سلام:)
والا نیاز فوری به یه لنز خوب دارم ممنون می شم دوستان ما رو یاری كنند.
سلام:)
والا نیاز فوری به یه لنز خوب دارم ممنون می شم دوستان ما رو یاری كنند.
برخورداری
nikon D40
اگر در نور كافي عكاسي ( و بخصوص عكاسي outdoor) مي كنيد احتمالا 300-70 سيگما هم با قيمت 255 تومان كار شما را راه خواهد انداخت...
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
السلام علیکم جناب یاسین محمدی
حاج آقا ببخشید اولا ، احتمالا سوء تفاهم شده منظور من به قول دوست عزیز، پرشین ، دشواری امر انتخاب لنز بود و این جمله فکاهی منقول از یکی از بچه های فروم بود ، که عنوان شد و لاغیر .
جهت اطلاع شما معروض می دارد اینجانب نافی ارزشهای بسیار والای زنان و همسران نبوده و نیستم ولی باور کنید که برای من که اتفاقا متاهلم انتخاب لنز چند ماه است قطعی نشده و علیرغم راهنماییهای دوستان و اعضای محترم فروم عکاسی به نتیجه عاجلی نرسیده ام . ولی در زمینه امر مهم نکاح باید عرض کنم که سه سوته ازدواج کردم و الان هم خیلی راضی هستم ولی اولین لنزی که خریدم و اتفاقا لنز محبوبی است (70-17 سیگما)، انتظاراتم را برآورده نمی کند.
اما در مورد دوم ، دوست عزیر با توجه به نیازهای من به نظر شما من چه لنزی تهیه کنم ؟
در مورد سوم هم باید بگویم که نگاه ابزاری به هر چیز و هر کس ، اصلی منطقی و ناشی از نیاز بشر به بقا و تنوع و .... می باشد اگر کمی با خودتان مشورت کنید خواهید فهمید که اصولا نوع بشر از ارتزاق و سربار بودن و به قولی زرنگی کردن خوشش می آید و لازمه زندگی و زنده ماندنش است و نگاه ابزای به زنان شعاریست که عده ای می دهند و خودشان اغلب ، بیشترین سوء استفاده را از زنان می کنند.
در مورد مساله ببخشید هم نصف تهرون مال تو .!!!
توصیه می کنم ترجمه آیات مبارکه 32 تا 43 سوره نساء از قرآن مجید را ملاحظه بفرمائید. بعد بیائید در خصوص باقی مسائل با هم صحبت کنیم .
موفق و موید باشید
اصغـرمحمـدی
برخورداری
nikon D40
دوربین شما دی40 است بنابراین لنزی میخواهید كه موتوردار باشد پس تعداد انتخابهای شما محدود است و فکر کنم یکی از این سه تا است:
200-55 نیکون معمولی
200-55 نیکون وی آر
300-70 نیکون وی ار
فکر نکنم انتخاب دیگری داشته باشید.
برخورداری
nikon D40
با سلام
از دوستان کسی در مورد لنز جدید سیگما 150-500 اطلاعی دارد؟
آیا این لنز قابل مقایسه با 100-400 کانن میباشد؟
از دوستان كسي Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED VR AF رو داره ؟
ميشه اين لنزو از لحاظ اپتيك و باقي قضايا با 100-400 canon مقايسه كنين ؟
ممنون.
سينااكبرنيا
هر دو لنزهایی هستند که بهای سوپر زوم بودنشان افت کیفیت در 300 تا 400 است. لنز نیکون AFS نیست و خیلی ها منتظر نسخه جدید و اصلاح شده این لنزند که البته لرزه گیر نسل جدید هم رویش باشد.
کنون لنز push-pull است با مزایا و معایب خودش نمیدونم شاید یکی خوشش بیاد یکی نه.
اما در انتها سود این مقایسه چیست؟ فکر نکنم کسی بین خرید این دو گیر کرده باشد.:confused:
نمونه عکس هر دو را در pbase.com ببینید.