کسی از دوستان تا حالا با لنز 28-80 G نیکون کار کرده؟ مگه این لنز G نیست؟ مگه لنزهای G نباید موتور فوکوس داشته باشن؟ پس چرا این اینجوریه. حتی دکمه خاموش روشن کردن اتوفوکوس هم نداره.
28-80mm-KEN_6230.jpg
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام دوستان
یه سوالی برای بنده پیش اومده
این رده بندی آقا کن راکول دقیقا چجوریه؟
آقای مصطفی عزیز که دقیقا یه پست پایین تر از من پست گذاشتن،یه لینک داده بودن که لنز های منتخب این آقا رو نشون میداد
یکی از لنز هاش 18-55بوده
دقیقا رو چه حسابی این آقا لنز برتر انتخاب میکنه؟
اگر واقعا لنز خوبی هستش نفروشمش
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
بستگی داره تعریف شما از "لنز خوب" چی باشد!
55-18، لنز سبکی است،
کوچک است،
ارزان است،
یک واک اراند ارزان به حساب می آید،
رنج واید تا نسبتا نرمال را پوشش میدهد،
به نسبت بزرگنمایی خوبی دارد و در کار ماکرو میتواند مورد استفاده قرار گیرد، (بخصوص با اکستنشن)
و شاید مزیت های دیگر
اما برای کار جدی و حرفه ای بهتر است از ابزارهای مخصوص به هر ژانر استفاده کرد. فرضا شما برای عکاسی منظره به لنز واید احتیاج دارید یا برای عکاسی شب به لنزی با آپرچر باز احتیاج خواهید داشت. اما دلیل نمیشود که با 55-18 نتوان کار کرد یا آن را غیر کارامد دانست.
به شخصه با همین 55-18 که میفرمایید لنز خوبی نیست، هم عکاسی منظره انجام داده ام، هم ماکرو و هم عکاسی از رد ستارگان و کهکشان! با آن عکاسی پانوراما هم کار کرده ام و نتایج هم برایم نسبتا قابل قبول بوده! حتی پرتره و عکاسی صنعتی تبلیغاتی نیز کار کرده ام!
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
سلام اساتید گرامی مرسی که بنده رو راهنمایی می میکنید.یکسوال ازتون داشتم که چند وقتیه ذهنمو مشغول کرده میخاستم لطف کنید جوابمو بدید.من با دوستم میریم تالاب میقان اراک عکاسی.دوستم تجربش از من بیشتره هر جفتمون هم تنظیمات دوربینو رو اتوماتیک بدون فلش میذاریم برای عکاسی از پرندگان.لنز ایشون پونصد سیگما هست۱۵۰.۵۰۰و لنز من شهصد ۱۵۰_۶۰۰سیگما جفتمونم نیکون دی ۷۱۰۰ داریم منتها نمیدونم چرا عکسای اون از من شارپ تره نه این که عکسای منم بد باشه ولی عکسای اون ی شفافیت خاصی داره.من هر چی ازش پرسیدم بهم نگفت.میخاستم بپرسم توخوده منوی دوربینم تنظیمات خاصی داره مثلا وایت بالانسش؟یا چیز دیگه چون لنز من بهتره باید عکسامم بهتر بشه.اینم بگم جفتمون بدون سه پایه عکاسی میکنیم .منظورم اینه که تمام تنظیمات ظاهرا مثل همه ولی خروجیها فرق میکنه اگر لطف کنید بگید تنظیمات داخل منو رو هم باید من تغییر بدم؟و ایشون با فرمت جی پیگ میگیره من با راو ولی خب من باید بعد یکم رنگارو کمو زیاد کنم ولی ایشون ادیت نمیکنه اصلا
درود بر شما
شارپ بودن عکس به پارامترهای زیادی بستگی داره.عدم لرزش دوربین در هنگام فشردن دکمه شاتر٬ تمرکز و فوکوس در نقطه صحیح٬ ... و مطلب دیگه اینکه ایشون پروسس عکس رو به دوربین واگذار کرده و شما خودتون توی نرم افزار انجام میدید و اگه مهارت کافی نداشته باشید٬ خروجی jpg ایشون بهتر از شما خواهد بود.یعنی از نظر تنظیم کنتراست و رنگ و نور و ... بهتر بوده و باعث میشه به نظر شما عکس با جزئیات بیشتری دیده بشه و به اصطلاح بهتر باشه.مطلب دیگه اینکه فرمودید تنظیمات رو روی اتومات بدون فلاش میزارید و این صحیح نیست چون تصمیم رو به عهده دوربین گذاشتید برای انتخاب دیاف و شاتر و ایزو و ممکنه دوربین محاسبات درستی انجام نده و مثلا روی دیافی عکاسی کنه که در لنز شما از شارپنس کمتری برخورداره.بنابراین بهتون پیشنهاد میدم با استفاده از روش سعی و خطا و با مرور کردن ریویوهای مربوط به لنزتون در سایتهای معتبر٬ وضعیت خروجی عکس رو در دیاف های مختلف بررسی کنید و در زمان عکاسی با انتخاب دیاف و شاتر مناسب مشغول به کار بشید.ضمنا از افزایش ایزو هم برای رسیدن به سرعت بالاتر شاتر نترسید.گاهی ممکنه مجبور بشید در روز از ایزوی ۸۰۰ استفاده کنید برای رسیدن به شاتر سریعتر و در نتیجه خنثی کردن حرکات پرنده و لرزش دست و شارپنس بیشتر.
موفق باشید
البته اگه درست حدس زده باشم و هر دو نفر از ماکزیمم لنزتون استفاده کرده باشید، چون لنز شما صد میلیمتر بیشتره، لرزش هم بیشتر میشه!