سلام خدمت دوستان عزیز
چهار تا سوال داشتم
بی زحمت یه نرم افزار برای تشکیل فایل پانوراما نام ببرید و یا اگر امکانش هست لینک بدین برای دانلود.
دوم اینکه برای تمیز کردن بدنه دوربین چه وسیله و چه راه های رو پیشنهاد میدین؟و اینکه برای تمیز کردن عدسی جلوی لنز دستمال ال سی دی و یا دستمال عینک ضرری داره؟(بدون استفاده از محلول)
یه نرم افزار هم برای نمایش فایل های jpg درون فایل خام بهمن معرفی کنین ممنون میشم
picasa خود فایل خام رو بهم نشون میده..اما من فایل jpg درون فایل خام رو میخوام
فایلی رو در لایتروم ادیت کرده و بعدش اکسپورت کردم تو فتوشاپ..یه پیغامی قبل این عمل اکسپورت اومد مبنی بر این که آیا تغییراتی که توسط لایتروم ایجاد شده به فتوشاپ انتقال پیدا کنه یا نه؟! من تایید کردم این گزینه رو و تو فتوشاپ هم چیزایی که میخواستم رو درست کردم و پس از ذخیره کردن فایل حجمش حدود 130 مگابایت شده!!!علت چی میتونه باشه؟
پیشاپیش ممنون
موفق باشید
ویرایش توسط mohammad.baruji : Friday 11 September 2015 در ساعت 19:08 دلیل: اضافه کردن دو سؤال دیگه :)
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام
1 - چطوری می تونم کنن 700 دی رو ریست فکتوری کنم؟
2 - اگر ریست کنم فریمور تغییر می کنه؟
سپاس
من یه 70d با لنز stm ۱۸_۱۳۵ دارم
سوال اینه در فواصل کانونی مختلف با چه اپچری می شه شارپترین عکسها رو گرفت ؟
سوال بعدیم اینه که بهترین فاصله کانون برای ثبت عکس شارپ کدوم مورذ هست؟
سلام:
tloader
فاصله كانوني و اپرچر را تغيير دهيد و شارپنس را در نقاط مختلف تصوير ببينيد. هر جا صفحه پائينتر و رنگ آن به بنفش نزديك تر باشد شارپتر و هر جا منحني بالاتر و رنگ آن به قرمز نزديكتر شود تصوير تارتر است.
به نظر مي رسد كل صفحه تصوير در 50 م م و f/5.6 الي f/8 بيشترين شارپنس را داشته باشد.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 12 September 2015 در ساعت 17:13
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
۱- بهترین نرم افزار پانارامای که باهاش کار کردم PTGui هست.
۲- اگر بیرون خونه هستی با لباست. اگر داخل خونه هستی و فرصت داری بازم با لباست یا همون دستمال میکرو فابر عینک. خودم بشخصه اگر روش فیلتر داشته باشم، زیر شیر با آب گرم و ریکا میشورم. بهتر از دستمال و لباس تمیز میشه.
۳- ویندوز ۱۰ نصب کن فایل خامو خودش نشون میده. البته ویندوز ۸/۱ هم فایل خامو نشون میده!!! حداقل دوربینهای منو که میشناخت (شیش دی و فوجی ای اکس وان)
در مورد سوال جدیدتون هم نظر خاصی ندارم ولی فکر میکنم در شرایط نوری خاص با تغییر اجبران نوردهی به نورسنجی بهتری میرسیم. گاهی هم بدنه در تور سنجی خطا میکنه.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.