صفحه 41 از 83 نخستنخست ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 51 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 401 تا 410 , از مجموع 828
Like Tree3905تشکر

موضوع: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

سلام دوستان
    من وقتی باهاش فیلمبرداری میکنم یا خیلی قرمزش زیاده یا خیلی ابیش زیاده هرطوریم که تنظیمش میکنم درست نمیشه.چهره ها هم انگار
    رویه صورتها خطهایه قرمزه کوچیک اینور و اونور میشه.مشکل از چیه؟
    بهترین حالته فیلمبرداریش چیه؟تک تکه تنظیماته فیلمبرداریشو لطف میکنید بگین که تو چه حالتی مثل عکس گرفتنش میشه و قرمزیه زیادو ابیه زیاد نداشته باشه
    ممنون
    من تو بحث فیلم برداری مدل های سونی رو به کانن ترجیه میدم . درواقع یک سونی A580 به مراتب بهتر فیلم میگیره ولی در عوض کیفیت عکاسی پایین تری نسبت به 550d داره که دلیلش هم اینه که تمرکز کانن روی عکس برداریه .

در رابطه با اشکالی هم که در مورد عدم توازن RGB ذکر کردین ، یا نمایشگر مشکل داره و در حین live view تصویر درست و حسابی رو نمایش نمیده (اصلی ترین ضعف550d همین لایو ویوِِ و اکثر اشکالاتی که منتقدین به این دوربین میگیرن همینه چون این قابلیت رو با سرعت پایینی ارایه میده که شاید همین باعث به هم ریختن رنگها میشه) یا اینکه آپشن RGB تنظیم نیست و با یه دست کاریه کوچیک رنگ ها به توازن میرسن.(البته من دقیقا نفهمیدم که آیا فیلم ها رو با RGB خراب ضبط میکنه یا اینکه فقط روی نمایشگر دوربینتون اونجوری دیده میشه.)

بر همین اساس خودم از دوستان یه سوال داشتم که اگه یه کاربر هم عکس برداری و هم فیلم برداری رو یکجا با کیفیت خوب در هر دو مورد بخواد آیا شما گزینه هایی رو مثل سونی NEX-5 (تنها ضعفش در عکاسی وجود نویز در ایزو های بالا هست ولی در عوض در مقیاس Full HD میتونه 60 فریم بگیره ) به 550d (عکاسی رو عالی ارایه میده ولی فیلم برداری در مقیاس Full HD رو تنها با 24 فریم میگیره ) ترجیه نمیدین ؟

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

نقل قول نوشته اصلی توسط persian.boy نمایش پست ها
    من تو بحث فیلم برداری مدل های سونی رو به کانن ترجیه میدم . درواقع یک سونی A580 به مراتب بهتر فیلم میگیره ولی در عوض کیفیت عکاسی پایین تری نسبت به 550d داره که دلیلش هم اینه که تمرکز کانن روی عکس برداریه .

در رابطه با اشکالی هم که در مورد عدم توازن RGB ذکر کردین ، یا نمایشگر مشکل داره و در حین live view تصویر درست و حسابی رو نمایش نمیده (اصلی ترین ضعف550d همین لایو ویوِِ و اکثر اشکالاتی که منتقدین به این دوربین میگیرن همینه چون این قابلیت رو با سرعت پایینی ارایه میده که شاید همین باعث به هم ریختن رنگها میشه) یا اینکه آپشن RGB تنظیم نیست و با یه دست کاریه کوچیک رنگ ها به توازن میرسن.(البته من دقیقا نفهمیدم که آیا فیلم ها رو با RGB خراب ضبط میکنه یا اینکه فقط روی نمایشگر دوربینتون اونجوری دیده میشه.)

بر همین اساس خودم از دوستان یه سوال داشتم که اگه یه کاربر هم عکس برداری و هم فیلم برداری رو یکجا با کیفیت خوب در هر دو مورد بخواد آیا شما گزینه هایی رو مثل سونی NEX-5 (تنها ضعفش در عکاسی وجود نویز در ایزو های بالا هست ولی در عوض در مقیاس Full HD میتونه 60 فریم بگیره ) به 550d (عکاسی رو عالی ارایه میده ولی فیلم برداری در مقیاس Full HD رو تنها با 24 فریم میگیره ) ترجیه نمیدین ؟
    اصولا با قسمت های که به رنگ قرمز هستند مشکل اساسی دارم و به هیچ وجه درست نیست و مصدر علمی و منطقی ندارد.به نظرم در این اظهار نظرتان تجدید نظر اساسی بکنید.
    nalibre، شاهین اکبری، Navid7h و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

تشکر کرده
    4662

Lightbulb

اصولا با قسمت های که به رنگ قرمز هستند مشکل اساسی دارم و به هیچ وجه درست نیست و مصدر علمی و منطقی ندارد.به نظرم در این اظهار نظرتان تجدید نظر اساسی بکنید.
    با سلام.
    تذکرتون متینه اما آیا اینجا کسی هست که شک داشته باشه کانن 550 بهتر از سونی 580 عکس میگیره؟(در بُعدِ فیلم برداری یه اشتباهی کردم که با تذکر دوست عزیز Kaveh Ghobadi همینجا باید رفعش کنم:کانن550 میتونه 30 فریم بگیره نه 24.در واقع در فیلم برداری هم(البته در این یه مورد)بهتر از سونی580ِِِهست)در بحٍث فیلم برداری هم مشخصه که تجربه ی سونی در فیلم برداری سال ها جلوتر از کاننه و این به سونی کمک میکنه تا از فناوری بهره ی بهتری نسبت به کانن ببره(یه سوال:کانن تا حالا چنتا دوربین با ساپورت full HD و با 60 فریم ساخته ؟ حال ببینین سونی چنتا ساخته؟ ).
    این بحث کاملا واضح و منطقیه که تجربه عاملی برای توسعه ی فناوریه و این چیزیه که نزد سونی و مینولتا بیشتر پیدا میشه تا نزد کانن.( کانن بازهای عزیز از صحبت من ناراحت نشن چون این یه واقعیته که در تمام صنایع مصداق داره:biggrin:).
    البته من اصلا نمی خواستم به این قبیل بحث ها وارد شم و هدفم تنها پاسخ به دوست عزیز ، the shining ، بود اما در هر صورت از اینکه تذکر دادید بی نهایت سپاسگذارم.

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

......

این بحث کاملا واضح و منطقیه که تجربه عاملی برای توسعه ی فناوریه و این چیزیه که نزد سونی و مینولتا بیشتر پیدا میشه تا نزد کانن.( کانن بازهای عزیز از صحبت من ناراحت نشن چون این یه واقعیته که در تمام صنایع مصداق داره:biggrin:).
    سلام

دوست عزيز باور كنيد جهان قبل از به دنيا اومدن شما هم جريان داشته. بد نيست قبل از اينكه با اطمينان حرفي بزنيد كمي مطالعه كنيد. مثلا وقتي صحبت از دوربين هاي فيلمبرداري خانگي است بد نيست بدانيد كه كنن بعد از Uriu Seiki و Elmo سومين دوربين 8 ميليمتري را در 1956 ساخته است:

http://www.canon.com/camera-museum/c...page=1956-1970

خود من هم هميشه از دوربين هاي فيلمبرداري سوني و پاناسونيك استفاده كرده ام چون دوربين هاي كنن هميشه گرانتر و دست نيافتني تر بودند.
    Daruosha، Kaveh Ghobadi، rodentia و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

تشکر کرده
    4662

Lightbulb اندر باب تاریخ

پیش درآمد : دوستان و اساتید گرامی،این حقیر به طول 4 روز تا این لحظه افتخار حضور در فروم و کسب اطلاعات و یادگیری از محضر شما بزرگان رو داشته ام و همین طور که تاکنون به خودم اجازه ی درشت گویی و ایستادن در پیشگاه اساتید را نداده ام ، از این پس نیز به خود جرئت چنین جسارتی را نخواهم داد.آنچه از اینجانب نقل شد تنها برداشتی شخصی بر اساس آموخته های شخصی ولی مبتنی بر اطلاعات عمومیست و هدف تنها رفع ایراد از اطلاعات و نظریات اینجانب در مشارکت و گفتگو با شما عزیزان است.لذا امید است طرح مسائل از سوی کوچکترین عضو این فروم را جسارت تلقی نفرمائید.باعث خوشحالی و افتخار است اگر با هر لحنی و با هر ادبیاتی قلم به اصلاح تئوریک اینجانب فرسائید.

با اجازه از اساتید حاضر و همین طور ادمینِ محترم ، تاریخچه ی کوچیکی رو از تحولات دو شرکت کونیکا مینولتا و سونی آماده کردم که میخوام ارائه بدم. البته ممکنه دوستان اعتراض کنن که چرا اینجا چنین بحث تاریخی رو باز کردم،دلیلش تنها اینه که به نوعی این بحث توسط فرهاد جان به مسایل تاریخی کشیده شد و ایشان بنده رو به عدم مطالعه و عدم مستند گویی متهم کردن ( که البته به جا و صحیحه:)!) لذا با اندکی مطالعه در منابع ذیل، اطلاعات زیر را جمع آوری و ترجمه کردم که به دید دوستان میرسانم:

الف.کونیکا مینولتا(link: http://www.konicaminolta.com/about/c...e/history.html)
    1875:شروع به کار با فروش ابزار عکاسی
    1903:فروش cherry hand camera به عنوان اولین دوربین با برند ژاپنی
    1928:تولید صنعتی شرکت با همکاری آلمان و تولید دوربین Nifcalette
    1940:ابداء اولین فیلم رنگی ژاپن
    1957:تکمیل واحد پلاتینیوم در صنایع عکاسی
    1975: تولید اولین دوربین 35mm جهان با فلاش و معرفی توابع AE
    1977:تولید اولی دوربین 35mm کامپکت جهان با اتوفکوس
    1985:تولید دوربین SLR7000
    1987:ابدا سیستم color-proofing
    1989:تولید اولین دستگاه تصویر برداری لیزری
    2004:تولید دستگاه منفصل گرا در دیجیتالیزه کردن تصاویر سه بعدی
    2005:اختراع اولین ماموگراف با کنتراست بالا در جهان
    2008:ورود به صنایع اپتیکال و لنز سازی
    2010: تکمیل صنایع پولاریزاسیون اپتیکال در جهان
    (بخش های مربوط به نوآوری و اختراعات در زمینه ی چاپ و پرینتر رو چون دقیقا مربوط نمی شد نیاوردم تا حجم مطلب زیاد بالا نره)
    ب.سونی(Link: http://www.sony.net/SonyInfo/Corpora...history.html):
    1946:شروع به کار در زمینه صنایع ارتباطی
    1947:آغاز به کار برند سونی با دستگاه power megaphone
    1949:تکمیل فناوری و تولید اولین ضبط مغناطیسی
    1950:ارائه ی اولین tape مغناطیس در ژاپن
    1955:تولید اولین رادیو ترانزیستوری در ژاپن
    1958:تولید اولین نوار ضبط ویدئو در ژاپن
    1960: تولید اولین دستگاه پخش زنده جهان
    1961:تولید اولین دستگاه ضبط تمام ترانزیستوری ژاپن
    1962:تولید اولین دستگاه نمایش تمام ترانزیستوری دنیا / افتتاح دفتر هنگ کونگ
    1963:تولید اولین دستگاه VTR کامپکت ترانزیستوری جهان
    1964:فروش sony o matic اولین دستگاه ضبط اتوماتیک
    1965: تولید اولین دستگاه VTR خانگی جهان / تولید اولین آمپلی فایر تمام سیلیکون ژاپن
    1967:تولید اولین IC Radio جهان
    1979:اولین دستگاه پخش استریو نوار جهان با نام واکمن
    1981:تکنولوژی انحصاری ضبط مغناطیسی ویدئو
    1982:تولید اولین سی دی پلیر جهان
    1984:آغاز به کار روی فناوری سیستم اچ دی ویدئو (دقت کنین که چه سالی بوده!!!!) و سی دی من پرتابل
    1989:آغاز به کار روی پروژه ی هندی کم و معرفی CCD-TR55 به عنوان اولین هندی کم جهان / خرید کمپانی کلمبیا پیکچرز
    1990:معرفی اولین نمایشگر "36 با نسبت 16:9 و دقت HD
    1993:اختراع لیزر آبی یا بلوری
    1994:اختراع اولین دیود سبز با شفافیت بالا در جهان
    1995:تولید اولین دوربین های ضبط دیجیتال جهان با نام DCR-VX1000/DCR-VX700 / اختراع DVD
    1997:اختراع و تولید اولین دستگاه فیلمبرداری HD جهان با نام HDW-700
    2001:اولین صفحه ی OLED جهان به سایز "13
    2003:اختراع و تولید اولین دستگاه ضبط بلوری جهان با نام BDZ-S77
    2004:تکمیل فناوری High resolution LCD / اختراع و تولید اولین دوربین فیلم برداری Full HD جهان با نام HDR-FX1
    2005:اختراع و تولید کوچکترین HD HandyCam جهان با نام HDR-HC1
    2006:اختراع تکنولوژی پردازش سیگنالی دورانی برای پردازش مجدد رنگ
    2007:اختراع و تولید کوچکترین Full HD HandyCam با نام HDR-TG1
    2009:اختراع و تولید اولین دوربین های فیلم برداری Full HD با حسگر CMOS با نام های HDR-XR520V و HDR-500V

آنچه از افتخارات سونی در زمینه ی اختراع تکنولوژی و ابزار ضبط و تهیه و نمایش محتوای ویدئویی دیده شد در مقایسه با کانن مثل دریا میمونه در برابر دریاچه.
    بعد از مشاهده ی مطلب فکر نمی کنم دیگه برکسی پوشیده باشه که کمپانی سونی به تنهایی توانایی ناک اوت کانن در زمینه ی فیلم برداری رو داره(چه رسد به اونکه غولی مثه مینولتا به اون بپیونده!!!!!)ولی بازم میگم که این چیزی از افتخارات سلطان دوربین های عکاسی ، کانن، کم نمیکنه و من همیشه مدلی مثه 550d رو تو عکس برداری به مدل هایی چون a580 ترجیح میدم.
    farhad44، ashkan 78 و Canon! تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

پرشین بوی عزیز...

اگر به ذکر تاریخ و تاریخچه و ذکر افتخارات و ابداعات باشد که دوستان قدیمی تر فروم اطلاع دارند بنده تاریخ زنده شرکت سونی هستم! نیازی به تاریخ مکتوب نیست!

آقایان موریتا و ایبوکا روحشان شاد است به وجود و حضور بنده !!!

اما ذکر تاریخ و تاریخچه و ... دلیلی بر برتری و یا ناتوانی برند و یا مدلی نیست.چه بسیار شرکت های با تاریخچه ای ( بزرگ تر از کداک در عکاسی سراغ دارید ؟؟؟؟ Contax را می توان فراموش کرد ؟؟؟ ) که ورشکست و نابود شدند و چه شرکت هایی که یک شبه راه 100 ساله را در چند قدم طی کردند...

مباحث فنی و مقایسه دو مدل نیازی به تاریخ و تاریخچه ندارد.می توان علمی و عملی مقایسه کرد.هیچ مطلقی هم در دنیا وجود ندارد و هیچ چیز هم دایمی نیست...
    Daruosha، GITANE، farhad44 و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

بیه سوال:کانن تا حالا چنتا دوربین با ساپورت full HD و با 60 فریم ساخته ؟ حال ببینین سونی چنتا ساخته؟ ).
    آنچه از افتخارات سونی در زمینه ی اختراع تکنولوژی و ابزار ضبط و تهیه و نمایش محتوای ویدئویی دیده شد در مقایسه با کانن مثل دریا میمونه در برابر دریاچه.
    با سلام
    دوست گرام اینقدر زحمت کشیدید و مطلب جمع کردید که سونی برتر از کنون است ؟ فقط همین ؟!!!!
    این سوال که پاسخ بدیهی دارد که کنون برتر از سونی می باشد ؛)

كاربر بسیار فعال شاهین اکبری آواتار ها
    تشکر کرده
    4538

به نظر من کلی گویی مصدر قابل قبولی ندارد و بحثهایی از قبیل کنون بهتر است یا سونی هرگز توسط دوستان با سابقه در نمیگیرد مگر در پاسخ به سخنانی نسنجیده. در حال حاضر تنوع لنز قویتر کانن قابل ذکر است و اینکه سونی دوربینی در رده pro dslr ندارد. در زمینه سایر بدنه ها و همجنین فیلمبرداری، تنها باید موردی بحث کرد و پیشینه و فتوحات رو هم فراموش کرد.

درواقع یک سونی A580 به مراتب بهتر فیلم میگیره ولی در عوض کیفیت عکاسی پایین تری نسبت به 550d داره که دلیلش هم اینه که تمرکز کانن روی عکس برداریه .
    عذر میخوام ولی تو اون یک خط سه مطلب آوردید و هر سه هم اشتباه. منظورم این نیست که برعکسشون درسته ... اما اینگونه بحث کردن پذیرفته نیست. دوستان زیادی در سایت هستند که حرفشون حجته اما من و شما باید برای هر حرفمون دلیلی داشته باشیم. شما برای هر یک از اون 3 مطلب اگر دلیل درست آوردید ، واقعا دست کم من یکی را متعجب خواهید کرد.
    ویرایش توسط شاهین اکبری : Saturday 26 February 2011 در ساعت 07:45
    lamagra تشکر می‌کند.
    FD master

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

دوست عزيز ناديده ام Persian Boy عزيز

من در كجاي عرايضم سابقه و تكنولوژي و ... سوني يا مينولتا يا هيچ شركت ديگري را نفي كردم كه شما را بر آن داشت تا اين سوابق را ليست بفرماييد. من فقط در پاسخ مطلب شما مبني بر پر تجربه تر بودن سوني يا مينولتا در توليد دوربين فيلمبرداري عرض كردم كه از اين لحاظ (به مطلب ديگري هم اشاره نكردم) كنن قديمي تر است كه خوشبختانه ليست خود جنابعالي هم اين موضوع را ثابت كرد.

اما مهمتر آنكه همانطور كه كاوه جان فرمودند ياد ضرب المثل "گيرم پدر تو بود فاضل" افتادم. اين سوابق خيلي موقع ها خيلي هم كمكي به كمپاني ها نمي كنه (چه كنن و چه سوني و ... ) و مهم اينه كه الان چي در چنته دارند و چگونه مي توانند بالاترين تكنولوژي را به پايين ترين قيمت ارائه دهند چون اينروز ها اقتصاد است كه حرف اول را مي زند و حتا بنده با اينكه نزديك 30 سال است Canon User هستم اگر فردا پارس خزر دوربين ديجيتالي توليد كند كه تكنولوژي بالاتري با قيمت پايين تر داشته باشد و از هر لحاظ نياز مرا برطرف كند مطمئن باشيد كه سوئيچ خواهم كرد روي پارس خزر :)

اين مطالب پس از رويت دوستان به تاپيك "نگاهي به بازار دوربين ...." منتقل خواهد شد.

با تشكر از همه ي دوستان

پي نوشت: يادم نيست patent اين قضيه ي پارس خزر مال كي بود. فكر كنم هادي هژيرآذر عزيز بود. گفتم كپي رايت را رعايت كرده باشم!
    ویرایش توسط farhad44 : Saturday 26 February 2011 در ساعت 10:38 دلیل: افزودن پي نوشت
    شاهین اکبری، Canon!، MehdiM و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر فعال omid mohebbi آواتار ها
    تشکر کرده
    1405

با سلام.
    با اجازه از استاد عزیزم آقا فرهاد و عزیزان دیگه. و ببخشید اگه من تازه وارد دارم توی این بحث وارد میشم.
    نمیدونم چرا از دیروز که دارم این تاپیک رو میخونم همش یاد ( تاپیک نیکون یا کانن توهم یا واقعیت) میافتم.
    من ترجیح میدم به جای رو کردن تاریخچه شرکت و صاحب شرکت و شماره شناسنامه و....... بیشتر در مورد قطعه ایی که میخوام بخرم. چه دوربین عکاسی چه فیلمبرداری تحقیق و تست کنم.
    تعصب روی برند خاص باور کنید محدودیت براتون خواهد آورد.
    چه فرقی میکنه کی اول دوربین فیلمبرداری ساخته و کی بعدش ؟
    مهم اینه که الان و در حال حاضر و با تکنولوژی روز چه میکنن ؟
    وگرنه من اینجا یاد گرفتم کسی که میخواد slr بخره حتما به این درک رسیده که نیازهاش رو بشناسه و بتونه بهتر انتخاب کنه. حالا هر برندی میخواد باشه.
    من ترجیح میدم اگه بهم گفتن کانن بده یا نیکون بهتره یا سونی خداست بپرسم به چه دلیل ؟ دلیل اصولی و منطقی و البته علمی.
    نه اینکه چون سونی بیشتر دوربین فیلمبرداری ساخته و کانن بیشتر تمرکزش روی عکاسی بوده
    اومدیم و سال جدید کانن یه دوربین ساخت که قدرت فیلمبرداریش از همه برندها و مدلها بیشتر بود.. اون وقت شما اگه بدونید که کیفیت اون خوبه و نیازتون رو برآورده میکنه باز هم میگید چون سونی قدیمی تره سونی میخرم؟
    من فکر میکنم بالا بردن اطلاعات فنی ما و شناخت صحیح نیازهای ماست که خرید درستی رو برای ما به ارمغان خواهد آورد

خلاصه ببخشید. من ارادتمند همه هستم.
    farhad44 و persian.boy تشکر می‌کنند.
    NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit

http://www.omidmohebbi.com/

صفحه 41 از 83 نخستنخست ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 51 ... آخرینآخرین