یه سوال برای من پیشی اومده
این موضوعی که راجع به دلار و این قضایا مطرح میشه فقط مختص دوربینه آیا!؟
چرا بازاری مثل موبایل چنین روندی نداره؟ و برعکسه !
یه سوال برای من پیشی اومده
این موضوعی که راجع به دلار و این قضایا مطرح میشه فقط مختص دوربینه آیا!؟
چرا بازاری مثل موبایل چنین روندی نداره؟ و برعکسه !
من فکر میکنم دوتا دلیل داره که موبایل برابری قیمتش با قیمت جهانی خیلی اختلاف نداره اینه که وارد کننده های زیادی موبایل رو وارد میکنند از راه های مختلف ولی دوربین به خاطر تقاضای کمتر توسط تجار کمتری وارد میشه،
دوم اینکه احتمال داره دولت تعرفه بیشتری برای دوربین بگیره!!! مثل خودرو که اسمأ 95% هستش ولی بالای 150% به دست مصرف کننده میرسه ...
درود
خیر ظاهرا که فقط عرضه کننده های تجهیزات عکاسی با هم چنین قرار و مدار های گذاشته اند که قیمتها را بالا بکشند
اگر نه قیمت تلویزیون LCD سونی 32اینچ مدل EX500 همانی هست که قبلا بوده و کمترین فرقی نکرده 760 هزار تومان
ما که همه میدانیم چه خبر است نه قیمتها عوض شده اند و نه چیز دیگری.
موفق باشید
انوش
برعکس دوستمون مهرشاد دلیلش به نظر من محدود بودن افرادی هست که در زمینه واردات دوربین فعالیت می کنند هست که الان تبدیل شدند به تراست هر وقت بخوان گرون می کنند و اصولا تا اونجا که بنده فهمیدم پاسخگو هم نیستند.
پ.ن: یک زمانی به سرم زده بود یک فراخوان از دوستان انجام بدیم که با 124 تماس بگیرند صبح تا شب، بلکه فرجی بشه
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
منم موافقمک زمانی به سرم زده بود یک فراخوان از دوستان انجام بدیم که با 124 تماس بگیرند صبح تا شب، بلکه فرجی بشه
پیشنهاد خوبیه
فكر كنم بتونيد اين كار رو انجام بدين، يه آگهي تو همين سايت بدين شايد خريدار پيدا شد
ولي دلم ميخواد دليل اين كارتون رو بدونم اگه ممكنه دوست عزيز؟
چه چيزي در d7000 هست كه تو 60d وجود نداره؟ (سوء تفاهم نشه دوست عزيز، به هر حال شما تجربه كار با 60d رو داشتي و من براي اطلاع خودم سوال ميپرسم نه هدف ديگه اي)
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
در حال حاضر بهترین و موثرترین راه همینه. باید یه جو و موجی ایجاد کنیم تا سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان به خودش بیاد و متوجه این صنف هم بشه.پ.ن: یک زمانی به سرم زده بود یک فراخوان از دوستان انجام بدیم که با 124 تماس بگیرند صبح تا شب، بلکه فرجی بشه
فکر کنم توی همین تاپیک هم یکی از دوستان درباره تماس با 124 و برخورد با فروشندده متخلف گفته بودند.
البته باید در نظر بگیریم که همه مراجعه کنندگان فروم مصرف کننده نیستند و فروشنده هم بینشون پیدا میشه(البته با انصافاش:))