دوستان و اساتید برای 7d تاکنون از 28-135 استفاده کرده ام , الان قصد ارتقا به 70-200 ورژن 2 دارم ؛ سوالم اینست که برای عکاسی طبیعت و البته indoor و معمول خانوادگی ؛ تغییر کیفیت خروجی محسوس هست یا خیر؟ ممنون از توجهتون.
دوستان و اساتید برای 7d تاکنون از 28-135 استفاده کرده ام , الان قصد ارتقا به 70-200 ورژن 2 دارم ؛ سوالم اینست که برای عکاسی طبیعت و البته indoor و معمول خانوادگی ؛ تغییر کیفیت خروجی محسوس هست یا خیر؟ ممنون از توجهتون.
سلام
لنز 18-200 خوبه یا نه برا خرید ؟؟؟با دلیل
درودسلام
لنز 18-200 خوبه یا نه برا خرید ؟؟؟با دلیل
این لنز لنز بسیار شارپ و با کیفیتیه!
حتی در صورت استفاده از TC در فوکال 400 به کیفیت تصویر لنز 400-100 نزدیکه!
اما یک نکته بسیار آزار دهنده داره و اون هم وزنشه!
وزن این لنز زیاده و به همین دلیل در بلند مدت واقعا باعث خستگی می شه!
به گونه ای که حتی وزن بدنه تا حدود زیادی به چشمتون هم نمی یاد!
اگر با مشکل وزن کنار بیایید این لنز ارزش تهیه داره!
از نظر سیستم فوکوس و IS و کیفیت ساخت هم در رده بسیار خوبی قرار داره
ارادتمند
سلام و عرض ادب
من قصد خریدن 700d رو دارم که با دو لنز 18-55 و 18-135 با اختلاف قیمت حدود 600 تومن در بازار هست. واسه کاربرد های عمومی و عکس گرفتن خانوادگی و سفر و پیک نیک و این جور عکس ها کدوم لنز مناسبتره؟ منظورم اینه که لنز 18-55 کارمو را می ندازه؟
درود
اگر بصورت ترکیبی می خواهید از دوربین استفاده کنید، هدفتون همراه داشتن یک دوربین مثل دوربین های کامپکته که به راحتی بتوانید از زوم استفاده کنید، که البته بنظر شخصی بنده سفر و پیک نیک شامل این دسته می شود و نیازمند لنز Walk Around هست! لذا پشنهاد بنده 135-18 سری STM هست. بخصوص که به احتمال بسیار زیاد حداقل تا یکی دو سال آینده برنامه جدی برای عکاسی ندارید. بنابراین یکبار این لنز را تهیه کنید و خودتان را راحت کنید.
لنز 55-18 دارای بازه زوم کمی هست و این مسئله شاید پس از خرید و در مقایسه با این دوربین های کامپکت زوم موجود در بازار باعث شود احساس کنید قدرت زوم شما کمه!
ولی در نهایت می توانید به یکی از فروشگاه ها مراجعه کنید و از نزدیک دولنز را از نظر زوم مقایسه کنید و بعد تصمیم نهایی را بگیرید.
ارادتمند
فکر 18-55 را از سر بیرون کنید که اصلأ رنج جالبی نداره و بزودی پشیمان خواهید شد! من خودم 18-135 رو دوربین دارم. واقعأ رنج خوبیه. هم کار منظره میتونی انجام بدی هم عکس های خانوادگی و حتی تا حدودی عکاسی از پرندگان و حیوانات در باغ وحش و ... بخصوص ورژن stm که خیلی هم با کیفیته.
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سلام
اگر از نظر بودجه محدود هستید 18-55 کار شما را به خوبی راه خواهد انداخت مخصوصا نسخه stm این لنز.
با این وجود ممکن است بعد از 1-2 سال عکاسی قصد خرید لنزی تله همچون 55-250 را بکنید. در این صورت اگر stm 18-135 می خریدید ممکن است از خرید لنز تله منصرف شوید و نیازی نسبت به آن حس نکنید چون این لنز رنج تله را تا حدودی پوشش می دهد.
به طور کلی منطقی تر این هست 18-135 stm بخرید چون کیفیت خروجی کمی بهتری هم دارد. البته به اندازه 3 برابر قیمت بیشتر بهتر نیست!
18-55 لنز سبک و ارزانی است. مزیت جالبش این هست که به دلیل ارزان بودن و فراوانی اش، آدم نگرانی زیادی بابت ضربه خوردن، شکسته شدن، ورود گرد و غبار و.... آنرا ندارد.
بنابراین هر دو لنز به شما توصیه می گردد؛ با توجه به بودجه و نگرانی هایتان تصمیم بگیرید.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
دوستان من 70d دارم و لنز 18-135 stm
احساس میکنم که عکسها به انداز 20 مگا پیکسل دوربین شارپ نیستند. حالا اینکه ممکنه من هم مهارت کافی در عکاسی نداشته باشم هم غیر قابل انکار هست و باید بیتشر مسلط بشم روی عکاسی
ولی اگر بخوام یه لنز نرمال داشته باشم که تصاویر شارپ تری بهم بده به نظرتون گزینه زیر میتونه انتظارات منو برآورده کنه ؟ لنز 50 میلی متری رو انتخاب کردم که معمولا توصیه میکنن هر عکاسی یدونه ازش داشته باشه
با توجه به قیمتش که 360 تومنه میتونه خروجی خوبی بده بهتر از 18-135 stm ??
Canon EF 50mm f/1.8 IILens-Canon-EF-50mm-f1889e134.jpg
یا اینکه باید دنبال همچین لنزی باشم با قیمت معقول تر ؟
Canon EF 50mm f/1.4 Normal
Lens-Canon-EF-50mm-f14-Normalb58b71.jpg
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام