خوب مثل اینکه بنده و فرهاد جان فقط در دوربین های دیجیتال اختلاف نظر داریم!( در نگاتیو بسیار با هم نظرمان یکی است...)
اقا ما این E3 را دیدم.چند شاتی هم با آن زدیم.مقاله ای هم در وصف اش منتشر خواهیم کرد ( بزودی )
به غیر از گریپ باید عرض کنم که یکی از خوش ساخت ترین و زیبا ترین و سبک ترین و جمع و جور ترین و با امکانات ترین و مدرن ترین و ارگونومیک ترین بدنه هایی است که تا به حال لمس کرده ام ( اتفاقا امروز با یک Canon 1Ds MK III هم چند شات زدیم ! )
به همراه گریپ و لنز 12-60 آنقدر سبک بود که بنده هیجان زده شدم.واقعا سبک است.به معنای واقعی درز بندی و سیلد است.مونیتورش بسیار با کیفیت و چرخان ! است .سنسوری برای درک نور محیط ( استفاده در مونیتور ) دارد.
تنها مقداری با گریپ آن ناراحت بودم.ویزورش هم قدری کوچک بود....
و اما گزارش بازدید ما....
روز خوبی بود.بسیاری از دوستان عزیز را از نزدیک دیدیم.از آرش عزیز و جناب نیک نژاد تا مهیار سیاسی ، بابک دیناروند، پویان احمدی ، فرهنگ عزیز ، مهدی بهتاش ، مسعود قدری نازین ، علی شاطریان ، امیر گلابی ، امیر سوکی ، امید و دوستان دیگری که شاید فراموش کردم...
روز خوبی بود.در حد انتظارم بود و شاید قدری بهتر.بسیاری از شرکت ها ( مثل نوین تجارت و سونی و الیمپوس ) سنگ تمام گذاشته بودند.
بعضی ها هم بسیار کمرنگ بوند.
بعضی های بسیار دوستانه و با محبت بودند ( روزنه ) بعضی از عزیزان بسیار هوای ما را داشتند و لطف بسیاری به مجموعه سایت عکاسی ( نورنگار ) بعضی هم در کره مریخ بوند ( آهونگار ) بعضی فکر می کردند که عکاسان از پشت کوه آمده اند اما نمی دانستند با هلی کوپتر و یا همان چرخبال و یا شاید بالگرد از پشت کوه آمده ایم! ( دوستان سینار )بعضی هم با تکنولوژی های جدید آمده بودند ( بهین ارتباط ) بعضی ها بسیار هنرمندانه ( مثل روژین ) بعضی دیگر با قیمت هایی که در ایران هم نوبر است ( مثل پیکسل ) بعضی هم سرد و کمی غیر مودبانه ( آفومار ) بعضی صمیمی ( مثل VOX ) بعضی بسیار پیشرفت کرده بودند و قابل ستایش بود ( مثل ایران فلاش ) بعضی بد قول و جنس های تازه را معرفی نکرده بوند ( مثل آلتون ) بعضی کم اطلاع و شاید بی اطلاع ( مثل مادایران ) بعضی اشتباهی آمده بودند ( مثل JVC !!!! ) بعضی بسیار خوش برخورد و حرفه ای ( مثل کیمیا تصویر AXON ) بعضی بسیار دراماتیک و نوستالژیک ( مثل عکاسخانه ظهیرالسلامی ، همان موزه شخصی البته اگر اسم اش را درست گفته باشم ) و بسیاری هم بی جهت و تنها برای خالی نبودن غرفه ها آمده بودند...
در کل گردهمایی خوبی است.انشالله هر سال بهتر شود...