جلال پارسا
مرسی. بنظرتون منظورش 10000تا شات یا عکس نهایی بوده؟
نمیدونم. احساس میکنم خیلی بیشتر از اینا باید عکس بگیرم ولی خب از یه طرف دیگه تو ارتباط برقرار کردن با مدل مشکل دارم که نمیدونم چطور باید رفع بشه. اینکه بتونم طرف رو متوجه کنم که باید چطوری حس بگیره. مثل عکس پرسنلی وای نسه جلوی من. درباره مدل آماتور البته صحبت میکنم.
آین مشکل معمولا برای ادیت اتفاق میافتد و مشکل این است که مغز کم کم به ادیت عادت میکند و آنرا آنطوری میبیند که تصور میکند. راه مناسب این است که ادیت را کامل نکنید. چند ساعت یا چند روز ادیت را کنار بگذارید دوباره شروع کنید.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
تصور می کنم موضوعی که جنابعالی اشاره کردید در مواردی بروز می کند که ما پیوند ذهنی محکمی با سوژه برقرار می کنیم و در زمانی که به عکس می نگریم کماکان بجای عکس، تصویر ذهنی خود از سوژه را در ذهن مجسم می کنیم. طبیعی است که با گذشت چند روز تصویر ذهنی ما از سوژه کم رنگتر شده و تازه عکس را از دید یک ناظر بیطرف مشاهده می کنیم.
درود
باز وضع شما دوستان خوبه!
من اوضام خیلی خرابه،عکس میگیرم...کلا ادیت نمیکنم...فقط فایل خام هم میگیرم و جی پگ نمیگیرم...میزارم همونطوری تو سیستم میمونه!
درمان نداره این مشکل؟
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود
چرا!
هر 8 ساعت 1 عکس را با فتوشاپ باز کنید و کمی تغییرش بدید و با پسوند JPG ذخیره کنید و برای مدت 3 ماه هم یا عکس نگیرید یا اگر می گیرید بیشتر از 10 عکس در هر مرحله نگیرید.
رفع نیاز به ظهور فیلم و عدم نیاز به تهیه نگاتیو در دوربین های دیجیتال باعث شده توجه عکاس به انتخاب کادر صحیح بسیار کم بشه . در یک مراسمات رسمی عکاس های به اصطلاح خبری به قدری از سخنران و حاضرین عکس می گیرند که همه کلافه می شوند. درحالی که اصولیش این نیست و باید با انتخاب صحیح و دقیق در لحظه مناسب، در مکان مناسب قرار بگیرند و نهایتا از هر لوکیشن 2 عکس یا 3 تا بگیریند!
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
دوستان بهترین روش دسته بندی و ذخیره عکسها در کامپیوتر چیه ؟
و چطور میشه عکسی رو کم حجم و سایزش رو کاهش داد که کیفیتش داغون نشه ؟
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED