يک چيزي همين الان به ذهنم رسيد (به علت يه گفتگو) که هنوز خيلي از مردم ما نميدونن عکس و عکاسي چيه پس بهتر نيست اول فرهنگ عکس و عکاسي رو به جامعه به فهمونيم بعد در مورد نگاتيو يا ديجيتال صحبت کنيم؟ چون هنوز خيلي ها فرق بين دوربين آنالوگ و ديجيتال رو نميدونن... حالا اين رو چرا مطرح کردم...
همين دیشب مهمان داشتيم صحبت از عکاسي شد و گفتن دوربينتو وردار بيار مام 300وي رو اورديم و نشون داديم و يارو محافظ لنز رو که برداشت خواست باهاش عکس بندازه و تو چشمي رو نگاه نگرد و ال-سي-دي رو نگاه کرد با اطمينان و حالت حرفه اي بودن گفت به اينکه خرابه گفتم چرا؟ گفت اين توش نشون نميده (منظور از توش همون ال-سي-ديش بود که هنوز نميدونه اسم اون ال-سي-دي هستش) گفتم براي چي بايد نشون بده؟ گفت همه دوربينها نشون ميده گفتم درسته شما درست ميگي و دوربين رو ازش گرفتم و گفت اون نيکون 3700 خودم (البته مدلش رو هم بلد نبود و گفت اون دوربين 3مگاپيکسل خودم) از اين خيلي سرتره منم باهاش جر و بحث نکردم و گفتم بله حتما همين طوره...
آخرشم که داشت خدافظي ميکرد گفتش اگه دنبال عکاسي يه سوني 10مگاپيکسلي بخر گفتم چه مدليش؟ گفت 10 مگاپيکسلي ديگه با خودم يه نيش خند زدم و گفتم باشه حتما همونو ميخرم...
حالا اين شخص کي هست يه فرد الاف که از صبح تا شب تو اينترنت و اين سايت و اون سايت ميره و مدلها رو فقط ميبينه (نه به صورت حرفه اي بلکه هرچي بالاتر (هم قيمت هم مارک هم...) رو ميگه بهترينه) حالا من با اين آدم بحث کنم که خيلي دوربينهاي کنون و نيکون از اون بهترن و... اون چه ميفهمه هنوز نگاتيو رو نميشناسه واسش ديجيتال رو بيان کنيم؟ خوب بدبخت گيج ميشه ديگه...
به نظر من همه عکاسان بايد اين فرهنگ عکاسي رو تو جامعه ما جا بندازن بعد به پردازيم به ديجيتال و نگاتيو....
آره آرش جان درسته الا با اینکه این همه خرج دوربینها و تجهیزاتش میکنه ولی اگه زن داشت حتما به ندازه این دوربینها بچه داشت و خرج بالاتر میگرفت نه؟ (:
جناب روشنایی گفتم که این دوربینها رو باهم نخریده...
راست این دوستمون دوربینهای خوبی خریده یا نه؟ هم آنالوگها هم دیجیتالهاش...