جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
جلال پارسا
درود،
جناب پارسا احتمالا منظور فروشنده بعضی لنزهای سری art سیگما بوده است. این لنزها یه در گاه usb دارند که به usb dock معروف هست و از اون طریق به کامپیوتر وصل میشه و به کمک نرم افزار خاصی که همراه لنز ارائه میشه، میشه عمل میکرو ادجاست رو انجام داد یا حتی فریم وور لنز رو آپدیت کرد و امکانات دیگه.
نمی دونستم سوالم رو باید کجا مطرح کنم امیدوارم مکان خوبی رو انتخاب کرده باشم
من می خوام از تابلوی پل هوایی در شب عکس بگیرم
مکان عکاسی روی سایه بان پل هوایی دیگر در فاصله سیصد متری است
دوربین کانن 70d با لنز 18_135 stm
مشکلات موجود
_لرزش کم پل هوایی که عکاس قراره از روی سایه بانش بایستد و از سوژه عکاسی کنه
_آشفتگی نوری
از یه طرف سوژه مورد نظر خودش با پرژکتور روشن شده .از طرف دیگر تیر های چراغ وسط بلوار هم نوری پراکنده و به نظر نامناسب به سوژه می تابانند
در مسیر رفت خیابان نور قرمز و تا اندازه ای کم چراغ خطر خودرو ها است و مسیر برگشت را چراغ های پر نور و سفید خودروها پوشش داده است
......
سوال من اینه در این شرایط چه تنظیمات و تکنیک هایی برای ثبت بهترین و شارپ ترین عکس ها توصیه می کنید ؟
لازم به ذکر است که چون باید روی سایه بان پل هوایی بایستم امکان استفاده از سه پایه وجود داره ولی مهارش خیلی سخته
نخیر، اگر دوربین مشکل فوکوس نداشته باشد (مثل دوربین شما) میکرواجاستمنت فقط برای یک لنز تنظیم می شود. وقتی لنز مورد نظر روی دوربین نصب شود، دوربین لنز را شناسائی کرده و بنا به تنظیمات میکرواجاستمنت، به لنز فرمان می دهد تا فوکوس را به مقدار مشخصی جلوتر یا عقب تر تنظیم کند. موقعی که سایر لنزها روی دوربین نصب است فوکوس به صورت عادی انجام می شود.
برخي دوربين ها اين قابليت را در بدنه دارند و خود كاربر مي تواند فوكوس را تنظيم كند و برخي دوربين ها ندارند. براي دوربين هائي كه اين قابليت را ندارند، توسط تعميركار مجاز و با نرم افزارهائي كه توسط سازنده به تعميركار داده شده ميكرو اجاستمنت انجام مي شود (در كانن و نيكون به اين صورت است، احتمالاً در سوني هم)
سلام
من دیروز لنز هلیوس 58 اف 2 رو به قیمت 50 خریدم. بهمراه تبدیل بوق دار کنن
آیا این تبدیل به همه لنزهای پیچی می خوره و قابل استفاده هست؟ مثلاً: زایس، مینولتا و یاشیکا و غیره
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام و درود
نمی دونم جای درستی دارم سئوال می کنم یا نه؟
لنز ژوپیتر 200 -21M و هلیوس 58 ورژن 6 خریدم. فروشنده با 60D برام تست کرد و خودم چندتا عکس هم باهاش گرفتم.
دوربین خودم 700D هست. وقتی رو دوربینم نصب کردم دوربین پیغام می ده فریمور را آبدیت کنم.
چطوری آبدیت کنم؟ نکنه با دوربین من کار نکنه این لنزها؟!!
لطفاٌ راهنمایی کنید خیلی دپرس شدم. در صورت نیاز به آبدیت، طریقه آبدیت به چه صورته؟
سپاسگذارم