سلام دوستان ،میخواستم ببینم برای خرید تجهیزات دوربین بخصوص کیف دوربین (تهران)کجا باید سر بزنم ؟ببخشید اگر احتمالا سوالم روجای درست مطرح نکردم و ممنون از راهنمایی.
سلام دوستان ،میخواستم ببینم برای خرید تجهیزات دوربین بخصوص کیف دوربین (تهران)کجا باید سر بزنم ؟ببخشید اگر احتمالا سوالم روجای درست مطرح نکردم و ممنون از راهنمایی.
ال سی دی دوربین با کیفیتترین ال سی دی دنیاست!
ببینید سرعت تخلیه فلاش خیلی کمتر از سرعت شاتر هست حالا اگه ما این وسط کاری کنیم که فقط نور فلاش به سنسور برسه فرقی نمیکنه از چه سرعتی استفاده میکنیم حتی اگه چند ثانیه هم باشه فرقی نمیکنه چون در نهایت فقط نور فلاش هست که ثبت میشه و اون هم چون سرعت تخلیه بالایی داره مثل این میمونه که از سرعت بالای شاتر استفاده کردیم.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
درود
فلاش SpeedLight دارید؟
اگر موجوده با این فلاش تا 1/8000 هم می توانید تصویر ثبت کنید. البته باتوجه به F/8 باید میزان نور ورودی را افزایش دهید و این یعنی احتمالا استفاده از فلاش در فاصله نزدیک و یا استفاده از بیش از 2 فلاش. من این مسئله را روی 430 EX II تست کردم.
پروژکتور هم اگر قرار باشه چنین قدرت و پرتاب نوری داشته باشه قیمت بالایی خواهد داشت. البته اگر خلاقیت شخصی را مد نظر قرار دهید شاید بشه با لامپ های SMD جدید نور بسیار بالا با هزینه پایین تامین نمود
ارادتمند
دوستان به نظر شما یک عکاس به چه عواملی برای تعیین تعرفه و قیمت یک عکس باید توجه کنه ؟ مثلا چطور میشه برای یک عکس پرتره قیمت در نظر گرفت ؟ یا مثلا یک عکس شهری ؟ عواملی مثل ارزش تجهیزات عکاسی یا مثلا نوع ادیت و یا زمانی که برای ثبت یک عکس صرف شده و ... چطور میتونن بر تعرفه قیمت تاثیر داشته باشند ؟ شما به عنوان یک عکاس باید تعرفه ثابتی داشته باشین یا به وضعیت مخاطب هم نگاه میکنید ؟ بعضی از مسائل ممکنه زیاد اخلاقی نباشه مثل نبود نرخ ثابت برای همه آدمها اما به هر حال همه جای دنیا اتفاق میوفته . چند سال پیش یه ویدیو دیده بودم یک عکاس فرانسوی در این مورد صحبت میکرد و یک جدولی معرفی کرد تقریبا یه نرخ جهانی برای یه سری کارهای عکاسی بود اما هیچی ازش در خاطرم نیست چون اصلا به کسب درآمد از عکاسی فکر نمیکردم . کسی از این موضوع هم اطلاعی داره ؟
درود بر شما
از نظر من پارامترهای زیر تاثیر گذار هستند:
۱- تجربه و نام عکاس ( مهمترین عامل)
۲- تجهیزات مورد استفاده
۳- چیدمان و فضاسازی ( و زمانی که صرف این کارها میشود )
۴- نوع سوژه و شرایط عکاسی ( در محل مشتری یا در محل عکاس )
۵- شخصیت و مورد استفاده مشتری ( قطعا عکاسی برای یک برند معروف تعرفه بیشتری دارد)
۶- تعداد فریم
۷- کیفیت ویرایش و ...
و در نهایت توافق بین مشتری و عکاس
موفق باشید
خیلی خیلی متشکرم دوست من لطف کردی
پس اینطور که من متوجه شدم تعرفه مشخص و ثابتی وجود نداره
نمیدونم امکانش هست یا نه اما ممکنه اگر تا حالا از عکاسی درآمدی کسب کردین یه مثال هم بزنید ؟ مثلا یک عکسی رو با این شرایط و تجهیزات و فلان و فلان انقدر فروختم !؟
برای مثال من عکسهای زیادی از تهران دارم اما نمیدونم چطور میتونم روش قیمت تعیین کنم یا برای شروع کار با کسی یا شرکتی از چه قیمتی شروع کنم که هم معقول باشه هم منصفانه ؟