همینطور است که میفرمایید ولی به نظر من تست علمی است و برای مقایسه(شاید علمی نباشد) خروجی دو رقیب در برندهای متفاوت باید کارآمد باشد.یعنی حداقل تست علمی شاید خیلی دیدنی نباشد متغیرهای بسیاری این وسط وجود دارد.
همینطور است که میفرمایید ولی به نظر من تست علمی است و برای مقایسه(شاید علمی نباشد) خروجی دو رقیب در برندهای متفاوت باید کارآمد باشد.یعنی حداقل تست علمی شاید خیلی دیدنی نباشد متغیرهای بسیاری این وسط وجود دارد.
عکسها و مقایسه های بیشتر لنزها را دیدم
در همان نگاه نخست ,لنزهای کانن در مجموع نسبت به نیکون CAی بیشتری دارند در عوض لنزهای کانن کنتراست بهتر و جزییات ببیشتری را ثبت میکنند
شرمنده كه آماتور هستيم ها! بالاخره فرار نيست كه همه مثل شما حرفه اي باشند!
نز Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS دقيقا قيمتي برابر با Canon EF 75-300mm دارد. خب با اين تفاسير، چرا همه مي گويند 55-250 بخر؟ يا مثلا لنز Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM قيمتي برابر 2 مليون دارد؟؟؟ اين اختلاف قيمت ها براي چيست؟ و سوالي كه ذهن مرا خيلي مشغول كرده، اگر از كيفيت و رزولوشن و فوكوس و ..... صرفنظر كنيم، زومي كه لنز 75-300 كه 250 تومن قيمت دارد از زومي كه 70-200 با دو مليون تومن دارد، بيشتر است؟؟؟
قیمت گذاری لنزها به عوامل متعددی وابسته است که فکر می کنم رنج آن در اولویت های انتهایی باشد ( البته برای هر کس بسته به نیاز متفاوت است )
کیفیت اپتیکی عدسی ها , کنتراست لنز , بازترین دیاف لنز , کیفیت ساخت بدنه لنز , کم بودن خطاهای اپتیکی مثل CA و دیستورشن , متغیر بودن یا نبودن طول لنز هنگام فوکوس , داشتن لرزشگیر موثر خصوصا در تله های بلند , بازه لنز و ... تنها بخشی از عواملی هستند که در قیمت گذاری روی لنز ها موثرند.
سلام:
این تاپیک بی ارتباط به بحث شما نیست.
بّررسی و اینکه آیا خروجی یک لنز مرغوب گران با خروجی یک لنز ارزان فرقی هم دار
دوستان گل، اين سوال برايم مهم تر است:
سوالي كه ذهن مرا خيلي مشغول كرده، اگر از كيفيت و رزولوشن و فوكوس و ..... صرفنظر كنيم، زومي كه لنز 75-300 كه 250 تومن قيمت دارد از زومي كه 70-200 با دو مليون تومن دارد، بيشتر است؟؟؟
من لنز Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS USM رو دارم و با توجه به علاقه ای که به حیات وحش و طبیعت دارم (عکاسی و فیلمبرداری) دو سه ماهی هست که فکرم رو مشغول کرده که؟؟؟
1. همین لنز رو در کنار Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USM استفاده کنم.
یا
2. با فروش این لنز و خرید مجموعه Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS II USM + Canon Extender EF 2x III هم کیفیت رنج 200-70 رو بردم بالا و هم 400 رو بدست میارم.
اگر کسی از دوستان همچین ترکیبی(2) رو تست کرده لطفاً نظر بده؟ البته با اکستندر ورژن 2
و یا دوستان با تجربه اگر نظری دارن دریغ نکنند.
بیشتر هدفم کیفیت و سرعت فوکوس روی 400 هست.
با تشکر
مهدی روجایی
به نظر من 400 f5.6 را انتخاب کنید.
در کنار 70-200 خیلی جذاب است.
(من هم از این ترکیب استفاده میکنم.)
Canon EOS 40D+Canon 400mm f5.6 L+Canon 28-135+pro optic 8mm fisheye+slik 700