بالاخره امروز 70-17 رو هم خریدم.
واقعا عالیه.شارپ فوقعلاده/فکوس سریعتر و دقیقتر از 70-24/کم صدا/سبک و کم حجم بر عکس 70-24..
با تغییر فکوس هم طول لنز تغییر نمیکنه.ماکروی فوقعلاده ای داره 1به 2.3...
اول از همه باید بگم چه عجب بالاخره بعد از این همه وقت ما امین رو درسایت دیدیم. امین جان شما درست میگید که کراپ این لنز ها کوچک است.اما این لنز و 20-10 کراپ1.3 رو هم ساپورت میکنه.اما من حاضرم تا مدتی که بادوربینم عکس میندازم عکسهای خوبی داشته باشم تا اینکه فکر آینده باشم.
شما 20-10 رو پیشنهاد نمیدهید چون کراپ APS-C هست اما اگر با این لنز عکس بیندازید دیگه 40-17/24-12/22-10 رو قبول ندارید.
24-12 فول فریم است اما هرگز و هرگز به گرت پای این لنز نمیرسه.در 10م م اعوجاج کمتری نسبت به 22-10 داره.
در همین رنج هیچ سیاهی در گوشه ها نمیبینید ولی در 22-10 به وضوح دیده میشه.در 10م م اعوجاج بسیار کمتری نسبت به 40-17 در 17 م م داره که این خیلی مهم است.وقتی با این لنز عکس میندازم احساس میکنم دیگه هیچ کمبودی در کیفیت وجود نداره و نیازی هم به بیش از این رزولوشن ندارم.اما در مورد فول فریم هم باید بگم که هنوز مشکلات زیادی در این دوربینها در مورد CA , Vignetting وجود داره.
اما در سایت dpreview به مقایسه 30 دی و 5 دی در نویز نگاه کنید.هیچ تفاوتی بین این دو دوربین نیست .حال که سنسور 30دی و 20 دی با هم یکی هستند . کیفیت این سنسورها هم با 350 دی فرق نمیکنه پس چه انگیزه ای برای تعویض دوربین من میتونه وجود داشته باشه.
اما من اگر چند سال دیگه هم بخوام دوربینم رو عوض کنم باز هم حاضرم این لنزها رو در کمد نگه دارم تا اینکه در این مدت بایک لنز فول فریم بیکیفیت عکس بیندازم.
من عکاسی رو میشناسم که در کیف دوربینش 28 لنز وجود داره . هم سیگما و هم کانن.یک دوربین 5 دی و یک 350دی داره.اما 90 درصد عکس هایش رو با 350دی میگیره.
اما یک مورد دیگه. من اگر در مثلا 2 سال دیگه بخوام یک فول فریم بگیرم به نظر شما چند باید این 350 رو بفروشم.
فکر کنم زیر 400 هزار تومان.پس نگه میدارمش و یک دوربین دیگه هم میخرم.
اما بگذریم.
تستهای 70-17 رو هم به زودی در سایت قرار میدم.