جلل خالقهمان موقع هم نمایندگی کار اشتباهی می کرده و نشانه ضرب المثل : از آب کره گرفتن رو به مرحله اجرایی می رسونده . تکرار و رواج یک امر غلط که کار غلط رو صحیح نمی کنه.
قیمتهایی نمایندگی،قیمتهایی است که شرکت اصلی برای فروش به نماینده اعلام میکند.معنی پست شما برای من قابل درک نیست.
منبع معتبری برای گفته ها و این اعداد دارید و یا از روی احتمالات آنها را مطرح میفرمایید؟اتفاقا امکان داره به خصوص در مورد خریداری عمده هر نوع محصولی ، در مورد دوربین های نیکون بر اساس فاکتورهای رویت شده رقمی بین 150-300 دلاربرای گارانتی دوربین ها رو وارد کننده پرداخت نمی کنه. (موارد دیگر بماند.....)
خوب یک مثال بسیار روشن در مورد خریدهای بزرگدر مورد هزینه بالاتر خریدهای تکی که شما تجربه داشتید درسته ، اما بسط دادن تجربه این نحوه خرید که شخصی بوده به خریدهایی که تجاری و عمده محسوب می شوند کار اشتباهیست. حتی خرید عمده ای که یک شرکت شخصی تولیدی کوچک با یک شرکت خارجی دیگر انجام می دهد با خرید گروه واردکنندگان تجهیزات عکاسی و ..... از کمپانی های بزرگ متفاوت است ...
شرکتی که من با آن همکاری داشتم (تا چندی پیش)، از بزرگترین شرکتهای وارد کننده نوت بوک بوده که حداقل در ماه 3000 عدد نوت بوک را وارد و به فروش میرساند.
بر خلاف افکار شما در بسیاری از مواقع قیمت تمام شده خرید های چند صدتایی از قیمت فروش تکی کارخانه بالاتر است.چون سیاست کارخانه این است که قیمتهای اند یوزر آن پایینتر باشد تا واسطه گری برای کسی به صرفه نباشد.کارخانه اینگونه در نظر میگیرد که شما وقتی به تعداد بالا خرید انجام میدهید حتما قصد فروش آن را دارید.
ظاهرا دوستان علاقه ای به شنیدن نظرات افرادی که در این زمینه ها تجربیات عملی دارند،ندارند.از ابتدا نیز قصد ورود به چنین بحثی را نداشتم و به اشتباه وارد بحث شدم.
موفق باشید