بی طرفانه به عنوان یک کاسب این مملکت میگویم:
در مملکتی زندگی میکنم که روز به روز احساس میکنم قدرت خرید مردم کم شده .مربوط امسال و پارسال هم نیست و سالها بر همین منوال است.
در مملکتی زندگی میکنم که هزینه ها سال به سال افزایش پیدا میکنه .
در مملکتی زندگی میکنم که بدون تعارف فروشنده ها و مغازه دارانش سال به سال ضعیف تر میشوند و دلال ها قوی تر.
چند فروشگاه را دیده اید که از هر لنزی 10 عدد داشته باشد و از هر بادی 20 عدد؟
چند فروشگاه دیده اید که جنس پشت ویترینش را هر چند هفته عوض نکند(جای نو نفروشد) و از ان فقط به عنوان نمونه و تست مشتری استفاده کند؟
چند بارشده که فروشنده به شما بگوید باید از انبار (دلال. وارد کننده و ان کسی که دست اول است وتاثیر گذار در قیمت)جنس را بیاورم.
مشکل اینجاست که این (ما) فروشندگان همه دست چندمی هستند و این چند عدد دوربین و لنز کل داراییشان است.
فروشگاه هایی که کل جنس مغازه شان 10 میلیون تومان نمیشود و کل مغازه رو با کیف و سه پایه و رم ریدر و جعبه خالی پر کردند و در سر ماه باید با این 10 میلیون سرمایه ماهی چند میلیون اجاره بدهند و پول برق و مالیات و ...... و خرج جند نفر را از همین جا در بیاورند و ....
با این وضع شما فکر کنید تعداد مشتری ها هم روز به روز کم میشود.
روز به روز هم بر تعداد همکاران اضافه میشود و هر ماه درامد مغازه دار کم.
اینگونه میشود که فروش اجباری رم و فیلتر تغلبی و باب میشود و هر مشتری به عنوان ناجی مغازه دار برای حیات فرض میشود و مغازه دار این احساس را میکند که باید تا میتواند هزینه ها را از این مشتری جبران کند.
این است که زلزله در ژاپن و قیمت دلار و قیمت نفت و بورس ژاپن و .... که دلیلی میشود بر گران فروشی.
صادقانه باید گفت که برای فروشندگان و مغازه داران ضعیف تنها راه برای بقا گران فروشی است.
قوی ها و سرمایه داران و واردکنندگاه هم که اصلا تن به فروشندگی و نمایندگی نمیدهند و سود را در ساپورت کردن همین مغازه داران ضعیف میبینند و از راه دور برای ژاپن در ایران زلزله درست میکنند !
درست است قیمتها بالا رفته و دلار گران شده ولی نه تا به این حد !
به قول یکی از دوستان چطور فقط برای کنون 7d دلار گران شده نه برای نیکون d7000
در حالی که قیمت نیکون d7000 همان 1299 دلار است.
موفق باشید.