در استادی شما شکی نیست.کاملا موافقم.ولی بحث من ابتدا فنی بود و توسط خود دوستان به اینجا سیر داده شد.به نقل از کاوه
پرشین بوی عزیز...
اگر به ذکر تاریخ و تاریخچه و ذکر افتخارات و ابداعات باشد که دوستان قدیمی تر فروم اطلاع دارند بنده تاریخ زنده شرکت سونی هستم! نیازی به تاریخ مکتوب نیست!
آقایان موریتا و ایبوکا روحشان شاد است به وجود و حضور بنده !!!
اما ذکر تاریخ و تاریخچه و ... دلیلی بر برتری و یا ناتوانی برند و یا مدلی نیست.چه بسیار شرکت های با تاریخچه ای ( بزرگ تر از کداک در عکاسی سراغ دارید ؟؟؟؟ Contax را می توان فراموش کرد ؟؟؟ ) که ورشکست و نابود شدند و چه شرکت هایی که یک شبه راه 100 ساله را در چند قدم طی کردند...
مباحث فنی و مقایسه دو مدل نیازی به تاریخ و تاریخچه ندارد.می توان علمی و عملی مقایسه کرد.هیچ مطلقی هم در دنیا وجود ندارد و هیچ چیز هم دایمی نیست...
قلم فرسایی اینجانب تنها به آن دلیل بود که مجموعه ی تاریخ سونی و مینولتا داشت زیر سوال میرفت.بحث من هم موردی بود که مثلا در فلان بخش ، سونی تجربه ی بیشتری داره و در بخش دیگری کانن تجربه ی بیشتری داره که این کمک به استفاده ی بهتر هر کدام در همان بخش ها از فناوری میشه.صحبت شما کلی است اما کاملا درسته.من هم تصدیق میکنم که کانن در مجموع بهتره و ارزش خرید بیشتری داره.ای کاش مباحث اونطور که کاوه جان فرمودن فنی بود تا جواب دقیق میشد نه کلی.به نقا از حمید مرادی
با سلام
دوست گرام اینقدر زحمت کشیدید و مطلب جمع کردید که سونی برتر از کنون است ؟ فقط همین ؟!!!!
این سوال که پاسخ بدیهی دارد که کنون برتر از سونی می باشد ؛)
کاملا درستهبه نقل از شاهین
به نظر من کلی گویی مصدر قابل قبولی ندارد و بحثهایی از قبیل کنون بهتر است یا سونی هرگز توسط دوستان با سابقه در نمیگیرد مگر در پاسخ به سخنانی نسنجیده. در حال حاضر تنوع لنز قویتر کانن قابل ذکر است و اینکه سونی دوربینی در رده pro dslr ندارد. در زمینه سایر بدنه ها و همجنین فیلمبرداری، تنها باید موردی بحث کرد و پیشینه و فتوحات رو هم فراموش کرد.
مطلب اول رو سهوا و به دلیل سرعت تایپ اشتباه کرده بودم که با تذکر به جای فرهاد ، در همون پست های قبل اصلاح کردم.صحیحش رو یه بار دیگه میگم:کانن 550 میتونه فول اچ دی رو با 30 فریم بگیره و به همین دلیل در این یه مورد از سونی 580 که فول اچ دی رو با 24 فریم میگیره بهتره.به نقل از شاهین
عذر میخوام ولی تو اون یک خط سه مطلب آوردید و هر سه هم اشتباه. منظورم این نیست که برعکسشون درسته ... اما اینگونه بحث کردن پذیرفته نیست. دوستان زیادی در سایت هستند که حرفشون حجته اما من و شما باید برای هر حرفمون دلیلی داشته باشیم. شما برای هر یک از اون 3 مطلب اگر دلیل درست آوردید ، واقعا دست کم من یکی را متعجب خواهید کرد.
مطلب دوم واضحه ، با مراجعه به سایت dpreview میتونید به وضوح به گفته ی من پی ببرید.اگه توضیح بیشتری خواستبد تو اکانتم واسم پیغام بزارید تا توضیحات رو خدمتتون بفرستم.
مطلب سوم رو اشتباه گفته بودم و در پست های قبلی اصلاح کردم.
فرهاد جان طبق لیست من شروع دوربین سازی مینولتا به 1903 برمیگرده در حالی که کانن از سال ها بعدِ اون شروع کرده.به نقل از فرهاد
سلام
دوست عزيز ناديده ام Persian Boy عزيز
من در كجاي عرايضم سابقه و تكنولوژي و ... سوني يا مينولتا يا هيچ شركت ديگري را نفي كردم كه شما را بر آن داشت تا اين سوابق را ليست بفرماييد. من فقط در پاسخ مطلب شما مبني بر پر تجربه تر بودن سوني يا مينولتا در توليد دوربين فيلمبرداري عرض كردم كه از اين لحاظ (به مطلب ديگري هم اشاره نكردم) كنن قديمي تر است كه خوشبختانه ليست خود جنابعالي هم اين موضوع را ثابت كرد
خدا خیرتون بده.اگه بخوایم حال رو بچسبیم و رو تاریخ مانور ندیم ، میبینیم از سال 84 میلادی تا حالا ، هرچی اختراع در زمینه ی نمایش ، ضبط و پخش فیلم میشه مربوط به سونیه !:)به نقل از فرهاد
اما مهمتر آنكه همانطور كه كاوه جان فرمودند ياد ضرب المثل "گيرم پدر تو بود فاضل" افتادم. اين سوابق خيلي موقع ها خيلي هم كمكي به كمپاني ها نمي كنه (چه كنن و چه سوني و ... ) و مهم اينه كه الان چي در چنته دارند و چگونه مي توانند بالاترين تكنولوژي را به پايين ترين قيمت ارائه دهند چون اينروز ها اقتصاد است كه حرف اول را مي زند و حتا بنده با اينكه نزديك 30 سال است Canon User هستم اگر فردا پارس خزر دوربين ديجيتالي توليد كند كه تكنولوژي بالاتري با قيمت پايين تر داشته باشد و از هر لحاظ نياز مرا برطرف كند مطمئن باشيد كه سوئيچ خواهم كرد روي پارس خزر
(اون بحث پارس خزر خیلی جالب بود ، مرسی )
حتما بعد دو سه روز همین کارو کنین.اینجا مباحث فنی بهتر میگنجه تا مباحث تاریخی.به نقل از فرهاد
اين مطالب پس از رويت دوستان به تاپيك "نگاهي به بازار دوربين ...." منتقل خواهد شد.
احسنت.با تمام گفته هاتون موافقم.ای کاش همه اینگونه باز و پر مغز به مباحث بیندیشن و از روی تعصب به کانن یا هر برند دیگه ای ، یک جمله از من رو علم عثمان نکنن.(تذکر:خطاب من به کاوه و فرهاد نیست چون اشکالاتی که ایشان از اینجانب گرفتند به جا بود).باور کنین من شخصا هیچ تعصبی روی هیچ برندی ندارم و بحثم موردی بود.به نقل از امید
با سلام.
با اجازه از استاد عزیزم آقا فرهاد و عزیزان دیگه. و ببخشید اگه من تازه وارد دارم توی این بحث وارد میشم.
نمیدونم چرا از دیروز که دارم این تاپیک رو میخونم همش یاد ( تاپیک نیکون یا کانن توهم یا واقعیت) میافتم.
من ترجیح میدم به جای رو کردن تاریخچه شرکت و صاحب شرکت و شماره شناسنامه و....... بیشتر در مورد قطعه ایی که میخوام بخرم. چه دوربین عکاسی چه فیلمبرداری تحقیق و تست کنم.
تعصب روی برند خاص باور کنید محدودیت براتون خواهد آورد.
چه فرقی میکنه کی اول دوربین فیلمبرداری ساخته و کی بعدش ؟
مهم اینه که الان و در حال حاضر و با تکنولوژی روز چه میکنن ؟
وگرنه من اینجا یاد گرفتم کسی که میخواد slr بخره حتما به این درک رسیده که نیازهاش رو بشناسه و بتونه بهتر انتخاب کنه. حالا هر برندی میخواد باشه.
من ترجیح میدم اگه بهم گفتن کانن بده یا نیکون بهتره یا سونی خداست بپرسم به چه دلیل ؟ دلیل اصولی و منطقی و البته علمی.
نه اینکه چون سونی بیشتر دوربین فیلمبرداری ساخته و کانن بیشتر تمرکزش روی عکاسی بوده
اومدیم و سال جدید کانن یه دوربین ساخت که قدرت فیلمبرداریش از همه برندها و مدلها بیشتر بود.. اون وقت شما اگه بدونید که کیفیت اون خوبه و نیازتون رو برآورده میکنه باز هم میگید چون سونی قدیمی تره سونی میخرم؟
من فکر میکنم بالا بردن اطلاعات فنی ما و شناخت صحیح نیازهای ماست که خرید درستی رو برای ما به ارمغان خواهد آورد
خلاصه ببخشید. من ارادتمند همه هستم.
از همه ی عزیزان یکبار دیگه به خاطر موشکافی عمیقی که روی عرایض این حقیر داشتن ، بی نهایت سپاسگذارم.:)