صفحه 18 از 42 نخستنخست ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 171 تا 180 , از مجموع 414
Like Tree579تشکر

موضوع: بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

پیش فرض پاسخ: بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم

نقل قول نوشته اصلی توسط vooroojak80 نمایش پست ها
    مي خوام به عنوان اولين خريد لنزم يه خريد خوب رو رقم بزنم كه جاي لنز كيت 18-55 كيت استفاده كنم.
    لنز فاخر 100-400 كه مورد نظر آقاي قبادي بوده در اين تاپيك -كه بنده براي خريد دوربين هم از نظراتشون بسيار استفاده كردم- فعلا در بازار نيست
    شما اگر لنزی جایگزین 18-55 می‌خواهی چرا در پی 100-400 هستید؟؟؟

اگر یک لنز با رنج خوب به عنوان لنز همراه می‌خواهید Canon 18-200 IS را بررسی کنید (قیمتی حدود 700 دارد)

منتها اگر دنبال لنز تله هستید موارد زیر پیشنهاد می‌شود:

اگر برایتان کیفیت ساخت و خروجی خوب لنز مطرح است Canon 200-70 F4

اگر رنج بالاتر و لرزه‌گیر برایتان مهم است Canon 300-70 IS

اگر سبک بودن، قیمت نسبتاً پایین‌تر و لرزه‌گیر برایتان مهم است Canon 55-250 IS

همۀ لنزهای گقته شده لنزهایی هستند برای عكاسي معمولي در سطح شهر که خودتان فرمودید

اگر برای مصارف دیگر مثل پرنده‌گرافی و ... می‌خواهید و کلاً نیاز به تلۀ بلندتر دارید مقداری به بودجه خود بیافزایید و در پی لنزهایی مثل 400-120 و 500-150 سیگما باشد. و کلاً این‌ها دید شخصی است!

موفق باشید
    ویرایش توسط Vahid : Saturday 6 June 2009 در ساعت 18:17
    yaghoobi، vooroojak80 و Dishez تشکر می‌کنند.
    .

كاربر جديد vooroojak80 آواتار ها
    تشکر کرده
    24

ممنون آقا وحيد.
    بنده اشتباها نوشته بودم "به جاي" لنز كيت، كه البته منظورم "در كنار" بود. مسلما نمي شه از لنز تله به جاي رنج پايين تر استفاده كرد.
    توضيحاتدر مورد خصوصيات لنزها بسيار جامع هست. اما من در اصل اين مشكل فلسفي (!) رو با خودم دارم كه اصولا برم سمت لنزي كه رنج بيشتري رو بتونه كاور كنه و در اصل كمترين نياز رو به تعويض لنز ( با توجه به اينكه پرتره ها و سوژه هاي اجتماعي برام جالب تره و حداقل فعلا در پي عكاسي نجومي يا صرفا از پرندگان و طبيعت نيستم) داشته باشم، يا اينكه مثلا يه حداقل زومي در نظر بگيرم كه بتونم ناخنكي هم به عكاسي مثلا از پرندگان بزنم؟

دوستان بسيار درست گفتن كه بايد نياز رو شناخت و بعد لنز گرفت. اما تو اولين مرحله منطقي تر اينه كه به قول شما يه 18-200 بگيرم و جايگزين كنم؟ يا تله بلند بگيرم برم سر حوزه هايي كه هنوز واردشون نشده بودم؟ اصلا اين براي من سواله لنزي كه معمولا روي بادي شما دوستان مجرب سواره چيه؟
    محمد كمالي
    Lovely 500D Canon, 18-55 Kit. Seeking for new Lens

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

ممنون آقا وحيد.
    بنده اشتباها نوشته بودم "به جاي" لنز كيت، كه البته منظورم "در كنار" بود. مسلما نمي شه از لنز تله به جاي رنج پايين تر استفاده كرد.
    توضيحاتدر مورد خصوصيات لنزها بسيار جامع هست. اما من در اصل اين مشكل فلسفي (!) رو با خودم دارم كه اصولا برم سمت لنزي كه رنج بيشتري رو بتونه كاور كنه و در اصل كمترين نياز رو به تعويض لنز ( با توجه به اينكه پرتره ها و سوژه هاي اجتماعي برام جالب تره و حداقل فعلا در پي عكاسي نجومي يا صرفا از پرندگان و طبيعت نيستم) داشته باشم، يا اينكه مثلا يه حداقل زومي در نظر بگيرم كه بتونم ناخنكي هم به عكاسي مثلا از پرندگان بزنم؟

دوستان بسيار درست گفتن كه بايد نياز رو شناخت و بعد لنز گرفت. اما تو اولين مرحله منطقي تر اينه كه به قول شما يه 18-200 بگيرم و جايگزين كنم؟ يا تله بلند بگيرم برم سر حوزه هايي كه هنوز واردشون نشده بودم؟ اصلا اين براي من سواله لنزي كه معمولا روي بادي شما دوستان مجرب سواره چيه؟
    سلام
    مجرب‌ که نیستم :biggrin:

ببین برادر من شما باید اول تکلیف خودت را مشخص کنی!

گمان کنم لنز 18-55 شما ورژن IS دار هست که با توجه به قیمت کارایی خوبی داره. پس مدتی را با این لنز سرکنید تا نیاز واقعی خود را بیشتر بشناسید.

اگر هم اسرار داری که حتماً به همین زودی تله بگیری با توجه به توضیحاتت به نظرم Canon 70-300 IS را مد نظر داشته باش (در همین فروم بسیار درباره مزایا و معایب آن گفته شده است؛ جستجو کنید) و یا 55-250 IS (این یکی لطفش به اینه که با ترکیب لنز موجودت رنجش بهتر است)

ببین شما وقتی می‌خواهی لنز تله‌ای بگیری که رنجش برای مصارف شهری + پرنده گرافی (حالا خواه یه ناخونک یا فراتر) مناسب باشه (منظورم اینه که همه‌جوره ازش انتظاراتی داشته باشی) یک چیز را فدا میکنی به حر حال: یا باید هزینۀ زیاد کنی، یا کیفیت خیلی خوب را بی‌خیال شی!!!

به نظرم اگر صرفاً از سر کنجکاوی می‌خواهی لنز بگیری که کادرهای بسته‌تر را تجربه کنی، کمی تأمل کن که به چه سطح کیفیت نیاز داری، ارائه عکس نهایی چگونه است، اینکه صرفاً برای تجربه شخصی است یا باید به مشتری کار سطح بالا ارائه داد!

لنز همراه روی هر بدنه بستگی به جنس کلی عکاسی کاربر داره؛ مثلاً عکاسان ورزشی عموماً تله بلندی را روی دوربین دارند، مثلاً 100-400 اما عکاسان خبری شاید 18-200 یا 24-105 و...، من خودم 28-135 را 80 % مواقع روی بدنه می‌بندم (که اگر الان می‌خواستم انتخاب کنم Canon 24-105 L را انتخاب می‌کردم.)

نهایتاً اینو مده نظر داشته باش که بازه سوال شما بسیار گسترده است، اولویت‌هایت را برای خودت مشخص کن!

عجله نکن!!!

موفق باشی
    yaghoobi، vooroojak80 و Dishez تشکر می‌کنند.
    .

كاربر جديد Dishez آواتار ها
    تشکر کرده
    38

سلام دوستان.
    من قصد خريد يه دوربين اس ال آر كردم .درست همينجا بود كه مشكلاتم شروع شد. اما باز جاي اميدش باقيه كه اين سايت و اعضاش هستند كه مارو كمك كنند.
    ماجرا از اين قرار بود كه با كمك دوستان قرار بر اين شد كه من 1000 دي كنون رو بخرم. اين هيچ ! حالا اين بحث پيش اومد كه من ادامه اين لنز كيت كه 18-55 هست رو چي بگيرم.ضمن اينكه كارايي رو هم ماكرو گرافي و منظره اعلام كرده بودم.تله زوم هاي مربوط از نظر جيبم رو در ذيل اين پيام مينويسم ، شما لطف كنيد نظرات خودتون رو از هر لحاظ بديد. لازم به ذكره تاپيك مربوط به خرابكاري رو هم خوندم.اين گزينه ها صرفا از نظر قيمت بررسي شدند .
    سپاس فراوان.

1: Canon EF-S 55-250 IS F 4-5.6
    2: Sigma 55-200 F4-5.6 DC/HSM
    3: Sigma 18-200 F3.5-6.3
    4: Sigma 70-300 F4-5.6 APODG MACRO
    5: Sigma 28-300 F3.5-6.3 DG MACRO

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

نقل قول نوشته اصلی توسط Dishez نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من قصد خريد يه دوربين اس ال آر كردم .درست همينجا بود كه مشكلاتم شروع شد. اما باز جاي اميدش باقيه كه اين سايت و اعضاش هستند كه مارو كمك كنند.
    ماجرا از اين قرار بود كه با كمك دوستان قرار بر اين شد كه من 1000 دي كنون رو بخرم. اين هيچ ! حالا اين بحث پيش اومد كه من ادامه اين لنز كيت كه 18-55 هست رو چي بگيرم.ضمن اينكه كارايي رو هم ماكرو گرافي و منظره اعلام كرده بودم.تله زوم هاي مربوط از نظر جيبم رو در ذيل اين پيام مينويسم ، شما لطف كنيد نظرات خودتون رو از هر لحاظ بديد. لازم به ذكره تاپيك مربوط به خرابكاري رو هم خوندم.اين گزينه ها صرفا از نظر قيمت بررسي شدند .
    سپاس فراوان.

1: Canon EF-S 55-250 IS F 4-5.6
    2: Sigma 55-200 F4-5.6 DC/HSM
    3: Sigma 18-200 F3.5-6.3
    4: Sigma 70-300 F4-5.6 APODG MACRO
    5: Sigma 28-300 F3.5-6.3 DG MACRO
    سلام؛
    بين گزينه هايي كه شما عنوان كرديد گزينه 1 معقول تر است.
    هم از نظر كيفيت اپتيكي (نسبت به بقيه)، هم لرزشگير خوب. اگر نمي خواهيد براي يك لنز ماكروي 1:1 هزينه جداگانه اي كنيد، بزرگنمايي (Magnification) هم خوب است (0.31x) كه مي‌توانيد به وسيله فيلترهاي كلوزآپ 500d و يا 250d به بزرگنمايي بسيار بيشتري برسيد (مسلما با افت كيفيت)
    yaghoobi، A. Mohammadi و Dishez تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    10

سلام
    وزن را هم حتما در نظر بگیرید. چند روز پیش با یک لنز تله 200 چند ساعتی کار کردم. وزنش برای کارهای طولانی مدت که قرار باشه بدون سه پایه هم انجام بشه حتما باید در نظر گرفته بشه.
    Dishez تشکر می‌کند.
    سید ناصر هاشمی

تشکر کرده
    38

Exclamation پاسخ: بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم

دوستان گزينه ها امروز تغيير كرد.گزينه هاي جديد به قرار زير است:
    1- Tamron 70-300 LD F/4-5.6 AF MACRO
    2- Sigma 70-300 APO F/4-5.6 DG MACRO
    3- Sigma 55-200 F/4-5.6 DC HSM

از اينكه تمام خصوصيات لنز رو به ترتيب اولويت هاي مرسوم مورد بررسي قرار ميديد و جواب رو هر چه ساده تر و صريح بيان ميكنيد نهايت تشكر رو دارم.
    سپاس فراوان.
    -----------------
    محمد مومني

كاربر فعال Sama01 آواتار ها
    تشکر کرده
    1844

احساس می‌کنم بحث از بررسی و مقایسه‌ی فنی میان لنز‌ها داره به سمت مشاوره خرید می‌ره.
    Kaveh Ghobadi، Mashhadi Vahid، GITANE و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    سید مصطفی آهنگرها
    S a m a P i x . i r
    Canon 50D + 16-35 f2.8 L II +70-200 f2.8 L IS

تشکر کرده
    38

Exclamation پاسخ: بررسی و مقایسۀ لنزهای تله فتو زوم

تذكر به جايي بود .
    با اين تشكراتي كه آقاي قبادي و آقاي قديري راد و بقيه دوستان به علاوه ي خودم از پاسخ دوستمون آقاي آهنگرها كردند من كاملا متوجه شدم كه سوالم رو جاي درستي مطرح نكردم.اما دوستان اگر خصوصيات فني اين سه لنز هم به بحث ميذاشتند ما استفاده مي كرديم.ضمن اينكه من يه موضوع با نام (در خواست راهنمايي خريد لنز براي كنون 1000دي ) باز كردم كه اگر همين دوستان راهنمايي كنند ممنون ميشم.
    با عرض پوزش!
    سپاس فراوان
    ویرایش توسط Dishez : Friday 3 July 2009 در ساعت 02:49
    Canon 1000D , SIGMA 55-200,CANON 18-55 IS

تشکر کرده
    38

دوستان اگر ممكنه منو به جايي راهنمايي كنن تا يه اطلاعاتي از اين دياگرام MTF به دست بيارم.اصلا اين دياگرام يا چارت چي هست و چه جوري مي شه ازش سر دراورد؟ ممنون!
    Canon 1000D , SIGMA 55-200,CANON 18-55 IS

صفحه 18 از 42 نخستنخست ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... آخرینآخرین