دوست عزیزم جناب سعادت من با اکثر صحبت های شما موافقم اما نه همه آنها
کاری هم به بحث کلی که در گرفته ندارم
شما فرمودید:
روز اولی که من آمدم توی همین فروم درخواست دادم برای اینکه بهم پیشنهاد دوربین بدن بچه ها یه مسئله ای ذهن من رو مشغول کرده بود اون هم این بود که چرا مگاپیکسل کنون بهتر از نیکون هست و اصلا آیا نیکون به سمت مگاپیکسل بالاتر خواهد رفت یا نه؟همین تاپیک پر شده از شایعات نیکون که امروز جانشین d700 میاد ,فردا میاد و حتما تقصیر من هست که به نیکون اعتماد کردم و لنزهاشو خریدم و الان باید تاوانشو پس بدم ,آیا این هست منطق شما؟
دوستان زیادی که من باهاشون صحبت کردم از این صحبت کردند که نه نیکون به بحث مگاپیکسل وارد نمیشه که من نتونستم این رو قبول کنم
وقتی همین مسئله رو در فروم های خارجی مطرح پاسخ اون دوستان این بود: دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره (وارد خواهد شد اما زمانش معلوم نیست)
و من به این گفته شما نقد دارم که زمانی که نیکون سال 2008 میاد دوربین D700 را معرفی می کنه چرا انتظار دارید 1 سال یا 2 سال بعد جانشینش بیاد و اصلا چرا نیکون باید در این قسمت بازار وارد جنگ مگاپیکسل با 5DmkIII یا به گفته بعضی 6D بشود؟؟؟ (با احترام به تمام نیکونی ها معتقدم با این کار نیکون اشتباه بزرگی کرده است)
چرا که معتقدم نیکون هیچگاه نخواهد توانست در این قسمت برنده رقابت با کنون باشد و بهتر است بر سر همان مسائلی که دوستان نیکونی بیشتر اهمیت می دهند زوم کند
چگونه آپدیتی باشد خدا می داند.نیکون باید خودش را آپدیت بکند و مطمعنا اینکار ا خواهد کرد ,در غیر اینصورت قافیه را می بازد و مطعن هستم نیکون کمبودهایش را بهتر از من و و دیگران میداند و میفهمد
و اما من معتقدم اگر نیکون بخواهد به بازار و پیشرفت عکاسی کمک کند 100 درصد باید خودش سنسور بسازد وگرنه بازاری که ما خوشنود به 3 قطبی شدنش بودیم باز هم 2 قطبی خواد ماند با یک تفاوت که اینبار سونی و کنون دو قطب خواهند بودفکر میکنم این گفته ی شما فقط در حد صحبته و الا در عمل نیکون رو بابت اینکه خودش سنسور همه ی دوربینهاش رو نمیسازه سرزنش میکنید
فکر نکنم منظور کسی این بود که سود آور نبوده بلکه منظور این بود که این دوربین با این قیمت واقعا عالی است و من هم این را تایید می کنم واقعا فوق العاده است5dm2 با وجود قیمت مناسب در قبال امکانات و کیفیت عالی،باز هم برای کانن سودآور بوده و الا شک نکنید که تولیدش رو متوقف میکرد یا قیمتش رو افزایش میداد
آقای قدیری شما دیگر این حرف را نزنیدمدتها پژو 405 های ایران خودرو آتش گرفت و عده ای سوختند, کسی نگفت چه کسی باید جوابگوی این قضایا باشد, حالا نیکون بدبخت باید جوابگوی چه کسی باشد؟
شما شرکت هایی که در بازار جهانی با یک اشتباه به جهنم سقوط می کنند را با ایرانخودرو مقایسه می کنید که اگر 2000 سال هم ماشین هایش منفجر شوند کسی آخ نمی گوید؟؟؟؟؟؟؟؟
ما یک بار وارد این بحث شده ایم بگذار تا ته برویم
اولا من معتقدم در دوستان نیکونی متعصب بشتر از دوستان کنونی پیدا می شود نمونه ها بسیار است که چون ممکن است دوستان وارد بحثی دورتر شوند مطرح نمی کنم
و معتقدم جناب سعادت تعصب زیادی به خرج نمی دادند که این همه به ایشان گفته شد
تعصب یعنی کورکورانه نظر دادن و تصمیم گرفتن
اما یک بحث دیگر:
همانطور که دوستان اطلاع دارند دوربین اولیه من 550D بود و خوب بعد از اینکه از ایران خارج شدم بعد از مدتی بنابر نیاز به فول فریم تصمیم فروش دوربین را گرفتم و با تنی چند از دوستانی (9 نفر) که در کلاسهای عکاسی آشنا شده بودم برای مقایسه های فول فریم کنون و نیکون وارد گود شدیم.
در مقایسه هایی که ما داشتیم هر یک از دوستان نتایج خود را گرفتند: گروهی از نیکونی ها معتقد بودند لنزهایی که در نیکون است در کنون نیست
گروهی دیگر از نیکونی ها نویز، بدنه بهتر و ثبت جزئیات را عامل برتری نیکون می دانستند و ....
اما دلایلی که من کنون را برگزیدم:
لنزهای پرایم فوق العاده کنون در قیاس با نیکون (پنتاکسی ها لطفا وارد این بحث نشوند)
ثبت جزییات بالاتر کنون
کیفیت بالاتر در مقابل قیمت
فیلمبرداری فوق العاده
بدنه بهتر
وضعیت بهتر لنزهای کنون
در کل معتقدم در این رنج کاربری (فول فریم های ارزان قیمت) چاپ در ابعاد بزرگ اهمین بسیاری دارد و از آنجایی که مجبور به کراپ بسیاری از عکسها می شدم دیگر 12 مگاپیکسل واقعا کم بود
لازم به ذکر است که چندی بعد یکی از همین دوستان نیکونی هم کلا D700 خود را فروخت و حالا دارد از 5DmkII استفاده می کند (البته خیلی هایی که من نمی شناسم عکس این کار را انجام داده اند)
در کل معتقدم نیکون در فول فریم هیچگاه کنون را شکست نداده و نخواهد داد حتی D3s که بسیاری شاهکار نیکون می دانند آن را نتوانسته در عکاسان حرفه ای به سری 1Ds کنون نزدیک شود (یک بار این دو را در دست بگیرید متوجه منظورم می شوید)
اما در مورد 60D و D7000 که بحثش این روزها داغ است: من می گویم برای کاربرانی که این بین گیر کرده اند کنون بهتر است من با D7000 نیکون 1ماه کار کرده ام دوربین بسیار خوبی است حتی از بسیاری جهات آنرا جانشین D300 می دانم اما برای کاربری که این بین گیر کرده می گویم از لحاظ نویز، جزئیات چیزی از نیکون کم ندارد و از لحاظ فکوس با وجود بحث های بسیار لنز و .... می گویم 60D بهتر است
با 60D به راحتی پرنده گرافی کرده ام (البته لنز را فراموش نکنید)
فیلمبرداری اش عالی است و فیلم هایی که من با 60D و 5DmkII گرفته ام را به هیچ وجه با نیکون نتوانسته ام بگیرم
و حالا که خودم را می بینم حس میکنم یک کنونی واقعی شده ام که بدون تعصب حرف می زند.