صفحه 9 از 28 نخستنخست ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 81 تا 90 , از مجموع 278
Like Tree217تشکر

موضوع: مقايسه ديجيتال با نگاتيو

كاربر بسیار فعال Pooriya_Online آواتار ها
    تشکر کرده
    183

يه چيزي هم هست...
    جناب شهبازي با حرف شما در مورد حرکت سريع و ورزشي و قطرات آب و پرندگان واقعا موافقم چون اگه کسي بخواد با نگاتيو اينکارو کنه خيلي گرون در مياد...
    درضمن خبرگزاري ها هم خيلي ديجيتال براشون خوبه چرا؟ چون يه دوربين ميخرن و مفيد بودنش اينه:
    عکسها سريع بدست ناشر ميرسه و چاپ ميشه تو روزنامه و ديگه اينکه ديگه خرجشون دوبرابر نميشه... چرا چون ديگه مواد مصرفي نميخرن براي چاپ عکسهاشون و مستقيما بدون واسطه توي روزنامه چاپ ميکنن...
    اما با نظر پيشرفت تکنولوژي هم موافقم ولي نه اينکه نگاتيو کنار بره که نرفته... چرا چون مثل اينکه وقتي يه فردي به دنيا مياد ما بريم پدربزرگشو که سرحالم هست بکشيم... البته مرگ طبيعي با قتل عمد فرق داره و اينکاري که الان داره انجام ميشه يه جور قتل عمده که مقتولش آنالوگ بدبخته که جوني مثل ديجيتال ميخواد هم ازش سرپيچي کنه هم بکشتش...خوب بگزريم درکل ميگم (البته من نميگم از قديم ميگن) کوچيکتر بايد احترام بزرگتر رو داشته باشه و بزرگتر احترام کوچکتر رو پس بدونيم که هز کدوم يه خوبي و احترامي براي خودشون داره و يه بدي...
    اميدوارم سرتون درد نگرفته باشه...

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

يا للعجب كه اين بحث مجددا جان گرفته است. به قول دوستي : اگر هر چند وقت اين بحث تكرار نشود، غير ديجيتاليها! آرام و قرار ندارند.

فقط يك نكته: دوستاني كه ديجيتال رو محتوم به شكست ميدانند، همين تاپيك رو دقيق نخوانده اند چه برسد به ساير منابع عظيمي كه دراين باره وجود دارد.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

دوستان و اساتيد محترم اگه اجازه بدهيد من جسارتا يك موضوعي رو مي خواستم مطرح كنم:

به نظر بنده وقتي صحبت از آينده يك تكنولوژي يا صنعت ميشه يكي از چالشها و مسائلي كه اون موضوع باهاش درگير خواهد بود و الان هم درگير هست (مثل همه صنايع بزرگ دنيا) مسئله محيط زيست

به نظر شما پروسه توليد و استفاده تا رسيدن محصول نهايي

كه در عكاسي آنالوك نهايتا چاپ عكسه و در ديجيتال ديدن تصوير روي صفحه مونيتور

كدوم يكي آسيب بيشتري به محيط زيست ميزنه؟

تازه پيشرفتهاي بسياري كه رخ خواهد داد را بايد در نظر گرفت
    هم در رشد اين صنايع و هم در مسائل محيط زيست

آيا شما از اين ديدگاه به اين مسئله نگاه كرديد:

ساخت فيلم عكس و چاپ اون و موادي كه اونها مصرف ميكنند و تركيباتي رو كه به محيط وارد ميكنند و از طرفي ساخت مدارهاي الكترونيكي و سنسورها و باطريهاي قوي و حافظه ها و كامپيوترها و....

و همه اينها به نظر شما كدوم يك آسيب بيشتري بر محيط داشتن و خواهند داشت و

مهمتر اينكه اگر مي خواستيم همين قدر عكس كه با ديجيتال گرفتيم و يا خواهيم گرفت را با تكنولوژي آنالوگ ميگرفتيم چقدر بايد اين مواد ظهور و ثبوت و چاپ و كاغذ مصرف ميشد و چقدر پسماند توليد ميشد؟

اين موضوعي و سوالاتي بود كه در رابطه با اين جدال آنالوگ و ديجيتال به نظرم رسيد
    اگر كسي آمار خوبي داره و يا مقالهاي از اين بعد سراغ داره ممنون ميشم مطرح كنه
    محمد امدادی

كاربر همراه Farshad.M آواتار ها
    تشکر کرده
    85

فکر میکنم این آنالوگ کم کم داره به خاطرات قشنگ یا همون نوستالژیای دوران کودکی در دوران دیجیتال تبدیل میشه ... بابا بذارین بیچاره راحت توی گور بخوابه , پشت سر مرده ....
    نمیدونم شاید روحیه لطیف بعضیها با صفر و یک در تضاده ...

تشکر کرده
    183

دوست من هنوز اين پيرمرد کهنسال با تجربه عمرش به سر نرسيده و خيليها دارن ازش مواضبظ ميکنن...
    اين ديجيتال هست که بايد از تجربيات پدرش استفاده کنه تا بتونه مانند اون بشه (که هيچ وقت نميشه مثل مثل اون بشه)...
    ولي خوب جامعه نياز به نيروي جوان داره و بايد از اين نيروي وان استفاده کنه کسي اينو نفي نميکنه ولي ميدونيد اگه جامعه با جواني جمعيت روبرو بشه (مثل کشور خودمون ايران) چه اتفاقي ميوفته؟
    البته چيزي از جامعه شناسي سردر نميارم و اين چن خط رو هم از اين و رو اون ور از تجربيات ديگران ياد گرفتم...
    بازم نتيجه ميگيرم مني که جونم بايد از پدر و بزرگتران تجربه کسب کنم يا نه؟ اگه نه که هزاران بدبختي توي جامعه هستش که منو بدبخت ميکنه... ديجيتالم مثل من ميمونه و هنوز مثل سيب کال هستش (از انسان پريدم به سيب) و تا تجربيات پدرش رو کسب نکنه نميتونه مثل اون کار انجام بده...
    همين ديناميک رنج (که من اصلا ازش چيزي سرم نميشد و جناب روشن منو مطلع کردن) هنوز ديجيتال نتونسته مثل آنالوگ بشه و ديناميک رنج آنالوگ رو داشته باشه...
    بازم ميگم من ديگه با ديجيتال مخالف نيستم چون خودتون ميدونيد دارم يه Dslr ميگيرم ولي هيچ وقت آنالوگ رو ترک نميکنم (مثل خيلي ها از جمله آرش عزيز)...

ME
    ME آنلاین نیست
    كاربر فعال ME آواتار ها
    تشکر کرده
    4114

روحیه لطیفی که تو سایتهای عکاسی و عکس الان داره موج میزنه رو شما هیچ وقت نمی تونین به راحتی جای دیگه پیداش کنین

عکسی رو که 5 دقیقه پیش گرفتین (اونهم با چه شور و ذوقی ) بعد یکی از اون ور دنیا راجع به حس عکس--راجع ترکیبش و راجع به ...... نظر میده و حسشو با شما به اشتراک میگذاره و
    .
    .
    و صدها نفر هم میتونن حسشونو بگن

این سیستم بنظر شما بزرگترین شاهکار هنری جوامع انسانی نیست

اینا همشون صفر و یکن ولی هنر ذهن انسان اونا رو به یک شاهکار تبدیل کرده
    محمد امدادی

كاربر همراه Farshad.M آواتار ها
    تشکر کرده
    85

پوریای عزیز فکر کنم باید یکبار دیگه این تاپیک رو مطالعه کنی!! درضمن عزیزم انقدر در پستهات از صنایع و تشبیهات ادبی استفاده نکن , دوربین عکاسی فقط یک دوربینه , همین ...
    Me جان فکر میکنم این تاپیک کم کم داره سرسخت ترین عاشقان آنالوگ رو تبدیل به طرفداران دیجیتال میکنه , دلیل این همه سرسختی هم عذاب وجدانه که به لطف پروردگار اونم حل میشه ...

كاربر همراه dppictuer آواتار ها
    تشکر کرده
    37

ام ای عزیز خوشحالم که تو این بحث به موضوع محیط زیست اشاره کردی وافعا برام جالب توجه بود .من قبول دارم اینهاییی رو که شما گفتین من دارم نسبت میبندم بین امکانات و پولی که دارم میدم جور در نمیاد در دیجیتال در واقع نمی ارزه.

Moderator M.R.Shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    298

در تکنولوژی پردازنده های دیجیتال دقیقا از تجربه حدود صد و خورده ای سال عکاسی آنالوگ استفاده شده است. مثلا پردازنده دیجیک که در دوربینهای کانن استفاده می شود با استفاده از تجربه هزاران عکس خوب در شرایط نوری مختلف و مدهای مختلف عکاسی تنظیم و برنامه ریزی شده است و سایر پردازنده های سازندگان دیگر نیز همچنین. عکاسی دیجیتال در پی و ادامه صنعت عکاسی است و اینطور که بعضی از دوستان فکر می کنند نیست که نابود کننده و قاتل پدر خود!! باشد. بلکه فرزندی است که با کسب تجربه گذشته و با استفاده از تکنولوژی روز به آینده ای بهتر می رود. بهتر است بدانید با ظهور تکنولوژی تصویر سازی دیجیتال رونق صنعت/هنر عکاسی و کلیه موارد مرتبط با آن بطور تصاعدی بیشتر شده است.
    اتفاقا یکی از دلایلی که بعضی از عکاسان بخصوص قدیمی در برابر دیجیتال مقاومت می کنند این است که با ظهور عکاسی دیجیتال و راحت شدن عکاسی و در اختیار عموم قرار گرفتن تجهیزات پیشرفته و با قابلیت عکاسی، این افراد نگران از دست دادن بازار کار خود هستند. من این موضوع را در مصاحبه یکی از عکاسان معروف خودم خواندم که به صراحت گفته بود که ما قبلا کلی می بایست زحمت میکشیدیم و دهها تکنیک و فوت و فن یاد می گرفتیم (مثل ظهور و چاپ و ...) تا یک عکس خوب تولید می کردیم، ولی الان هر کسی از راه می رسد با یک دوربین دیجیتال عکس می گیرد و به نظر آن شخص این به عکاسی لطمه می زند. در صورتی که واقعیت بر عکس است. ممکن است به کسب و کار آقا لطمه بزند، ولی به نفع عکاسی است و فقط شیوه کسب و کار را تغییر می دهد و برای کسی که همراه با این تکنولوژی (و کلا هر تکنولوژی جدیدی) باشد رونق بیشتری در کار به همراه می آورد.

تشکر کرده
    183

فرشاد عزيز من قبلا تمام پست هارو از اول خوندم و با خوندن اين تاپيک بوده که با ديجيتال ديگه دشمني ندارم...
    دمورد تشبهات آخه خيلي از دوستان تشبيه کردن و بدون تشابه نميشه بحث رو به درستي القا کرد...

صفحه 9 از 28 نخستنخست ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... آخرینآخرین