دوست عزيزم persian.boy مطالب جالبي را نوشتن كه متاسفانه من قبل از خوندن پست 455 ايشان شروع به نوشتن مطلب اخيرم كردم و مطلب 459 ايشان در حال نوشتن پست اخيرم بوده كه من متوجهش نبودم.
با عذر خواهي از ايشان :)
دوست عزيزم persian.boy مطالب جالبي را نوشتن كه متاسفانه من قبل از خوندن پست 455 ايشان شروع به نوشتن مطلب اخيرم كردم و مطلب 459 ايشان در حال نوشتن پست اخيرم بوده كه من متوجهش نبودم.
با عذر خواهي از ايشان :)
ساوالان
دوست گرامی در نظر داشته باشید که:
FREE with Super Saver Shipping -1- تنها برای آدرس های داخل آمریکا میباشد ( a single U.S. address) و حتی بنده که از کانادا خرید میکنم باید کرایه آنرا بپردازم. اگر با UPS که ارزانترین آپشن آن میباشد ، برای دبی خرید کنید نزدیک 90 هزار تومان باید کرایه بدهید.
2- شما تنها سود فروشنده دست اول (وارد کننده) را محاسبه کردید . حدود 10% هم سود مغازه دار یا فروشنده دست بعد را حساب کنید.
3- این سود فروشنده ها شامل هزینه های جاری آنها نمیباشد . و باید آنرا جداگانه محاسبه نمایند. بعنوان مثال هزینه کارمندان، اجاره دفتر یا فروشگاه، مالیات شرکت و محل کار، هزینه های آب برق و ... هزینه تبلیغات و بسیاری از هزینه های جاری دیگر که یک شرکت یا مغازه با آن مواجه است.
4- به دلیل آشنا بودن با مسائل واردات و انجام امور مکاتبه ای و مترجمی 2 شرکت وارد کننده لوازم ساختمانی و حمل و نقل ( چندین سفر به کشور چین بعنوان مترجم این شرکتها) متوجه شده ام که وارد کنندگان مبنای قیمت گذاری پارت موجود را، با پیش بینی افزایش قیمت دلار برای پارت بعدی انجام میدهند تا حداقل بتوانند همین مقدار جنس را برای سری بعد تهیه کنند. به عنوان مثال: اگر پارت 200 تائی موجود را با قیمت دلار حال حاضر بفروشند و پس از 2 یا 3 ماه با افزایش قیمت دلار، قصد خرید داشته باشند، دیگر حتی نمیتوانند همان تعداد دوربین را بخرند.
دوست گرامی فرموده اند " نرخ ارز در این مدت فقط 2.3 درصدافزایش داشته است". توجه داشته باشید قیمت ارز در ابتدای بهمن ماه 1090 تومان بوده و در 2.5 ماه بعد یعنی 19 اردیبهشت 1160 تومان میباشد. که میشود 6.5 % افزایش قیمت دلار نه 2.3 %. مبنای محاسبه قیمت دلار در بازار سایت مثقال میباشد.
در بازار آزاد هر فروشنده ای با فروش ارزانتر به دنبال جلب مشتری بیشتر میباشد و دوربین مانند اجناس استراتژیک نمیباشد که تنها چند نفر بصورت مافیائی، اجازه و یا قدرت وارد کردن آنرا داشته باشند. مسلم بدانید در بازار آزاد تعداد بسیار زیادی وارد کننده با سرمایه های کلان آزاد در کمین بازار های جدید پر سود میباشند و اگر ببینند که وارد کننده دیگری در بازار دوربین سود کلانی دریافت میکند در کمتر از یک ماه به واردات دوربین روی خواهند آورد.
،ما هم آرزو داریم با پائین ترین قیمت موجود خرید کنیم اما چشم بستن بر حقایق اشتباه است.
با تشکر
سهی
یه سوال از دوستانی که اطلاع دارند!
آیا فکر میکنید شرکت های وارد کننده به همان قیمیت یوزر 999 میخرند؟! یا وقتی خرید کلی باشد قیمت متفاوت میشود ؟
با درود دوباره
از تصحیحتان سپاسگذارم . ولیکن دوست عزیزم ، ظاهرا پی نوشت 2 رو نخوندید :FREE with Super Saver Shipping -1- تنها برای آدرس های داخل آمریکا میباشد ( a single U.S. address) و حتی بنده که از کانادا خرید میکنم باید کرایه آنرا بپردازم. اگر با UPS که ارزانترین آپشن آن میباشد ، برای دبی خرید کنید نزدیک 90 هزار تومان باید کرایه بدهید.
پی نوشت 2 : به فرض که حمل و نقل رایگان نباشد ، می توان مابه تفاوت دلار 1120 تومن و دلاری که من بر مبنای نرخ برابری 1150 تومن حساب کردم رو به عنوان این هزینه فرض کرد ؛ یعنی 80 هزار تومان .
برای این هم شما رو به پی نوشت 1 ارجاع می دهم :2- شما تنها سود فروشنده دست اول (وارد کننده) را محاسبه کردید . حدود 10% هم سود مغازه دار یا فروشنده دست بعد را حساب کنید.
در ضمن چه کسی گفته که فروشنده باید 10% قیمت نهایی رو سود بگیره ؟ فرضا در زمینه ی خودرو ، آیا روی یک ماشین 100 میلیونی ، 10 میلیون سود گرفته می شه ؟ قطعا خیر . سود روی کالایی مثل دوربین ، مثلا روی 60D باید نهایتا 100 تومن باشه . در غیر اینصورت ، می تونیم پول مازاد اخذ شده رو توسط وزارت بازرگانی یا 124 پس بگیریم . این 100 تومن رو هم بنده تعیین نمی کنم ، نهاد هایی مثل اصناف برای هر جنس ، سودی رو تخمین می زنن که با توجه به سیاست های نظارتی فعلی ، پیشروی از اون قیمت ، جرم محسوب میشه .پی نوشت 1 : یک وارد کننده از آمازون نمی خرد بلکه از نمایندگی مرکزی کمپانی خرید می کند ؛ مثل نحوه ی خرید آمازون . لذا مابه تفوت قیمت نمایندگی اصلی و قیمت آمازون را به عنوان سود فروشنده فرض می کنیم .
بسیاری از مواردی که فرمودید مثل هزینه اجاره و تبلیغات ، هیچ ربطی به خریدار نداره . این مسایل به خود فروشنده مربوطه و حق نداره فرضا هزینه ی تبلیغتش رو روی جنس بکشه . باقی هزینه ها هم در توضیح فوق اِعمال شده .3- این سود فروشنده ها شامل هزینه های جاری آنها نمیباشد . و باید آنرا جداگانه محاسبه نمایند. بعنوان مثال هزینه کارمندان، اجاره دفتر یا فروشگاه، مالیات شرکت و محل کار، هزینه های آب برق و ... هزینه تبلیغات و بسیاری از هزینه های جاری دیگر که یک شرکت یا مغازه با آن مواجه است.
4- به دلیل آشنا بودن با مسائل واردات و انجام امور مکاتبه ای و مترجمی 2 شرکت وارد کننده لوازم ساختمانی و حمل و نقل ( چندین سفر به کشور چین بعنوان مترجم این شرکتها) متوجه شده ام که وارد کنندگان مبنای قیمت گذاری پارت موجود را، با پیش بینی افزایش قیمت دلار برای پارت بعدی انجام میدهند تا حداقل بتوانند همین مقدار جنس را برای سری بعد تهیه کنند. به عنوان مثال: اگر پارت 200 تائی موجود را با قیمت دلار حال حاضر بفروشند و پس از 2 یا 3 ماه با افزایش قیمت دلار، قصد خرید داشته باشند، دیگر حتی نمیتوانند همان تعداد دوربین را بخرند.دقیقا به خاطر همینه که بنده دلار رو 1150 تومن محاسبه کردم . در ضمن همین طور که بنده قبلا عرض کردم ، نرخ اعلام شده توسط بانک مرکزی ملاکه نه نرخ صرافی های تهران . نرخی که بانک مرکزی میگه ، بر اساس اصول تطابق اقتصاد جهانیه و هنگام بازرگانی ، اون نرخ باید لحاظ بشه . نرخی که صرافی ها می گن ، بر اساس سود صرافی ، رقابت بازار داخلی و بسیاری از عوامل اصطلاحا مزاحم دیگه تعیین میشه و برای بازار دیگه ایه نه بازار صادرات و واردات .دوست گرامی فرموده اند " نرخ ارز در این مدت فقط 2.3 درصدافزایش داشته است". توجه داشته باشید قیمت ارز در ابتدای بهمن ماه 1090 تومان بوده و در 2.5 ماه بعد یعنی 19 اردیبهشت 1160 تومان میباشد. که میشود 6.5 % افزایش قیمت دلار نه 2.3 %. مبنای محاسبه قیمت دلار در بازار سایت مثقال میباشد.
من هم مثل شما با این مطلب که بازار دوربین مافیاییه مخالفم . ولیکن اون رو یک شبکه ی هماهنگ می دونم . همچنین لازمه تصحیح کنم که بازار ایران رو نباید "بازار آزاد" خطاب کرد . در بازار آزاد ،اصلا چیزی به نام سامانه ی 124 یا گروه بازرسی اصناف معنایی نداره ، یارانه ای روی نرخ دلار وجود نداره ، حق گمرکی در این حد بالا نیست ، ... .در بازار آزاد هر فروشنده ای با فروش ارزانتر به دنبال جلب مشتری بیشتر میباشد و دوربین مانند اجناس استراتژیک نمیباشد که تنها چند نفر بصورت مافیائی، اجازه و یا قدرت وارد کردن آنرا داشته باشند. مسلم بدانید در بازار آزاد تعداد بسیار زیادی وارد کننده با سرمایه های کلان آزاد در کمین بازار های جدید پر سود میباشند و اگر ببینند که وارد کننده دیگری در بازار دوربین سود کلانی دریافت میکند در کمتر از یک ماه به واردات دوربین روی خواهند آورد.
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
البته من هم با اجازه يك مطلب به اين اضافه ميكنممن هم مثل شما با این مطلب که بازار دوربین مافیاییه مخالفم . ولیکن اون رو یک شبکه ی هماهنگ می دونم . همچنین لازمه تصحیح کنم که بازار ایران رو نباید "بازار آزاد" خطاب کرد . در بازار آزاد ،اصلا چیزی به نام سامانه ی 124 یا گروه بازرسی اصناف معنایی نداره
در بازار آزاد فروشنده هر قيمتي كه بخواد ميتونه روي كالا بگذاره و رقابته كه در حقيقت قيمتها را مشخص ميكنه و تنها كاري كه جرمه و جزاي سنگيني هم داره تباني فروشندها و شركتهاست براي بالا بردن قيمت يك كالا كه برخورد شديدي باهاش ميشه
دوست خوبم، خوب بود كه در همون مطلب من نمودار تغييرات قيمت كه همون موقع از سايت بانك مركزي درآوردم و براي شما هم قابل دسترسه يك نگاه ميكرديد، اول اينكه من دقيق خط كش نگذاشتم وگرنه كمتر هم ميشد و ميزان بالاي قيمت را 1050 گرفتم و دوم اينكه باز هم اگه بهمن را با الان مقايسه كنيد كمتر خواهد شد و نرخ رشد يه 1.7 درصد ميرسددوست گرامی فرموده اند " نرخ ارز در این مدت فقط 2.3 درصدافزایش داشته است". توجه داشته باشید قیمت ارز در ابتدای
ساوالان
هدف من هم از مطرح کردن این سوال همینه!
بعضا مقایسه میکنند که قیمت آنجا انقدر است و اگر بخریم و با پست بیاید! انقدر میشود! پس همیجا به صرفه تر است!
ولی باید به این نکات هم توجه داشت که قیمت خرید برای آنها کمتر از این چیزیست که در وبسایت میبنید!
وقتی تعداد زیادی دوربین خریداری میشود هزینه ارسال هم به همان میزان کاهش پیدا میکند!
بعضا در میان دوربین های دوربین های رفربیش هم پیدا میشود که وارد ایران میشن
بعضی از دوربین های که در این سایتها میبنید داری پلن های گارانتی میشوند که احتمال زیاد شرکت ها بدون این مسائل خریداری میکنند
از مجموعه این مسائل اینطور برداشت میکنم اگر سود مناسبی در واردات آن دوربینها نباشد ، کسی دنبال واردات نمیرود! حالا نرخ دلار و بقیه قضایا هرچه میخواهد باشد
کاربر گرامی همانطور که آقای مسعود مبین فرمودند ، زمانیکه از نزدیک و به صورت عملی با واردات (بازرگانی) درگیر میشوید ، مسائلی برای شما روشن میشود که شما را در ارائه نظرات غیر هیجانی ، منطقی و مستند، یاری میکند.
1- در مورد پی نوشت شماره 2 شما باید عرض کنم: این دلار 1120 تومانی را که ذکر کردید شما در سایت بانک مرکزی میبینید اما آنرا به وارد کننده نمیدهند. ما در دهه 50 میتوانستیم با دلار بانکی واردات کنیم نه در حال حاضر. بنده به صورت عملی با واردات درگیر شده ام و باید بدانید اگر بخواهید برای واردات دلار تهیه کنید به دلیل نیاز به حواله، قیمت دلار حتی از قیمت بازار آزاد هم بالاتر است. پس نمیتوانید این اختلاف قیمت دلار را که وجود ندارد به جای کرایه حمل در نظر بگیرید !!!
2- در مورد پی نوشت اول شما : تکرار میکنم شما تنها سود فروشنده دست اول (وارد کننده) را محاسبه کردید ( فرضا طبق گفته شما سود آمازون را برابر سود وارد کننده حساب کنیم)، همانطور که میدانید تمام فروشندگان، وارد کننده نمیباشند ! باید سود فروشنده دست دوم مانند اکثر مغازه دارن و فروشگاه ها را هم در نظر گرفت. که اگر به قول شما 100 هزار تومان قانونی باشد، باز مبلغ 100 هزار تومان به قیمت اضافه میشود. (البته این مبلغ برای وارد کننده دست اول مانند آ.... و ن.... قابل محاسبه نمیباشد)
3-اضافه شدن هزینه های متفرقه مانند چاپ بروشور جهت معرفی محصولات، مالیات فروشگاه ، حقوق کارمندان و ... دست شما ، بنده و حتی فروشنده نمیباشد. این هزینه ها هم مانند گمرک و هزینه حمل کالا در قیمت نهائی محصول محاسبه میشود. فروشنده ای نمیتواند هزینه مالیات یا گمرک را به دلیل عدم تمایل خریدار به پرداخت آن ، در قیمت نهائی کالای خود لحاظ نکند.!!!
4- آقای savalangh مجددا عرض میکنم، ملاک بازار واردات در بین بازاریان قیمت صرافی ها و سایت مثقال میباشد. دلار بانک مرکزی در پروژه های دولتی، پرداخت 2000 دلار به هر مسافر دارای بلیط و ارائه به صادرکنندگان میباشد. قیمت دلار در تاریخ 89/12/1 برابر با 1090 تومان و امروز 90/2/19 برابر با 1165 تومان میباشد. (در زمان ارسال پست شما 5 تومان دیگر افزایش داشت). حالا شما محاسبه کنید که افزایش قیمت از 1090 تومان به 1165 تومان 1.7 درصد میشود یا 7 درصد ؟؟
واجدين شرايط استفاده از تسهيلات ارزی با نرخ بانکی توليد کنندگان و صادرکنندگان کالاهاي غيرنفتي و خدماتی میباشند و میتوانند از آن جهت خريد مواد اوليه و مصرفي (1ساله) و خريد ماشين آلات توليدي و خدماتي (4ساله) استفاده نمایند. باز هم عرض میکنم ای کاش دوستان به جای اظهارات احساسی، کمی هم چشم خود را بر واقعیات بازکنند . آقای مبین آتلیه دار و یا بنده بیشتر از هر کسی، نیاز به خرید ارزان داریم و منتظر ارائه راهکارهای عملی برای کاهش هزینه های خریدمان، میباشیم.
با تشکر
سهی
ویرایش توسط navidsohi : Monday 9 May 2011 در ساعت 19:45
با درود دوباره
کاربر گرامی همانطور که آقای مسعود مبین فرمودند ، زمانیکه از نزدیک و به صورت عملی با واردات (بازرگانی) درگیر میشوید ، مسائلی برای شما روشن میشود که شما را در ارائه نظرات غیر هیجانی ، منطقی و مستند، یاری میکند.دوست عزیز ، شما از کجا می دانید که من از نزدیک با این مسایل درگیر نیستم ؟ کجای بحث من غیر منطقی و هیجانی بود ؟ بسیار خوبه اگه می خوایم با هم صحبتی داشته باشیم ، روی موضوع تمرکز کنیم و چنین عباراتی رو در مورد همدیگه به کار نبریم . پیشاپیش از بابت رعایت این اصل در صحبت های آتی از شما سپاسگذارم .باز هم عرض میکنم ای کاش دوستان به جای اظهارات احساسی، کمی هم چشم خود را بر واقعیات بازکنند .
شما هر چه قدر که بخواهید ، می توانید از شعبات ارزی بانک ها ، دلار تهیه کنید . دولت وقتی درآمد ارزی از فروش نفت به دست میاره ، مجبوره با اون واردات کنه یا سرمایه گذاری کنه . چون سهم سرمایه گذاری کمه ، لذا بخش اعظم منابع ارزی به واردات سوق داده میشه . البته اگه شما برین بانک و بگین یه میلیون دلار ارز می خوام ، بهتون نمی دن ولی اگه شرکت معتبر و ثبت شده ی بزرگی داشته باشین ، هر چه قدر که بخواین ، بهتون ارز با قیمت دولتی میدن .- در مورد پی نوشت شماره 2 شما باید عرض کنم: این دلار 1120 تومانی را که ذکر کردید شما در سایت بانک مرکزی میبینید اما آنرا به وارد کننده نمیدهند. ما در دهه 50 میتوانستیم با دلار بانکی واردات کنیم نه در حال حاضر. بنده به صورت عملی با واردات درگیر شده ام و باید بدانید اگر بخواهید برای واردات دلار تهیه کنید به دلیل نیاز به حواله، قیمت دلار حتی از قیمت بازار آزاد هم بالاتر است. پس نمیتوانید این اختلاف قیمت دلار را که وجود ندارد به جای کرایه حمل در نظر بگیرید !!!
خیر . ابتدا می خوام عرض کنم که بحث من روی شرکت های نمایندگیه که خودشون وارد می کنند و در ضمن من یک مرحله رو برای فروش کالا در نظر گرفتم ؛ در واقع من هیچ صحبتی از فروشنده ی دست دوم نکردم .2- در مورد پی نوشت اول شما : تکرار میکنم شما تنها سود فروشنده دست اول (وارد کننده) را محاسبه کردید ( فرضا طبق گفته شما سود آمازون را برابر سود وارد کننده حساب کنیم)، همانطور که میدانید تمام فروشندگان، وارد کننده نمیباشند ! باید سود فروشنده دست دوم مانند اکثر مغازه دارن و فروشگاه ها را هم در نظر گرفت. که اگر به قول شما 100 هزار تومان قانونی باشد، باز مبلغ 100 هزار تومان به قیمت اضافه میشود. (البته این مبلغ برای وارد کننده دست اول مانند آ.... و ن.... قابل محاسبه نمیباشد)
بنده سود آمازون رو در دو مرحله رشد دادم و به عنوان سود "فروشنده ی نهایی گارانتی" در نظر گرفتم . یعنی یک بار در مرحله ی گمرک و یک بار در مرحله ی سهم گارانتی ، روی پول کاذب درصد کشیدم که این پول رو در الگوریتم ، ریختم روی سود آمازون و به عنوان سود فروشنده ی دست اول در نظر گرفتم . مطمئن باشید این سود اگه به شکل دقیق محاسبه بشه ، خصوصا در مورد دوربین های گران قیمت ، مبلغ قابل توجهی خواهد .
تکرار می کنم که کشیدن هزینه های تبلیغاتی و هزینه هایی مثل اجاره بها و حتی هزینه هایی برای بی اثر کردن مالیات سالیانه ، جرمه . بحث عدم تمایل خریدار نیست ، بحث قانونه . فروشنده ای اگه وسع مالی نداره و نمیتونه مغازه بخره ، یا اصلا نباید وارد چنین کاسبی ای بشه یا اینکه با ضررش کنار بیاد . هزینه های تبلیغاتی هم به مشتری ربطی نداره . در مورد مالیات هم با قاطعیت می گم که سازمان مالیات به چنین تخلفی پی ببره ، از طریق سازمان اماکن ، مغازه رو پلمپ می کنه .3-اضافه شدن هزینه های متفرقه مانند چاپ بروشور جهت معرفی محصولات، مالیات فروشگاه ، حقوق کارمندان و ... دست شما ، بنده و حتی فروشنده نمیباشد. این هزینه ها هم مانند گمرک و هزینه حمل کالا در قیمت نهائی محصول محاسبه میشود. فروشنده ای نمیتواند هزینه مالیات یا گمرک را به دلیل عدم تمایل خریدار به پرداخت آن ، در قیمت نهائی کالای خود لحاظ نکند.!!!
برای ردّ این صحبت کافیه اشاره کنم که به بسیاری از شرکت های وارد کننده ی میوه سالانه میلیون ها دلار ارز دولتی پرداخت میشه .واجدين شرايط استفاده از تسهيلات ارزی با نرخ بانکی توليد کنندگان و صادرکنندگان کالاهاي غيرنفتي و خدماتی میباشند و میتوانند از آن جهت خريد مواد اوليه و مصرفي (1ساله) و خريد ماشين آلات توليدي و خدماتي (4ساله) استفاده نمایند.
قطعا صحبت من برای شما دوستان کاربردی نخواهد داشت . چرا که صحبت من روی خرید های کلانه نه خرده فروشی .بنده آتلیه دار و یا آقای مبین بیشتر از هر کسی، نیاز به خرید ارزان داریم و منتظر ارائه راهکارهای عملی برای کاهش هزینه های خریدمان، میباشیم.
جناب سهی ، در پایان من یه سوال از شما دارم . آیا شما قیمت های فعلی رو عادلانه می دونید ؟
همان موقع هم نمایندگی کار اشتباهی می کرده و نشانه ضرب المثل : از آب کره گرفتن رو به مرحله اجرایی می رسونده . تکرار و رواج یک امر غلط که کار غلط رو صحیح نمی کنه.
اتفاقا امکان داره به خصوص در مورد خریداری عمده هر نوع محصولی ، در مورد دوربین های نیکون بر اساس فاکتورهای رویت شده رقمی بین 150-300 دلاربرای گارانتی دوربین ها رو وارد کننده پرداخت نمی کنه. (موارد دیگر بماند.....)
در مورد هزینه بالاتر خریدهای تکی که شما تجربه داشتید درسته ، اما بسط دادن تجربه این نحوه خرید که شخصی بوده به خریدهایی که تجاری و عمده محسوب می شوند کار اشتباهیست. حتی خرید عمده ای که یک شرکت شخصی تولیدی کوچک با یک شرکت خارجی دیگر انجام می دهد با خرید گروه واردکنندگان تجهیزات عکاسی و ..... از کمپانی های بزرگ متفاوت است ...
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست