این عکس با 90 تامرون گرفته شده و البته ویرایش و شارپسازی مجدد هم روی آن انجام شده اما میشود در مورد کیفیت به نتایجی رسید
http://macrograph.persiangig.com/ima...t/DSC_9900.jpg
و این عکس هم بوکه 90 تامرون را نشان میدهد ( 105 سیگما لنز بهتری نسبت به 90 تامرون است )
ممنون جناب شهبازی البته من منظورم در مقایسه با سری غیر L کنون بود اینکه میفرمایید در حد سری L هست خیلی عالیه .من میخواستم 85 f 1.8 بگیرم ، با این تفاسیر این لنز خیلی با ارزش تره با توجه به قابلیت ماکرو . و فکر کنم تفاوت آنچنانی هم در پرسپکتیو با 85 نباید داشته باشه درسته؟
با سلام خدمت دوستان
من برنامه بلند مدت برای خرید 70-200 نیکون دارم.اگر شد F2.8 VII اگر هم بوجه تکمیل نشد F4
تا همین هفته پیش میخواستم قبل از تهیه 70-200 تو همین یکی دو ماهه یه 50 یا 85 f1.8 بگیرم (برای پرتره وکلوز آپ) بعد از اینکه اینارو کاملا زیرو رو کردم به 60 f2.8 macro بر خوردم نمیدونم چرا هیشکی این لنز بیچاره رو تحویل نگرفته درست حسابی!؟
خلاصه چون رنجش اینجوری هست که بشه به عنوان walk around فیکس استفاده بشه (یعنی با این راحتم ولی با 105 نه) و ماکرو هم که داره و مینیموم f اش هم شارپه، تصمیم بر خرید گرفتم.
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید... سپاسگذارم
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
سلام.
اتفاقا من هم جديدا اين لنز رو گرفتم و از كيفيتش بسيار راضي هستم.
براي پرتره هم بسيار شارپ هست كه باعث شگفتي من شد.
تنها عيبش اينه كه براي ماكرو بايد به سوژه بسيار نزديك شد.
من ٧٠-٣٠٠ سيگما رو هم دارم كه ماكرو ١:٢ مى ده ولي از فاصله بيشتر كه اون رو گذاشتم مخصوص جانداراني كه فرار مى كنند و اين رو براي حشرات و گلها.
من قكر كنم اين لنز مورد نظر شما جهت عكاسي معمولي بيرون و طبيعت هم خوب جواب بده و خودم هم تصميم دارم به عنوان لنز walk around روش حساب كنم
سلام
با لنز ماکرو 60 م م برای ثبت عکس با بزرگنمائی 1:1 باید خیلی به سوژه نزدیک شوید که کار عکاسی ماکرو در طبیعت را دشوار می کند. در این حالت فاصله سر لنز تا سوژه تنها 73 میلیمتر خواهد بود که هم باعث می شود نور کمتری به سوژه برسد و هم تا این حد نزدیک شدن به سوژه زنده همیشه آسان و میسر نیست. (اگر بخواهید از هود یا رینگ فلاش استفاده کنید که دیگر تقریباً هیچ فاصله ای باقی نمی ماند) ضمناً لنزهای با فاصله کانونی بیشتر بوکه یک دست تر و تمیزتری تولید می کنند.
ارادت