز
از آنجا که فرموده بودید "شما در همان جدول برای فول فریم فاصله کانونی را به 75 تغییر دهید"
در محاسبه عمق میدان ( چه دستی چه با نرم افزار) اصلاً نباید فاصله کانونی را در ضریب کراپ ضرب کنید. بلکه باید عدد صحیح فاصله کانونی (در اینجا 50 م م) را اعمال کنید.
برای مثال برای لنز 50 م م و اپرچر 1.8 و فاصله فوکوس 1 متر، عمق میدان در دوربین کراپدار نیکون 28 م م و در دوربین فول فریم 43 م م خواهد بود.
ارادت
سلام .ببخشید جای دیگه برای سوالم پیدانکردم.من توخونه کار عکاسی می کنم یه فون مشکی دارم وقتی عکس های پرتره می گیرم با فونم مشکلی ندارم ولی تمام قدم با اینکه فونم کثیف نیست ولی روی زمین فون بور می شه اصن فونم دورنگ می شه بالاش یه رنگه قسمتی که روی زمین یه رنگ دیگه .می شه بگین مشکلم (فکرکنم مشکلاتم)از چی می تونه باشه.راستی دوتا شاخه فلاش 300 دارم
سلام دوستان
یه چند تا کتاب خوب برای عکاسی پایه معرفی می کنید؟
ممنون
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
همونطور که گفتن احتمالا به خاطر رسیدن نور فلاش ها با زمین این اتفاق میافته، ولی فکر نمیکنم با سرعت شاتر خیلی بشه کاری کرد چون روی روشنایی پس زمینه هم اثر میذاره، تازه اگه نور محیطی نداشته باشید که اصلا اثری نداره.
سعی کنید نور ها رو از زمین دور تر کنید و زاویه رو کمه بالاتر بدید، همینطور برای سافت باکس از گرید هم میتونید استفاده کنید و یا یه مانع سر راه بذارید که نور فلاش ها به زمینه نرسه
سلام مرسی که وقت گذاشتین.. شما میگین یه خورده نور بدم بالا ولی یه مشکل دیگه که پیش میاد این که تو عکس تمام قدم قسمت پاهای شوژم(خصوصا وقتی لباس مشکی می پوشه) نورکمتری نسبت به بالاتنش می رسه که اینم می شه نور علی نور ؟؟؟.می شه بگین به نطرتون نورامو تقریبا توچه فاصله ای باید نسبت به سوژم وفونم بذارم آخه خودم فاصله های مختلف امتحان کردم نشد.راستی سافت باکسم گرید داره استفاه می کنم.شرمنده یه چیز دیگه مانع که گفتین می شه دقیقا بگین چیکارکنم