دوستان میتونید در این لینک تست 70-24 سیگما و کانن رو ببینید.
http://www.pbase.com/fstopjojo/2470exl
من هم یک تکه از متن نتیجه گیری در یکی از تستها رو اینجا قرار میدم.
دوستان میتونید در این لینک تست 70-24 سیگما و کانن رو ببینید.
http://www.pbase.com/fstopjojo/2470exl
من هم یک تکه از متن نتیجه گیری در یکی از تستها رو اینجا قرار میدم.
مسعود قدیری
40x ....نبود.....10-400
با سلام
امروز لنز سيگما 10-20 به دستم رسيد . واي كه نميشه گفت كه چقدر لنز محشريه هم از لحاظ كيفيت و هم وايد بودن ( همين طور كه ايستادي ميشه از يه قالي 3 متري زير پا عكس گرفت)
خب اول از همه از آقاي قديري تشكر كنم واسه تستاي جالبي كه فرستادن و بايد بگم عجب لنزه با ارزشيه اين 10-20
انشا... منم كه بيشتر با اين لنز كار كردم نتيجه تستهامو ميزارم..........
.................................................. ..................
مقايسه 18-50 سيگما رو با 17-40 كنون جالب بود و واقعا اگه بهتر از كنون نباشه (از لحاظ شارپه بهتره) ديگه بدتر نيست ، البته در مورد مشكل CA اين لنز سيگما ميشه گفت حق با آقاي قديري هست و در خيلي از ريويو ها به اين نتيجه رسيدم .
حالا يه كراپ از 20 مم اين لنز (18-50 سيگما ) با لنر فيكس Sigma 20mm F1.8 ميزارم ا ببينيد كه علت خريد اين لنزم چي بوده و حاضر شدم كه اين فاصله پر مصرف 20-28 مم رو با اين لنز پر كنم.(32-44 با توجه به crop1.6)
20 mm.jpg
قابل توجه دوستان من تا امروز 68% عكسهامو با لنز 20 F1.8 گرفتم. 25% رو با 28-135 و 7% رو با 135- 400
خب ميبينيد كه چقدر اين لنز واسه من ( با توجه به فيكس بودن فاصله كانوني ) پر مصرف بوده.
.................................................. .........
.................................................. .........
از ديروز تا الان 150 نفر به مشاهدات "لنزهاي با ارزش " اضافه شده ولي بجز آقاي قديري و آقاي شهبازي كسي در اين بحث شركت نكرده.
به نظر من مهمترين بخش دوربين لنزش هست و مشكل ترين انتخاب "لنز " هست. و هر چقدر بشه دوستان بيشتر در موردش صحبت كنيم ، هم به اطلاعات خودمون اضافه ميشه هم يه كمكي ميتونه باشه واسه كسي كه تازه ميخواد دوربين يا يه لنز جديد بگيره.
.................................................. .......
ویرایش توسط ARASH II : Thursday 9 March 2006 در ساعت 23:04
آرش زمانی5DII A7RII ✗
با سلام و عرض تبریک.امروز لنز سيگما 10-20 به دستم رسيد .
مبارکت باشه و امیدوارم به پای هم دیگه پیر بشید!!
اما در مورد لنز 20 م م سیگما:
در مورد شارپ تصاویر 50-18 سیگما شکی نیست حق با شماست.(کاری به Ca نداریم) .
امرور من هم به دنبال تستهای همین لنز بودم که حتی با 35-16 کانن هم مقایسه شده بود که انصافا من گه در شارپی تصاویر فرقی ندیدم و حتی اگر در عکسها اغراق نکرده باشن بهتر هم بود.
حالا معلوم شد که چرا آرش اینقدر به این لنز 20 م م اتیقه مینازه ! واقعا حق داری آرش جان.
50-18 که دارای تصاویر بسیار شارپی است .پس با مقایسه این دو عکس میشه به علاقه آرش در مورد این لنز پی برد.
اما من مشتاقانه منتظر تست های تو با این لنز و لنز 20-10 هستم که فکر میکنم از این به بعد لنز ثابت روی دوربین تو همین لنز 20-10 باشه .!!!!
راستی بافیلتر ؟؟؟
امیدوارم خیرشو ببینی........................................ .................................................. .......ی ی
مسعود قدیری
دوستان دل ما رو آب كرديد با اين لنز خريدن پشت سرهم خودتون! اما جدا خوشحالم كه سيگما كاري كرده كه همه ما ميتونيم لنزهاي با ارزشي داشته باشيم، و الا كانون و آفومار و نيكو نگرش به ما امكان داشتن اين لنز ها رو نميدادن.
براي مثال، لنز 200 دلاري (و البته بسيار با ارزش) f/3.5-4.5 105-28 كانون 350 هزار تومانه و لنز 500 دلاري f/2.8 50-18 سيگما فقط يه كم گرونتره!
آره يادم رفت بگم .راستی بافیلتر ؟؟؟
حقيقتش UV سيگما رو سفارش نداده بودم (واسه قيمت 26000 تومني) گفتم اينجا يه چيزي واسش پيدا ميكنم.
خود فروشگاه كامران(كه لنز رو برام آورده بود)چيز بدرد بخوري نداش . رفتم يه چنتا مغازه رو گشتم تا يكيشون يه فيلترKenko.. C2 ( روشن ترين آبي) داشت . ديدم بهتر از UV ميتونه باشه ،(12000 خريدمش) آخه UV با دهنه 77 دارم (ماله لنز تله 135-400 ). حالا واسه عكس گرفتن منظره از فيلتر C2 استفاده ميكنم و هر وقت نخواستم با UV لنز تله عوضش ميكنم.
البته چون يه مقدار لنزاي سيگما عكساشون گرمه ، فيلتر C2 خيلي مشكلي نداره اگه هميشه روش باشه........
آرش زمانی5DII A7RII ✗
بالاخره لنز 10-20 ميليمتر رو هم خريديد - آخرش چند در اومد؟ فکر مي کنم 450 -60 تومن باشه اول که اورده بودن ارزونتر بود همين لنز 18-50 سيگما رو هم تو نمايشگاه دوربينهاي ديجيتال پارسال مي دادن 360 تومان البته 6 درصد تخفيف براي نمايشگاه داشت- گويا اين 10-20 سيگما رو 2 تا از دوستان هم خريدن -لطفا از تجربياتتون بنويسيد شايد من هم خريدم فوکوسش چطوره-کمترين فاصله فوکوسش چند سانته-انشا الله دوستاني که خريدن نمونه عکس ازش بزارن ببينيم
فکر میکنم آرش به قیمت 490 خریده باشه . اما من که اینجا خریدم 470 و یه فیلتر UV سیگما (مالتی کوتینگ) هم گرفتم.البته اول نگرفته بودم .اما چندتا از عکسها رو به صورتی انداختم که نورهای مزاحم روش تاثیر بگذاره.نوشته اصلی توسط siavash
منظور از نورهای مزاحم انعکاس و شکست نور ها در اثر دام بودن شدید عدسی ها در لنز های واید است (عکس زیر)
البته هود این لنز ها به خاطر دامنه وایدی زیاد خیلی بلند نیست ولی تاثیر خوبی داره .اما از وقتی که از UV استفلده کردم این مشکل رو یا ندیدم و یا خیلی کمتر شده . الیته قبلا هم خیلی زیاد نبود و با دقت به قسمتهای مختلف قابل رویت بود.!!!
سیاوش جان در چند پست قبل من در مورد سرعت ودقت فکوس و.......توضیح دادم یه سری بزنی پیداش میکنی.
البته باید منتظر تستهای آرش با این و لنز 20 م م باشیم.
اما در مورد نمونه عکس متاسفانه آپ لود عکس با حجم بالا امکان پذیر نیست. اما من در پست شماره 140 یک تست بین این لنز و لنز 70-24 سیگما گذاشتم اگر ببینی بد نیست.
مسعود قدیری
با سلام
امروز صبح جمعه سر حوصله از 10-20 در 20 مم و لنز 20مم فيكسم تست گرفتم.
واقعا لنز عجيبي هست اين 10-20 .....خودتون ببينيد(90 درجه اول بچرخونيدش آخه پرتره قابل آپلود نبود)
test.jpg
test 1.jpg
test2.jpg
ميشه گفت از باز ترين دهنه (f5.6) كيفيت عالي داره و از همه مهمتر كيفيتش در گوشهاي عكس هست كه ميشه گفت از 20 مم فيكس هم بهتره ....
انشا.... تستهاي 10 مم هم ميزارم..................
...............................................
نه منم 470 خريدم ، جالبه سيگل به شما ميگه 490 ولي به دست ما توي شيراز 470 ميرسونه (البته فروشگاه كامران از دوستان من هست و اين لنز رو به قيمت خريدش از سيگل به من داد)فکر میکنم آرش به قیمت 490 خریده باشه .
منظورشون پست شماره 120 هست......اما من در پست شماره 140 یک تست بین این لنز و لنز 70-24 سیگما گذاشتم اگر ببینی بد نیست.
حدود 12 سانت هست ولي توي فاصله كانوني 10 مم آنقدر وايد هست كه در فاصله خيلي نزديك فقط مركز عكس در فوكوس قرار ميگيرد...-کمترين فاصله فوکوسش چند سانته
آرش زمانی5DII A7RII ✗
شرمنده ام ببخشید.منظورشون پست شماره 120 هست......
مسعود قدیری
آقا آرش می شه بفرمائید آیا تامرون هم تو شیراز نمایندگی داره یا نه ؟ آخه تو شیراز جایی به نام نمایندگی تامرون یا نیکون و یا سیگما وجود نداره .
و می خواستم بدونم شما Eos 350 خودتونو از لابراتوار بهنام خریدید یا جای دیگه . می خوام بدونم قیمتاش قابل قبوله ؟
Mohammad varzideh
Minolta XD7
Minolta 20 mm /2.8
minolta 35-70/3.5
minolta 50mm/1.7
sigma 100-200/4.5