گویا دوستان اطلاعی از باز شدن تایپیک ندارند بنده منتظر پاسخ شما هستم
گویا دوستان اطلاعی از باز شدن تایپیک ندارند بنده منتظر پاسخ شما هستم
دوستان 105-24 رو پیشنهاد دادن که از هر جهت برای شما مناسب هست.بعدها هم اگر قصد مهاجرت به سمت فول فریم رو داشتید ایت لنز برای شما لنز ماندگاری هست.
70-200 بر روی بدنه کراپدار داخل اتلیه واقعا ایجاد مشکل خواهد کرد.مگر اینکه طوا آتلیه شما دست کم 10 متر باشه که در اینصورت هم باز برای گرفتن یکسری از شاتهای خاص دچار مشکل خواهید شد.
اگر من جای شما بودم همین 105-24 رو میخریدم بعدها برای تله بلندتر یکی از 200-70 ها رو خریداری میکردم.
در مورد این لنز ها هم فکر نمیکنم بعد از خوندن این تاپیک 74 صفحه ای سوالی براتون باقی بمونه.همینطور مطالعه تاپیکهای لنزهایی که بهتون پیشنهاد میشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با درود ؛
مدتيست كه با 550D و لنز 55-18 عكاسي رو شروع نموده ام .
هفته پيش مسافرتي به يكي از جزاير جنوبي كشور داشتم . آنجا به علت اختلاف دماي زياد بين محيط هتل و بيرون و همچنين رطوبت بالاي محيط بيرون ، به محض وارد شدن به محيط باز ، لنز بخار شديد مي گرفت به طوري كه امكان عكاسي نبود . (منظورم عدسي داخل لنز هست كه غير قابل دسترس هست)
به نظر شما اين مساله به علت عدم عايق بندي مناسب لنز 55-18 هست يا براي هر لنز ديگري هم اين مساله اتفاق مي افتد؟؟؟
با سپاس
علیرضا هاشمی
با سلام
نه این مشکل مربوط به عایق بندی لنز نیست بلکه بعلت تفاوت دمای محیط بوده است شما میتونستید دوربینتون رو در یک کیسه کوچک نایلونی قرار بدید و اونو جابجا کنید البته بعد از چند دقیقه و یکسان شدن دمای دوربین و محیط خارج دوربین رو از نایلون خارج کنید.ما جنوبی ها همیشه همین مشکلات رو داریم
پ.ن :البته سوال شما در تاپیک نامناسب پرسیده شده به نظرم بهتر بود در تاپیک سوالات عمومی عکاسی پرسیده میشد بهتر بود
سلام
این مورد که فرمودید ربط زیادی به عایق بندی و سیلینگ لنز ندارد . همانطور که خود نیز اشاره داشتید اختلاف دمای 2 محیط باعث بخار میشود و میتوان با هماهنگ کردن تدریجی دمای تجهیزات با محیط از این بخار گرفتگی و مشکلات احتمالی جلو گیری کرد .
سعی کنید در این شرایط از کیف دوربین استفاده کنید و بلافاصله دوربین را از کیف خارج نکنید . کمی صبر کنید تا دمای کیف با دمای بیرون هماهنگ شود ...
ممنون
پ.ن
با جناب iceman خط رو خط شدیم. iceman جان لطفا اسمتان را در امضا قرار دهید .. لازم میشود
ویرایش توسط M. Beyrami : Saturday 30 July 2011 در ساعت 14:09
مسعود بیرامی
Jhowan photography
دورد
دوستان برای عکاسی خانگی در یک اتاق 4*5 متر از جه لنزی باید استفاده کرد ؟
بعد به دنبال لنزی هستم که f خیلی بایین باشه . دوربین canon 7D هست
لطفآ راهنمایی کنید
سپاس
میزان بودجه را بفرمایید
از 50 1.8 تا 70-200 F2.8 را میتوان پیشنهاد داد! یعنی از بازۀ 140 هزار تا 3 میلیون تومان.
.
با فرض بر اینکه نیاز شما عکاسی معمول + پرتره باشد، پیشنهاد بنده 15-85 + 85 1.8 است.
.