صفحه 12 از 83 نخستنخست ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 62 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 111 تا 120 , از مجموع 828
Like Tree3905تشکر

موضوع: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

خوب مثل اینکه بنده و فرهاد جان فقط در دوربین های دیجیتال اختلاف نظر داریم!( در نگاتیو بسیار با هم نظرمان یکی است...)

اقا ما این E3 را دیدم.چند شاتی هم با آن زدیم.مقاله ای هم در وصف اش منتشر خواهیم کرد ( بزودی )

به غیر از گریپ باید عرض کنم که یکی از خوش ساخت ترین و زیبا ترین و سبک ترین و جمع و جور ترین و با امکانات ترین و مدرن ترین و ارگونومیک ترین بدنه هایی است که تا به حال لمس کرده ام ( اتفاقا امروز با یک Canon 1Ds MK III هم چند شات زدیم ! )

به همراه گریپ و لنز 12-60 آنقدر سبک بود که بنده هیجان زده شدم.واقعا سبک است.به معنای واقعی درز بندی و سیلد است.مونیتورش بسیار با کیفیت و چرخان ! است .سنسوری برای درک نور محیط ( استفاده در مونیتور ) دارد.

تنها مقداری با گریپ آن ناراحت بودم.ویزورش هم قدری کوچک بود....

و اما گزارش بازدید ما....

روز خوبی بود.بسیاری از دوستان عزیز را از نزدیک دیدیم.از آرش عزیز و جناب نیک نژاد تا مهیار سیاسی ، بابک دیناروند، پویان احمدی ، فرهنگ عزیز ، مهدی بهتاش ، مسعود قدری نازین ، علی شاطریان ، امیر گلابی ، امیر سوکی ، امید و دوستان دیگری که شاید فراموش کردم...

روز خوبی بود.در حد انتظارم بود و شاید قدری بهتر.بسیاری از شرکت ها ( مثل نوین تجارت و سونی و الیمپوس ) سنگ تمام گذاشته بودند.

بعضی ها هم بسیار کمرنگ بوند.

بعضی های بسیار دوستانه و با محبت بودند ( روزنه ) بعضی از عزیزان بسیار هوای ما را داشتند و لطف بسیاری به مجموعه سایت عکاسی ( نورنگار ) بعضی هم در کره مریخ بوند ( آهونگار ) بعضی فکر می کردند که عکاسان از پشت کوه آمده اند اما نمی دانستند با هلی کوپتر و یا همان چرخبال و یا شاید بالگرد از پشت کوه آمده ایم! ( دوستان سینار )بعضی هم با تکنولوژی های جدید آمده بودند ( بهین ارتباط ) بعضی ها بسیار هنرمندانه ( مثل روژین ) بعضی دیگر با قیمت هایی که در ایران هم نوبر است ( مثل پیکسل ) بعضی هم سرد و کمی غیر مودبانه ( آفومار ) بعضی صمیمی ( مثل VOX ) بعضی بسیار پیشرفت کرده بودند و قابل ستایش بود ( مثل ایران فلاش ) بعضی بد قول و جنس های تازه را معرفی نکرده بوند ( مثل آلتون ) بعضی کم اطلاع و شاید بی اطلاع ( مثل مادایران ) بعضی اشتباهی آمده بودند ( مثل JVC !!!! ) بعضی بسیار خوش برخورد و حرفه ای ( مثل کیمیا تصویر AXON ) بعضی بسیار دراماتیک و نوستالژیک ( مثل عکاسخانه ظهیرالسلامی ، همان موزه شخصی البته اگر اسم اش را درست گفته باشم ) و بسیاری هم بی جهت و تنها برای خالی نبودن غرفه ها آمده بودند...

در کل گردهمایی خوبی است.انشالله هر سال بهتر شود...
    nmroshan، Amir Mohebi، Nader Kohansal و 11 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

خوب ناصرالدين شاه ( ببخشيد كاوه قبادي) عزيز خوش به حالتان !

زيرا ما ( بنده و سايه ي شريفمان) به غير از مسعود قديري و مهدي بهتاش كه اتفاقا خدمت هردوشان بسيار ارادت داريم ( و باز اتفاقا خيلي هم رسمي بودند ) دوست و آشناي ديگري نديديم :(

در مورد اتفاق نظر بنده و جنابعالي در امور ديجيتال داستانها بايد نگاشت. يكي از موارد مشكل بنده با E3 و A700 همين سبكي بيش از حدشان بود ! نه به سنگيني 40d و D300 ونه به سبكي اينها. آدم فكر مي كند ماكت دستش گرفته است !!

در مورد سينار و آهو نگار خيلي جالب گفتيد . يك پير مردي را در غرفه ي آهو نگار گمارده بودند كه به هر كسي كه موجه و خريدار به نظر مي آيد، كيسه ( ساك) اي به همراه يك بروشور تك برگي و يك خودكار تبليغاتي خيلي چيپ هديه كند. بنده هم مجبور شدم مثل كفش هاي ميرزا نوروز يواشكي از شرشان خلاص شوم!!
    Kaveh Ghobadi و ajjadesa تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    70

سلام من سایتdpرا نگاه کردمE3وزنش875گرم و40Dوزن822گرم داردوd300وزنی معادل925گرم.اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند.
    Mashhadi Vahid تشکر می‌کند.

كاربر همراه amirgolabi آواتار ها
    تشکر کرده
    814

نکته ای که فرهاد خان در مورد اندازه انگشتان دست گفتند کاملاً بجاست ، ممکنه یک دوربین در دستان کسی با انگشتان بزرگ خوشدست باشه و برعکسش هم امکان داره .
    من سایز دستم متوسطه ، و با توجه به این امر من گریپ A700 رو بسیار پسندیدم ، فکر می کنم اتفاقاً در زمینه گریپ ، کنون یکی از بدترین ها باشه ، مثلاً به نظر من بادی 40d از d300 خوشدست تره ، اما گریپ d300 خیلی طراحی خوبی داره َA700 از هر دو بهتره. گریپ 30d که جزو فجایع طراحیه ( من هانلش رو دارم ، اما کنونش هم فرقی نمی کنه و خیلی بد ترکیبه).
    Minoosepehr، Kaveh Ghobadi و farhad44 تشکر می‌کنند.
    امیررضا گلابی
    amirgolai@yahoo.com
    Canon EOS 5D - Canon ef 24-105 L- Canon Speedlite 580 EX II

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

بحث مقداری ارگونومیک شد!:::big grin:::

فرهاد جان در مورد آهونگار راست می گفت.اتفاقا بنده آن سوتی عظیم را با ایشان مطرح کردم ( همان عکس 40دی که 350دی ریمارک بود !!)

اول خواستم با مسئولین سایت حرف بزنم که گفتند تشریف ندارند.بعد خواستم با مسئول روابط عمومی که باز هم نبود و بعد مسئول بازرگانی را خواستیم که باز هم نبود!!!در نمایشگاه تنها مسئول ( منشی ) دفتر شرکت بود به همراه آبدارچی!!!و مسئول گارانتی و تعمیرگاه!!!که بعد از مدتی صبر یک آقایی که اسمشان احتمالا قربان بود ( همگی قربان صدایش می زدند و کارت شناسایی هم بر سینه نداشت!)تشریف آورند و فکر کنم همسایه طبقه پایین ما بیشتر از ایشان از دوربین و اینترنت اطلاع داشت!( همسایه هم بدلیل اینکه حداقل صدای شاتر سونی به ایشان رسیده و رستگار شده اند و اگر نه ایشان اطلاعات دوربنشان در حد اطلاعات بچه کلاس اول است در مورد بمب اتم و ویروس سیاه زخم و علت افزایش بهای طلا و افت ارزش دلار!!!)

فرمودند رسیدگی می شود و از بنده خواستند شماره تماسی بدهم و شما صفحه را!!! ( انگار کاتالوگ است )

خلاصه این آهونگاری ها کلی طنز هستند.پرتره هایشان برای تاپیک طنز مناسب بود!

و اما در مورد سبکی و ارگونومیک...

بلکه شاید در آمار و ارقام وزن بدنه ها ( خالی ) نزدیک به هم باشد.اما گریپ ها و باطری ها و لنز ها وزن های متغییری دارند...

با احتساب یک لنز 12-60 و گریپ و دو باطری و بدنه آلفا 700 و الیمپوس ای 3 از کانن 40دی و نیکون دی 300 بسیار سبک تر هستند ( شاید 30 % )

و اما د رمرود گریپ...

به نظرم هنوز گریپی به کاملی آلفا 700 تولید نشده است.این گریپ تمامی فانکشن های روی بدنه را به صورت کامل و بدون حذف دارد و هیچ تفاوتی بین این گریپ و بدنه وجود ندارد.گریپ آلفا 700 بسیار راحت رد دست می نشیند .
    Minoosepehr، ajjadesa، farhad44 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر همراه usef آواتار ها
    تشکر کرده
    4817

جدیدا کنون برخی لنزها و بدنه ها را حراج کرده بیشترین میزان کاهش قیمت برای بدنه 5D به میزان $300 , 40D به میزان $200 دلار که به ترتیب قیمت این دو بدنه را به 1800 و 900 دلار رسانده است.
    در مورد لنزها هم تا $125 کاهش قیمت به چشم میخورد.
    ایکاش میشد که اثرات این کاهش قیمت را بزودی در تهران هم شاهد باشیم, مثلا Canon 40D فقط 900 تومان

در سایت BobAtkins مطلبی در این باره نوشته شده و کاهش بدنه 5D به $1800 دلار را به نزدیک شدن زمان عرضه 5D mkII مرتبط دانسته اما برای کاهش $200 دلاری قیمت 40D با توجه به اینکه تا بهار 2009 مدل جایگزین نخواهد داشت فقط اظهار تعجب و خوشحالی کرده است! چندی قبل گشتی در تاپیک قیمت ها میزدم و به نوسان قیمت دوربین ها از تاریخ عرضه تا افت شدید قیمت آنها نگاه میکردم به نظر میرسد که هرچه به جلوتر میاییم این چرخه کوتاهتر می شود, مثلا برای Canon 30ِD به هیچ وجه چنین افت قیمت سریعی که برای 40ِD اتفاق افتاده را شاهد نبودیم (فکر میکنم در حال حاضر 40D را بدون گارانتی در تهران بتوان حدود 970 تهیه کرد) واقعا قیمت ها بسیار مناسب شده و انتخابها نسبت به سال گذشته بسیار متنوع تر و مهمترین دلیلی که برای این موضوع به نظر من میرسد ایجاد رقابت شدیدتر بین رقبای دیرینه Canon و Nikon و ورود جدی Sony و ُSamsung ,... به این عرصه میباشد. به عنوان یک علاقه مند امیدوارم این روند با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند تا جاییکه تهیه DSLR برای همه علاقمندان جدی عکاسی با راحتی بیشتری امکان پذیر شود.
    mazdak و FARID تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

يوسف جان اين موردي که اشاره کردي کاهش دائمي قيمت نيست بلکه يه rebate که به صورت مقطعي انجام ميشه لذا در خصوص 40D کاهش قيمت رو مقطعي بدون اما براي 5D هدف خالي کردن انبارهاست
    کنون هر سال همين موقع ها همچين کاري ميکنه مثل فروشنده هاي لباس خودمون بعد از عيد:biggrin: لذا زياد اميدوار ديدن اثر اين کاهش قيمت تو کشور گل و بلبلمان ايران نياش اتفاقا پارسال همين موقع ها بود که همه دوربينها 100 الي 200 تومن گرون شدن
    کد:
    http://www.imaging-resource.com/NEWS/1211257339.html
    usef تشکر می‌کند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر همراه msk888 آواتار ها
    تشکر کرده
    37

دوستان کسی میدونه در این حراج چرا 350d و حتی مدلهای دیگه رو شامل نشده؟
    Canon EOS 30D

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

اگر rebate بوده كه دلتان را صابون نزنيد :biggrin:

شما بايد با قوانين تجارت در آمريكا آشنا باشيد تا معني Rebate را متوجه شويد . اين كه يه دوربين يا لنز يا لپ تاپ يا مايكرو ويو آون يا .... شامل rebate بشود اصلا ربطي به آنچه ما در كشورمان از تخفيف و پايين آمدن قيمت و ... مي شناسيم ندارد و يك نوع بازي ماركتينگ مخصوص برخي بنگاه ها و كمپاني هاست يعني rebate ممكن است توسط خود كمپاني اصلي اعلام شود يا توسط يك توزيع كننده يا فروشگاه بزرگ و معمولا در مدت خاصي انجام مي شود و معمولا اول همه ي پول را مي گيرند و سپس مقداري را بر مي گردانند كه خيلي وقتها اين برگرداندن نقد نيست و مثلا به شكل كوپن است كه شما بايد از همان فروشنده خريد كنيد و خلاصه اين موضوع معمولا فقط در آمريكا و در فروشگاه هاي خاص اتفاق مي افتد و تاثيري در قيمت هاي جهاني ندارد.

کد:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rebate_%28marketing%29
    nmroshan، Super Oli و mazdak تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر همراه matthew آواتار ها
    تشکر کرده
    2140

خوب در اين مورد کنون نزديک 1 سال هست که براي يه سري از محصولاتش اين تخفيف رو ميده که شامل حال بنده هم شده.
    اين لينک رو ببينيد.

کد:
    http://canonlensacc2008.onlinerebates.com/howtoclaim.aspx
    1 سئوال هم داشتم ايا شما که در ايران از نمايندگي کنن خريد مي كنيد اين قضيه شامل حال شما ميشه يا اصلاً در ايران اجرا نميشه .البته براي يک موردي بايد به کنون زنگ بزنم فردا حتماً مي پرسم.
    مهرداد

صفحه 12 از 83 نخستنخست ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 62 ... آخرینآخرین