دوستان کسی پاسخی به من نمیده؟
کنتراست لنز و جداول MTF- قسمت اول | عکاسی
MTF - دانشنامه عکاسی
دوستان کسی پاسخی به من نمیده؟
کنتراست لنز و جداول MTF- قسمت اول | عکاسی
MTF - دانشنامه عکاسی
Nikon D600
اگه منظورتون فلاش دورببینهای آنالوگ قدیمیه ،چرا اتفاقا خیلی هم واسه دوربین خطر داره. بخاطر اینکه ولتاژ تریگر فلاشهای قدیمی معمولا بالای 200 ولت بودن در صورتی که ولتاژ فلاشهای جدید معمولا زیر 10 ولت هستن.
برای استفاد هم بستگی به خودتون داره. برای این کار معمولا از تریگرهای نوری که به چشمی فلاش معروف هستن یا رادیوتریگر های ارزون قیمت غیر TTL استفاده میکنن.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
ممنونم از شما دوست عزیز.. البته منظور بنده فلاشهای جدیده که واسه دوربینهای دیجیتال امروزی ساخته شدن.. راستش یه رینگ فلاش ارزون قیمت دیدم خواستم استعلامی کنم که آیا ممکنه استفاده از اینجور فلاشها خطری رو متوجه دوربین کنه یا خیر؟ چرا که از قدیم گفتن هیچ ارزانی بی دلیل نیست ! اگه کارایی اینم مثل رینگ فلاش سیگما و نایسین باشه که قیمتی حدود ده دوازده برابر فلاش مورد بحث دارن خب پس توجیهی نداره برم اونها رو بخرم... !!!!!!
در تاپیک رینگ فلاش در مورد اون فلاش ارزان قیمت کمی توضیح دادم..
با تشکر مجدد
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
یک سوال داشتم
برای این که عمق یک اتاق بیشر نشان داده شود
بهتر است
از چه لنری و چه زاویه ای
عکاسی شود
سلام به دوستان عزيز
لطفا جديدترين نرم افزاري كه امكان ديدن اطلاعات عكس ، بخصوص نقطه فكوس را داشته باشد با لينك دانلود معرفي بفرمائيد.
با تشكر
غلامرضا فرخ نسب
سلام بر دوستان و اساتید گرامی
1- برای عکاسی منظره و طبیعت دوربین فول فریم سطح پایین مثل d610 بهتر هست یا دوربین کراپدار سطح بالا همچون D7100 ? (خیلی از سایت ها گفته بودند که چون در عکاسی طبیعت نیاز به عمق میدان کم نداریم کراپدارها توی این زمینه چیزی کم ندارند . اما عکس ها حرف دیگه ای می زنند.)
2- با توجه به اینکه لنزی مثل 8-16 سیگما بروی کراپدار نیکون برابر با 24-12 بروی فول فریم خواهد بود. چرا لنزهای فول فریم الترا واید دارای کمینه فوکال بیش از این هستند و همچنین دارای قیمت های بسیار بالاتر مثلا 13 میلی متر نیکون که البته الان پیداشدنی نیست؟
ممنون
اتفاقا نیکون 13mm هم داره. لنز های فول فریم گرونتر هستند چون باید تصویر بزرگتری ایجاد کنند پس بزرگتر هستند و گرانتر.البته عواملی مثل تیراژ تولید کیفیت ساخت رقابت و ... هم دخیل هستند.
Nikon 13mm f/5.6
از این فوکال پایینتر لنزهای فیش آی وجود دارند.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
نرم افزارهای سازنده دوربین این قابلیت رو دارند مثل capture NX در برند نیکون.پلاگین هم برای LR وجود داره ولی چقدر درست کار می کنه من اطلاعی ندارم.
Show Focus Points Plugin for Lightroom
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA