من تو بحث فیلم برداری مدل های سونی رو به کانن ترجیه میدم . درواقع یک سونی A580 به مراتب بهتر فیلم میگیره ولی در عوض کیفیت عکاسی پایین تری نسبت به 550d داره که دلیلش هم اینه که تمرکز کانن روی عکس برداریه .
در رابطه با اشکالی هم که در مورد عدم توازن RGB ذکر کردین ، یا نمایشگر مشکل داره و در حین live view تصویر درست و حسابی رو نمایش نمیده (اصلی ترین ضعف550d همین لایو ویوِِ و اکثر اشکالاتی که منتقدین به این دوربین میگیرن همینه چون این قابلیت رو با سرعت پایینی ارایه میده که شاید همین باعث به هم ریختن رنگها میشه) یا اینکه آپشن RGB تنظیم نیست و با یه دست کاریه کوچیک رنگ ها به توازن میرسن.(البته من دقیقا نفهمیدم که آیا فیلم ها رو با RGB خراب ضبط میکنه یا اینکه فقط روی نمایشگر دوربینتون اونجوری دیده میشه.)
بر همین اساس خودم از دوستان یه سوال داشتم که اگه یه کاربر هم عکس برداری و هم فیلم برداری رو یکجا با کیفیت خوب در هر دو مورد بخواد آیا شما گزینه هایی رو مثل سونی NEX-5 (تنها ضعفش در عکاسی وجود نویز در ایزو های بالا هست ولی در عوض در مقیاس Full HD میتونه 60 فریم بگیره
) به 550d (عکاسی رو عالی ارایه میده ولی فیلم برداری در مقیاس Full HD رو تنها با 24 فریم میگیره
) ترجیه نمیدین ؟