صفحه 43 از 83 نخستنخست ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 53 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 421 تا 430 , از مجموع 828
Like Tree3905تشکر

موضوع: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    539

با سلام،
    سهم شرکت های مختلف تولید کننده دوربینهای عکاسی در سال 2010 :

برای کلیه دوربینها:
    Canon.............19%
    Sony............17.9%
    Nikon...........12.6%
    Samsung......11.1%
    Panasonic......7.6%
    Kodak............7.4%
    Olympus.........6.1%
    Fujfilm............4.9%
    Casio.................4%
    Pentax...........1.5%
    Other.............7.9%

و برای دوربینهای DSLR و بدون آینه:
    Canon..........44.5%
    Nikon.......... 29.8%
    Sony............11.9%

سایت تام هوگان به نقل از شعبه ژاپن موسسه IDC
    Saeed61، MehdiM، navidsohi و 10 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه navidsohi آواتار ها
    تشکر کرده
    122

امروز رفتم برای خرید 2 عدد لنز از آمریکا حواله دلار بگیرم دیدم قیمت دلار 20 تومان دیگر افزایش پیدا کرده و به 1140 تومان رسیده. یعنی تنها در مدت 1 هفته بالای 100 هزار تومان بیشتر باید هزینه کنم. به نظر من اگر قصد خرید به هر دلیلی دارید هرچه زودتر اقدام کنید چراکه با در نظر گرفتن وضعیت بورس، تا چند ماه آینده احتمال کاهش قیمت دلار بسیار اندک میباشد.
    فقط در نظر داشته باشید به دلیل نوسانات شدید بازار، کم انصافی و دلال بازی برخی از فروشندگان، قیمت های پرت در بازار زیاد داده میشود. با جست و جوی زیاد به کمترین قیمت ممکن خرید کنید.

سهی
    majid-ms، Arash Sh و NetNegar تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Pouria Arshadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1006

سلام.
    تقریبا تمام دوستان با تجربه فروم به دیگران پیشنهاد میدن که از خرید در این بازار آشفته و نا عادلانه پرهیز کنن و صبر کنن تا قیمتها پائین بیاد . . .
    میخواستم بدونم از دوستان با تجربه که احتمالا تجربه مشابه این وضعیت رو در سال های قبل داشتن اطلاع دارن که حدودا کی وضعیت بازار
    بهتر میشه و قیمتها عادلانه میشن ؟

تشکر.
    Saeed Barikani و NetNegar تشکر می‌کنند.

كاربر همراه ramink2 آواتار ها
    تشکر کرده
    723

نقل قول نوشته اصلی توسط pouria arshadi نمایش پست ها
    سلام.
    تقریبا تمام دوستان با تجربه فروم به دیگران پیشنهاد میدن که از خرید در این بازار آشفته و نا عادلانه پرهیز کنن و صبر کنن تا قیمتها پائین بیاد . . .
    میخواستم بدونم از دوستان با تجربه که احتمالا تجربه مشابه این وضعیت رو در سال های قبل داشتن اطلاع دارن که حدودا کی وضعیت بازار
    بهتر میشه و قیمتها عادلانه میشن ؟

تشکر.
    سلام
    دوست گرامی معمولا اردیبهشت ماه تا اواخر تیرماه یکی از زمان هایی است که میتوانید خرید بهتری داشته باشید،اما جای بسی تعجب که در حال حاضر قیمت ها بسیار نامعقولانه هستند. و این را باید در نظر داشته باشید که با ورود به فصل تابستان قیمت ها معمولا افزایش پیدا میکند....

واینجاست که باید بگوییم نه طاقت خاموشی، نه میل سخن دارم

D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G

كاربر همراه patomat آواتار ها
    تشکر کرده
    480

نقل قول نوشته اصلی توسط ramink2 نمایش پست ها
    سلام
    دوست گرامی معمولا اردیبهشت ماه تا اواخر تیرماه یکی از زمان هایی است که میتوانید خرید بهتری داشته باشید،اما جای بسی تعجب که در حال حاضر قیمت ها بسیار نامعقولانه هستند. و این را باید در نظر داشته باشید که با ورود به فصل تابستان قیمت ها معمولا افزایش پیدا میکند....

واینجاست که باید بگوییم نه طاقت خاموشی، نه میل سخن دارم
    ما الان چیکار کنیم بالاخره؟!!
    اصلا امیدی به پایین اومدن قیمت نیست؟تو کل تاریخ حادثه ی مشابهی نبوده ما درس بگیریم؟
    NetNegar تشکر می‌کند.

كاربر همراه ramink2 آواتار ها
    تشکر کرده
    723

نقل قول نوشته اصلی توسط patomat نمایش پست ها
    ما الان چیکار کنیم بالاخره؟!!
    اصلا امیدی به پایین اومدن قیمت نیست؟تو کل تاریخ حادثه ی مشابهی نبوده ما درس بگیریم؟
    به نظر من بهترین کار خرید تجهیزات میباشد، چون خاطر جمع باشید که تا پایان شهریور ماه از پایین آمدن قیمت خبری نیست!!!
    واگر هم کاهش قیمتی باشد زیاد چشمگیر نخواهد بود،پس خرید خود راداشته باشید( با 50 الی 200 تومان بسته به نوع کالا افزایش قیمت ) و از داشتن آن لذت ببرید.
    موفق باشید...
    motamed و NetNegar تشکر می‌کنند.

D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

درود
    اگر مجلس و بانک مرکزی اجازه دهند ، به احتمال قوی هم زمان با کاهش صفر از پول ملی ، ارزش ریال رو نسبت به دلار به طور مصنوعی بالا می کشن . اگر حتی احتمال رخ دادن چنین مسئله ای 50% هم باشه ، باید در نظر بگیرید که ممکنه قیمت ها حتی تا 1/10 کاهش پیدا کنه . به نظرم لااقل تا نیمه ی دوم مهرماه صبر کنید تا ببینیم تکلیف چی میشه . حتی ممکنه به دلیل احتمال کمبود منابع ، طرح هدفمندی یارانه ها هم از گستره ی فعلی ، تقلیل پیدا کنه و شاهد کاهش نسبی قیمت ها باشیم . اگر اصراری بر خرید وجود داره ، از 20اُم اردیبهشت تا 10 خرداد اقدام به خرید کنید و به هیچ وجه نذارید کار به تیر و تابستون بکشه .

موفق باشید
    AliAk و NetNegar تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا hmirzaei آواتار ها
    تشکر کرده
    1044

با سلام خدمت دوستان
    هر چند درین مدت اقلا به سهم خودم سعی کردم این اشفته بازار رو از مطالبی که لا اقل برا خود من قطعی و یقینی شده اشفته تر نکنم دیدم این دوستان وارد کننده و فروشنده بی انصاف تر و بی وجدان تر از اونی هستن که کسی بخواد این گرونی هارو ازشون ندانست و به قیمت جهانی و زلزله ژاپن ربط داد
    اولا باید خدمتتون عرض کنم که :" ظاهرا زلزله ژاپن در ایران اومده نه در ژاپن"
    ثانیا اخیرا ارتباطاتی برام بوجود امد که از نحوه خرید و ورود بار و فروش این تجهیزات مطلع شدم و دوستانی که درگیرن و مطلع میدونن که یکی از شرکت ها یک هفته ایی میشه که بار جدیدش ترخیص شده ... در یکی از فاکتور هایی که برای یکی از خریداران عمده ی این شرکت دیدم برای مثال فقط بادی یک دوربین رو عرض میکنم که الان 1450 میفروشن (60D) .....
    اگر امکانش میبود این مطلب رو به سوال میگذاشتم که به نطرتون چند فاکتور شده بود....
    ....
    خدا داد ما رو بستانه که انچه البته به جایی نرسد فریاد است
    1100

بله برای فروشنده دوم 1100 فاکتور شده بود و برای این وارد کننده و توزیع کننده عزیز و دلسوزدست اول که برا من و شما دوربین وارد میکنه چند افتاده؟؟؟؟
    .....
    کمی فکر کنیم
    تا ان زمان که پرده بر افتد چه ها کنند
    حالا این دوستان و مدیرانند که هر چه تصمیم بگیرند ما تابعیم که من فکر میکنم اگه توانشو داشتیم و تحریم میکردیم و نمیخریدیم میتونستیم کاری کنیم و درسی به این دوستان سودجو بدیم که لا اقل در دنیای هنر دنبال منافع ریالی نباشن
    به هر حال تا عزیزان مدیر و با تجربه ها چه حکم کنن
    Walkman، M-ESMAILZADEH، persian.boy و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

حالا این دوستان و مدیرانند که هر چه تصمیم بگیرند ما تابعیم که من فکر میکنم اگه توانشو داشتیم و تحریم میکردیم و نمیخریدیم میتونستیم کاری کنیم و درسی به این دوستان سودجو بدیم که لا اقل در دنیای هنر دنبال منافع ریالی نباشن
    جناب میرزایی درود بر شما
    ای کاش پیشنهادتون ممکن بود . متاسفانه قشر اصلی خریداران ، عامه هستن که میرن تو فروشگاه ها و با راهنمایی های ویژه ی "اکبر آقا جنس بیار" (به قول کاوه ی عزیز ) دست به خرید میزنن . لذا بحث تحریم و این جور حرف ها عملا غیر ممکنه . اما به نظرم این جریان "نخریدن" روزی به قول جناب بهزاد میلاد به طور طبیعی اتفاق میوفته . در بازاری که برای خریداران ، "قیمت" حرف اول و آخر رو میزنه ، روزی خواهد رسید که دیگه شرکت وارد کننده ی مذکور در ماه 100 تا 60D هم نمی تونه بفروشه .
    به شخصه وقتی این امکان برام فراهمه که از بازارچه های مرزی غربی یا جنوبی ، دوربین رو به قیمت جهانی بخرم ، هرگز نمیام پول بی زبونو واسه یه گارانتی که عموما به کار آدم نمیاد خرج کنم . لازم به ذکر میدونم که خوشبختانه بدنه ی تقلبی در هیچ جای جهان وجود نداره و اگه کسی بخواد چنین کاری کنه ، با دو تا شات ، کپی بودن دوربینش مشخص میشه . وظیفه ی ما فقط آگاه سازی مردم نسبت به این موضوع در حوزه ی تجهیزات الکترونیکیه . اگر بتونیم از عهده ی این وظیفه بر بیایم ، مطمئنا طلسم قیمت داخلی ، به زودی شکسته میشه .
    با این حال احتمال اینکه چنین آگاه سازی ای در 10 سال آینده اتفاق بیوفته ، چیزی نزدیک به 0.00001% اِ . احتمالا طی سال های آتی باید هم چنان شاهد افتخار آفرینی و رکورد شکنی قیمت ها از سوی عزیزان دلال و کاسبان محترم باشیم . خدا عاقبت امور رو به خیر کنه .....
    hmirzaei، Walkman و NetNegar تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    2

پیش فرض افزایش قیمت

الان هنوز که اسمشه فقط لنزه 105 ماکروی نیکونو از 900 تومن (850 هم میشد گیر آورد) نمیتونیم1150 کمتر بخریم
    به نظر من دلار نه تنها ارزون نمیشه بلکه قیمتش بالای 3000 تومن هم می ره با این حجم واردات...
    persian.boy و NetNegar تشکر می‌کنند.

صفحه 43 از 83 نخستنخست ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 53 ... آخرینآخرین