صفحه 48 از 83 نخستنخست ... 38 44 45 46 47 48 49 50 51 52 58 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 471 تا 480 , از مجموع 828
Like Tree3905تشکر

موضوع: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

همان موقع هم نمایندگی کار اشتباهی می کرده و نشانه ضرب المثل : از آب کره گرفتن رو به مرحله اجرایی می رسونده . تکرار و رواج یک امر غلط که کار غلط رو صحیح نمی کنه.
    جلل خالق
    قیمتهایی نمایندگی،قیمتهایی است که شرکت اصلی برای فروش به نماینده اعلام میکند.معنی پست شما برای من قابل درک نیست.

اتفاقا امکان داره به خصوص در مورد خریداری عمده هر نوع محصولی ، در مورد دوربین های نیکون بر اساس فاکتورهای رویت شده رقمی بین 150-300 دلاربرای گارانتی دوربین ها رو وارد کننده پرداخت نمی کنه. (موارد دیگر بماند.....)
    منبع معتبری برای گفته ها و این اعداد دارید و یا از روی احتمالات آنها را مطرح میفرمایید؟

در مورد هزینه بالاتر خریدهای تکی که شما تجربه داشتید درسته ، اما بسط دادن تجربه این نحوه خرید که شخصی بوده به خریدهایی که تجاری و عمده محسوب می شوند کار اشتباهیست. حتی خرید عمده ای که یک شرکت شخصی تولیدی کوچک با یک شرکت خارجی دیگر انجام می دهد با خرید گروه واردکنندگان تجهیزات عکاسی و ..... از کمپانی های بزرگ متفاوت است ...
    خوب یک مثال بسیار روشن در مورد خریدهای بزرگ
    شرکتی که من با آن همکاری داشتم (تا چندی پیش)، از بزرگترین شرکتهای وارد کننده نوت بوک بوده که حداقل در ماه 3000 عدد نوت بوک را وارد و به فروش میرساند.
    بر خلاف افکار شما در بسیاری از مواقع قیمت تمام شده خرید های چند صدتایی از قیمت فروش تکی کارخانه بالاتر است.چون سیاست کارخانه این است که قیمتهای اند یوزر آن پایینتر باشد تا واسطه گری برای کسی به صرفه نباشد.کارخانه اینگونه در نظر میگیرد که شما وقتی به تعداد بالا خرید انجام میدهید حتما قصد فروش آن را دارید.

ظاهرا دوستان علاقه ای به شنیدن نظرات افرادی که در این زمینه ها تجربیات عملی دارند،ندارند.از ابتدا نیز قصد ورود به چنین بحثی را نداشتم و به اشتباه وارد بحث شدم.

موفق باشید
    navidsohi و NetNegar تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر همراه navidsohi آواتار ها
    تشکر کرده
    122

سلام بر شما

دوست عزیز ، شما از کجا می دانید که من از نزدیک با این مسایل درگیر نیستم ؟ کجای بحث من غیر منطقی و هیجانی بود ؟ .
    این مقدمه ای که گفته شد جهت اطلاع دوستان از بی طرفانه بودن بنده و دانستن این نکته که مطالبی که عرض کردم نه از روی هیجان افزایش قیمت ها بلکه با مستندات گفته خواهد شد، میباشد. روی سخن بنده با شما نبوده است ،از اینکه سعی میکنید فضای گفتگوی فروم بدور از هیجان و احساسات باشد، خوشحالم.

شما هر چه قدر که بخواهید ، می توانید از شعبات ارزی بانک ها ، دلار تهیه کنید اگه شرکت معتبر و ثبت شده ی بزرگی داشته باشین ، هر چه قدر که بخواین ، بهتون ارز با قیمت دولتی میدن .
    دریافت ارز به قیمت دولتی از بانکها به بزرگ بودن شرکت ها مربوط نمیباشد. به دلیل مالیات ها و عوارض بسیار سنگین بر روی کارت های بازرگانی در هنگام ثبت سفارش و پرفرما، حداقل تمام وارد کنندگانی که بنده با آنها کار کرده ام و یا از امور کارشان آگاه هستم، از ارز آزاد استفاده میکنند. با دیدن این قسمت از مطلب شما به شک افتادم که نکند قوانین و شرایط بازار تغییر کرده و بنده از آن بی اطلاعم. به همین خاطر با یکی از دوستان که از سال 77 در کار واردات پارچه و از سال 82 به واردات ورق کامپوزیت نمای ساختمان (بزرگترین وارد کننده این ورق ها به کشور)، مشغول میباشد، تماس گرفتم. نتیجه همان بود، با وجود ثبت شرکت در ایران و ثبت بین المللی از هیچ ارز دولتی استفاده نمیکنند. اما گفت برای راه اندازی بزرگترین کارخانه تولید کامپوزیت در خاورمیانه در شهر شیراز، جهت خرید مواد اولیه و خط تولید، از ارز دولتی بهره مند شده اند.

کشیدن هزینه های تبلیغاتی و هزینه هایی مثل اجاره بها و حتی هزینه هایی برای بی اثر کردن مالیات سالیانه ، جرمه
    بحث در این قسمت ارتباطی با کلاه گذاشتن سر اداره مالیات ندارد. یک فروشنده برای تامین هزینه کارمندان و یا پرداخت مالیات مغازه اش، راهی جز پرداخت آن از روی مبلغ فروش خود ندارد. به هر حال این هزینه ای است که بر روی قیمت تمام شده دوربین، اضافه میشود و فروشنده راهی جز پرداخت آنها ندارد، دیگر فرق ندارد به اداره مالیات اعلام کتد یا نه.

بسیاری از شرکت های وارد کننده ی میوه سالانه میلیون ها دلار ارز دولتی پرداخت میشه .
    اختصاص ارز دولتی به این کالا جهت نتظیم بازار و جلوگیری از افزایش قیمت این محصول استراتژیک میباشد، مطمئنا شما هم به تفاوت بنیادی دوربین و میوه و اهمیت آنها در بحث کلان اداره امور کشور، واقفید.

قطعا صحبت من برای شما دوستان کاربردی نخواهد داشت . چرا که صحبت من روی خرید های کلانه نه خرده فروشی .
    قرار است در این سایت صحبتی شود که برای دیگر کاربران مفید و کاربردی باشد. فکر نکن صحبت هایت حداقل برای بنده بلا استفاده بوده، چراکه باعث شد یکبار دیگر این محاسبات را بادقت بیشتر بررسی کنم. همینطور ما خرید خردمان را از فروشنده کلان تهیه میکنیم و این بحث خرد و کلان از یکدیگر قابل تفکیک نمیباشد.

جناب سهی آیا شما قیمت های فعلی رو عادلانه می دونید ؟
    اگر نظر من رو بعنوان کسی که از قبل از عید به امید کاهش قیمت دلار، منتظر است تا بتواند حدود 5 ملیون خرید لنز انجام بده و حدود 5 هزار دلار هم به دلیل خرید یک نیکون D3s از کانادا بدهکار میباشد، بخواهید ، سخت است که بگویم عادلانه است. اما با بررسی بی طرفانه حساب و کتابی که شما انجام دادید و در ادامه صحبت های دیگر دوستان، میبینم که قیمت ها برای محصولات خاصی مانند 60D که مثال زدید، چیزی در حدود 100 هزار تومان برای یک دوربین 1.400 تومانی، نا منصفانه است. این مطلب برای محصولاتی مانند 5D مارک II صدق نمیکند.

با تشکر
    سهی
    ویرایش توسط navidsohi : Monday 9 May 2011 در ساعت 23:15
    M.Mobin، persian.boy و NetNegar تشکر می‌کنند.

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها
    جلل خالق
    قیمتهایی نمایندگی،قیمتهایی است که شرکت اصلی برای فروش به نماینده اعلام میکند.معنی پست شما برای من قابل درک نیست.
    موفق باشید
    معنی روشنه یعنی همون موقع هم در حال کلاهبرداری بودن و اون اختلاف قیمت توجیه ناپذیر بوده اگر مشتریان اون موقع هم پیگیری می کردند این وضعیت نا به سامان وجود نداشت.

منبع معتبری برای گفته ها و این اعداد دارید و یا از روی احتمالات آنها را مطرح میفرمایید؟
    راه اول اینه که بنده و شما و هر کس مه مایل بود طی یک عملیات ژانگولر به قسمت مالی این وارد کنندگان نفوذ کرده و اسناد مربوطه را رویت کنیم .
    راه دوم اینه بنا بر ادعا شما هیچ شرکتی بی گارانتی محصولی رو عرضه نمی کنه کافیست یک عدد دوربین از اینجا بخریم و به یکی از کشورهای همسایه برویم و آنرا معیوب کنیم و به نمایندگی موجود ارجاع دهیم تا مشخص بشه گارانتی دارند یا خیر

خوب یک مثال بسیار روشن در مورد خریدهای بزرگ
    شرکتی که من با آن همکاری داشتم (تا چندی پیش)، از بزرگترین شرکتهای وارد کننده نوت بوک بوده که حداقل در ماه 3000 عدد نوت بوک را وارد و به فروش میرساند.
    بر خلاف افکار شما در بسیاری از مواقع قیمت تمام شده خرید های چند صدتایی از قیمت فروش تکی کارخانه بالاتر است.چون سیاست کارخانه این است که قیمتهای اند یوزر آن پایینتر باشد تا واسطه گری برای کسی به صرفه نباشد.کارخانه اینگونه در نظر میگیرد که شما وقتی به تعداد بالا خرید انجام میدهید حتما قصد فروش آن را دارید.
    مواردی که ما دیدیم برعکس بوده مگر ممکنه یک تولید کننده به عامل فروش خودش که عمده خرید داره قیمت یکسان با مشتری بده؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه بودن این سیاست این قدر روشنه که دلایل بعدی هم نیم خواد..

ظاهرا دوستان علاقه ای به شنیدن نظرات افرادی که در این زمینه ها تجربیات عملی دارند،ندارند.از ابتدا نیز قصد ورود به چنین بحثی را نداشتم و به اشتباه وارد بحث شدم.
    من نمی دونم چرا دوستان زود ناراحت می شوند و زود بحث تجربه و ... رو مطرح می کنند:
    1- ما هم کمی در زمینه واردات کار کردیم و با حداقل شرایط این کارهای کمی آشنا هستیم
    2- فرض بر اینکه امثال ما هیچ چیز از واردات و صادرات نمی دونیم اما به عنوان یک آدم ناوارد همچنان بر عرایض شما به عنوان متخصص ایراد و شبه داریم که رفع هم نشده
    savalangh، persian.boy و NetNegar تشکر می‌کنند.
    خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست

كاربر همراه
    تشکر کرده
    752

سلام
    من نمی خواهم زیاد وارد این بحث بشوم ولی چندتا سوال دارم:
    اول اینکه چرا در بهمن ماه قیمتها پایین بود و برای وارد کننده می صرفید؟(قیمتهای جهانی این رشد داخلی را نداشتند)
    بعد آنکه چرا قیمتها با تناسب زیاد نشده (مثلا کانن افزایش بیشتری دارد تا سایر برندها و در کانن بعنوان مثال رشد 7D بیشتر بوده)اگر ملاک قیمت ارز است
    و دیگر آنکه فلان شرکت هریک روز، دو روز یکبار قیمتها را بالا می برد (فکر نکنم هر روز واردات داشته باشند)...

پیروز باشید
    radioheadz، persian.boy و NetNegar تشکر می‌کنند.

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

قصد گذاشتن پست دیگری را نداشتم و همچنین قصد اینکه به شما نظرات خود را تحمیل کنم ولی به عنوان آخرین پست در این تاپیک

معنی روشنه یعنی همون موقع هم در حال کلاهبرداری بودن و اون اختلاف قیمت توجیه ناپذیر بوده اگر مشتریان اون موقع هم پیگیری می کردند این وضعیت نا به سامان وجود نداشت.
    چیزی که شما از آن به عنوان کلاهبرداری یاد میکنید در علم اقتصاد کاملا توجیه پذیر بوده و حتی نظریات آن تدریس میگردد.قیمت در هر بازار بر اساس اولویتهای فروش در همان بازار تعیین میشود.

راه اول اینه که بنده و شما و هر کس مه مایل بود طی یک عملیات ژانگولر به قسمت مالی این وارد کنندگان نفوذ کرده و اسناد مربوطه را رویت کنیم .
    راه دوم اینه بنا بر ادعا شما هیچ شرکتی بی گارانتی محصولی رو عرضه نمی کنه کافیست یک عدد دوربین از اینجا بخریم و به یکی از کشورهای همسایه برویم و آنرا معیوب کنیم و به نمایندگی موجود ارجاع دهیم تا مشخص بشه گارانتی دارند یا خیر
    پس اعداد و نظرات گفته شده در مورد قیمت بدون گالانتی را حدسی فرموده بودید.

مواردی که ما دیدیم برعکس بوده مگر ممکنه یک تولید کننده به عامل فروش خودش که عمده خرید داره قیمت یکسان با مشتری بده؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه بودن این سیاست این قدر روشنه که دلایل بعدی هم نیم خواد..

من نمی دونم چرا دوستان زود ناراحت می شوند و زود بحث تجربه و ... رو مطرح می کنند:
    1- ما هم کمی در زمینه واردات کار کردیم و با حداقل شرایط این کارهای کمی آشنا هستیم
    2- فرض بر اینکه امثال ما هیچ چیز از واردات و صادرات نمی دونیم اما به عنوان یک آدم ناوارد همچنان بر عرایض شما به عنوان متخصص ایراد و شبه داریم که رفع هم نشده
    [/QUOTE]

سیاست فوق برای حذف واسطه هاست که دلایل آن نیاز به توضیح ندارد.حال چگونه این سیاست میتواند اشتباه در نظر گرفته شود عجیب است!

در مورد پیشنهاد شما برای برای تست گارانتی در کشورها دیگر با فرض قبول هزینه های چنین کاری باز هم عملی نخواهد بود
    اولا مشکلی که شما برای دستگاه پیش بیاورید گارانتی نیست.
    دوما قطعا دستگاهی که در اینجا فروخته میشود گارانتی این منطقه را ندارد.کارخانه ها برای اینکه در سیاستهای فروش و خدمات خود دچار مشکل نشوند دستگاه هایی که در هر منطقه فروخته میشود را در همان منطقه گارانتی میکنند تا جابجایی هایی خلاف سیاستهای آنها صورت نگیرد.همانطور که گفته شد معمولا خریدهایی که برای ایران صورت میگیرد یا از شرق آسیا و یا از امریکا بوده و دستگاههای آن مناطق گارانتی میدل ایست را شامل نمی شوند.
    ویرایش توسط M.Mobin : Monday 9 May 2011 در ساعت 23:51
    radioheadz و NetNegar تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر همراه navidsohi آواتار ها
    تشکر کرده
    122

از دوستان خواهش میکنم ادامه گفتگو ها را با آرامش بیشتری دنبال نمایند تا محیط دوستانه فروم، عاملی جهت اعتلای دانش همگی باشد.

با تشکر
    vbigdeli، radioheadz، persian.boy و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    238

دوستان عزیز با تحقیق ساده میشه فهمید که دارن دوربینها و تجهیزات رو گرون میفروشن ، خیلی ساده شما قیمت دوربینهای compact و SLR like رو از آمازون بگیرین با دلار 1150 تومن قیمتهاش به قیمتهای تهران نزدیکه . اما داستان SLR ها فرق میکنه ، بطرز عجیبی قیمتشون بالاتره ، بالاخره یا باید همه باهم گرون بشن یا داستان چیز دیگه ای !
    radioheadz، persian.boy و NetNegar تشکر می‌کنند.

كاربر همراه sherlockHolmes آواتار ها
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط Javid نمایش پست ها
    دوست عزیز این روزها متاسفانه همه از واردات سر رشته دارند.
    همه هم حساب و کتاب سرشان می شود و لی با همان حساب اگر بنده به کنون ایمیل بزنم لیست قیمت نمایندگی رابرای بنده ارسال می کنند؟ بعد هم منشی شرکت موبایل بنده را می گیرد که کی پول رو واریز می کنید؟
    فرض محال کنیم ما از یک سورس خوب خرید کردیم، فرض کنیم به موقع حواله را با بهترین روش و کمترین کارمزد فرستادیم.فرض کنیم هزینه shipment خیلی کم شد و خیلی هم سریع رسید. فرض کنیم کمترین کارمزد بابت خدمات گمرکی و ترخیص و هزینه های خرده ریز آن را پرداخت کردیم حداقل و کمترین زمان از سفارش تا ترخیص بین 45 روز تا 2 ماه است. آیا اگر در این فاصله سکه خریده بودید بیشتر سود نمی کردید؟
    حالا فرض کنید سود هم کردیم خدمات پس از فروش و روشهای فروش و پول نشدن چک خریداران عمده و ...
    شما فکر می کنید دوست شما روزی چند فروند پاراگلایدر می فروشند؟ فکر می کنید کس دیگری به فکرش نرسیده اینقدر سود کند؟
    به نظر من بهترین پاسخ رو این دوستمون دادن . منتها به صورت عکس . مطمئن باشید که با این همه دردسر و همه ی این موارد منفی فروش دوربین برای وارد کننده میصرفه . و همین چند قلم خرج رو + حقوق پرسنل + پورسانت فروشنده + پول آب و برق و تلفن و گاز و چایی و شیرینی , اجاره و هزینه تبلیغات و .... حساب کنید و 10 الی 15 درصد هم سود محاسبه کنید برای وارد کننده . حالا این همه هزینه رو حساب کنید و از قیمت آخر دوربین کم کنید قیمت خرید وارد کننده در میاد . من فکر میکنم دوربین 550 دی بیشتر از 600 تومن برای وارد کننده در نیومده باشه . فکر میکنم که نخیر ! مطمئن هستم . مگر اینکه دوستان ادعا کنند که شرکت های وارد کننده فی سبی الله و برای ضرر دوربین وارد میکنند .
    radioheadz، savalangh، Hamid.d و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه radioheadz آواتار ها
    تشکر کرده
    719

چیزی که شما از آن به عنوان کلاهبرداری یاد میکنید در علم اقتصاد کاملا توجیه پذیر بوده و حتی نظریات آن تدریس میگردد.قیمت در هر بازار بر اساس اولویتهای فروش در همان بازار تعیین میشود.
    با عرض معذرت چرا ما این نوع علم اقتصاد رو فقط در ممالک جهان سوم ( اونم حوزه غیر دولتی نظیر واردات کنندگان می بینیم؟؟؟ باور کنید اگر یک بار یک فروشنده ای در ممالک فرنگ این حرکات افزایش قیمت بی ضابطه رو انجام می داد افراد خاطی رو مصرف کنندگان و دولت حاکمه به صلیب می کشیدند

سیاست فوق برای حذف واسطه هاست که دلایل آن نیاز به توضیح ندارد.حال چگونه این سیاست میتواند اشتباه در نظر گرفته شود عجیب است!
    موردی که شما ذکر کردید این هست که یک شرکت، به صورت عمده یک محصول رو از یک کمپانی میخره با قیمت 1000$ و در یک کشور مقصد عرضه می کنه از طرفی من هم که یک فرد عادی از کشور مقصد هستم میرم به شرکت اصلی سفارش میدم و همون جنس رو تهیه می کنم 1000$ ... سوال آِا مدیران شرکت وارد کننده بیکار هستند 1000$ بخرند و با قیمت 1000$ تکی عرضه کنند این جوری که سود براشون نداره.

پس اعداد و نظرات گفته شده در مورد قیمت بدون گالانتی را حدسی فرموده بودید.
    خیر ،برای همین راه اول رو پیشنهاد دادم راه اول اینه که بنده و شما و هر کس که مایل بود طی یک عملیات ژانگولر به قسمت مالی این وارد کنندگان نفوذ کرده و اسناد مربوطه را رویت کنیم .

در مورد پیشنهاد شما برای برای تست گارانتی در کشورها دیگر با فرض قبول هزینه های چنین کاری باز هم عملی نخواهد بود
    اولا مشکلی که شما برای دستگاه پیش بیاورید گارانتی نیست.
    ما حالا از ترفندهایی استفاده می کنیم که شامل گارانتی بشه...... اما مطمئن باشید دوربین های داخل ایران گارانتی ندارند

دوما قطعا دستگاهی که در اینجا فروخته میشود گارانتی این منطقه را ندارد.کارخانه ها برای اینکه در سیاستهای فروش و خدمات خود دچار مشکل نشوند دستگاه هایی که در هر منطقه فروخته میشود را در همان منطقه گارانتی میکنند تا جابجایی هایی خلاف سیاستهای آنها صورت نگیرد.
    بالاخره با توجه به فرمایش شما که همه دوربین ها گارانتی دارند دوربین خریده شده در ایران باید در یک منطقه ای از جهان دارای گارانتی معتبر باشه.....اما مطمئن باشید دوربین های داخل ایران گارانتی ندارند(جهت تاکید)

همانطور که گفته شد معمولا خریدهایی که برای ایران صورت میگیرد یا از شرق آسیا و یا از امریکا بوده ...
    ما هم که همین رو میگیم با توجه به خرید در شرق آسیا که پایین ترین قیمت ها رو داره این وارکنندگان می خرند و با قیمت های گزاف و سودهای عجیب و غریب می فروشند تازه بگذریم از مواردی که این نامردمان روزگار دوربین های ریفربیشد رو عمده وارد کرده و به خلق الله به عنوان نو عرضه کردند

پ.ن: یادمه یک زمانی جناب قبادی هم به این موضوع عرضه دوربین ریفربیشد اشاره کردند ...یک مدل از XXX کنون بود که جهت عدم تشویش دوستان دارنده دوربین فوق اسم کامل مدل رو نمی گم.
    ویرایش توسط radioheadz : Tuesday 10 May 2011 در ساعت 01:39
    NetNegar تشکر می‌کند.
    خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

با درود خدمت دوستان حاضر در این بحث مخصوصا جناب سهی
    بسیار خوشحالم که تا اینجا ، بحث تقریبا دوستانه پیش رفته و هر کسی نظر خودشو گفته ... می پردازم به باقی عرایض دوست عزیزم جناب سهی ؛

به نقل از نوید سهی
    دریافت ارز به قیمت دولتی از بانکها به بزرگ بودن شرکت ها مربوط نمیباشد. به دلیل مالیات ها و عوارض بسیار سنگین بر روی کارت های بازرگانی در هنگام ثبت سفارش و پرفرما، حداقل تمام وارد کنندگانی که بنده با آنها کار کرده ام و یا از امور کارشان آگاه هستم، از ارز آزاد استفاده میکنند. با دیدن این قسمت از مطلب شما به شک افتادم که نکند قوانین و شرایط بازار تغییر کرده و بنده از آن بی اطلاعم. به همین خاطر با یکی از دوستان که از سال 77 در کار واردات پارچه و از سال 82 به واردات ورق کامپوزیت نمای ساختمان (بزرگترین وارد کننده این ورق ها به کشور)، مشغول میباشد، تماس گرفتم. نتیجه همان بود، با وجود ثبت شرکت در ایران و ثبت بین المللی از هیچ ارز دولتی استفاده نمیکنند. اما گفت برای راه اندازی بزرگترین کارخانه تولید کامپوزیت در خاورمیانه در شهر شیراز، جهت خرید مواد اولیه و خط تولید، از ارز دولتی بهره مند شده اند.
    بنده اطمینان میدم که هر شرکتی ، اعتبار و کار تضمین شده باشه ، میتونه از این ارزها استفاده کنه . برای مثال شرکتی مثل آفومار ، به راحتی میتونه ارز دولتی تهیه کنه ... حالا اینکه آیا تا به حال درخواستی برای این تسهیلات داده یا نه ، اونو من اطلاعی ندارم .

به نقل از نوید سهی
    بحث در این قسمت ارتباطی با کلاه گذاشتن سر اداره مالیات ندارد. یک فروشنده برای تامین هزینه کارمندان و یا پرداخت مالیات مغازه اش، راهی جز پرداخت آن از روی مبلغ فروش خود ندارد. به هر حال این هزینه ای است که بر روی قیمت تمام شده دوربین، اضافه میشود و فروشنده راهی جز پرداخت آنها ندارد، دیگر فرق ندارد به اداره مالیات اعلام کتد یا نه.
    دوست من ، اینجوری که نمیشه ! هر کسی نمیتونه تو بازار رقابت کنه ، خب بهتره بره کنار ... چرا باید مخارج رو سر مشتری خالی کنن ؟ تو رو خدا این چیز ها رو نگین ؛ الان از شما یاد میگیرن و از فردا میخوان پول پارک ماشینشون رو هم رو دوربین بکشن . تو این یه مورد خواهشمندم از دوستان اگه به چنین تخلفاتی برخورد کردن ، حتما به 124 زنگ بزنن . اگه به دیوان مالیاتی هم زنگ بزنن که دیگه عالی میشه ... چرا باید واسه یک سری کاسب که دارن بدین شکل با خالی کردن جیب مردم حساب های خودشون پر می کنند ، اینجور دلسوزانه و با نگاه ترحم آمیز برخورد کنیم ؟

به نقل از نوید سهی
    اختصاص ارز دولتی به این کالا جهت نتظیم بازار و جلوگیری از افزایش قیمت این محصول استراتژیک میباشد، مطمئنا شما هم به تفاوت بنیادی دوربین و میوه و اهمیت آنها در بحث کلان اداره امور کشور، واقفید.
    بنده قصد مثال زدن رو داشتم و هدفم مقایسه نبود . می خواین در مورد خرید اسباب بازی براتون مثال بزنم ؟ در مورد خودرو چطور ؟ یا کالاهای شرکت س.....گ ؟ باور کنید بنده همین جوری صحبت نمی کنم .البته الان مدتی میشه که به گمرک های اصلی مثل گمرکات بوشهر سر نزدم ولی اون قدیما (9 ماه پیش) یادمه چطور کشتی رو کشتی ، بارهایی که با ارز دولتی خریده شده بود به مملکت وارد می شد . در خرید های عمده ، اگه تاجر بخواد چنین زیان هایی رو متحمل بشه ، قطعا دست از این کار می کشه .
    راستی یک سوال دارم ... بنده تاجر هایی رو میشناسم که هر سه ماه یک بار ، 20 تا 30 میلیون دلار واردات می کنن ... کدوم صرافی ای در کشور میتونه چنین ارزی رو بهشون پرداخت کنه ؟ اصلا مگه نقدینگی کلّ صرافی های ایران چقدره ؟ به فرض که صرافی ها چنین نقدینگی ای رو داشته باشن ، میدونید با خارج شدن چنین حجمی از ارز از بازار ، چه بلایی سر اقتصاد میاد؟ میدونید ممکنه در عرض یک روز ، قیمت دلار تا 50% افزایش پیدا کنه ؟ آیا دولت میزاره چنین اتفاقی بیوفته ؟ در بهمن ماه دیدیم که با کاهش تنها چند میلیون دلار از نقدینگی بازار ، چجوری مملکت به هم ریخت . حالا فرض کنید که nبرابر این مبلغ بخواد از بازار خارج بشه .

به نقل از نوید سهی
    اگر نظر من رو بعنوان کسی که از قبل از عید به امید کاهش قیمت دلار، منتظر است تا بتواند حدود 5 ملیون خرید لنز انجام بده و حدود 5 هزار دلار هم به دلیل خرید یک نیکون D3s از کانادا بدهکار میباشد، بخواهید ، سخت است که بگویم عادلانه است.
    سپاسگذارم . به خدا ما هم داریم همین رو میگیم .

به نقل از مسعود مبین
    کاملا موافقم ... البته اضافه می کنم که در اقتصاد آزاد اینجوریه نه در اقتصاد سوسیال-دموکرات .

به نقل از مسعود مبین
    ما خیلی از صحبت های شما استفاده کردیم و الحق اگه وارد بحث نمی شدید ، یک جای کار می لنگید . مطمئن باشید همه ، شما و نظریاتتون رو دوست دارن و به چشم یک استاد بهتون نگاه می کنن . با این حال طبیعیه که شاید کسی از نظر شما استقبال نکنه ، همین طور که خیلی جاها ، کاربرها نظر من رو هم نمی پسندند . مهم اینه که آدم در چهارچوب اخلاق و اصول تکنوکراسی(فن گرایی) حرفشو بزنه که شما خوشبختانه از این کار فروگذاری نکردید . باعث افتخار امثال من خواهد بود که بیننده ی ادامه ی صحبت هاتون باشیم . البته اگر تصمیمی برای عدم ادامه گرفته اید ، مطمئنا نظرتون برای همه ی ما محترمه .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    Rouzbeh Ehsani، NetNegar و Miri تشکر می‌کنند.

صفحه 48 از 83 نخستنخست ... 38 44 45 46 47 48 49 50 51 52 58 ... آخرینآخرین